Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Dafne trouwt 02-09-2011

Description

Hierop mijn belevenissen vanaf het aanzoek tot en met..en misschien zelf wel na het huwelijk


«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

*Eenmaal terug in Nederland...*

De datum van DE dag was ook al snel besloten: De een heel klein beetje autistische ik vond 02-09-2011 (want 2 + 9 = 11) wel een erg mooie datum en Lies vond het helemaal prima!!
Daarna konden we iedereen gaan vertellen dat we eindelijk (na bijna 5 jaar verkering) gaan trouwen!! Zo leuk om te doen..de een reageert nog leuker dan de ander..heerlijk!! Geen een negatief woord, dus we zijn redelijk zeker dat er niemand op gaat staan als er gevraagd wordt of er iemand bezwaar heeft tegen het huwelijk..scheelt toch weer!
Maarja dan de serieuzere taken..
seremoniemeester(s)/getuigen/bruidsmeisjes/waar/wie/waarom/waarmee/waarvoor..
De seremoniemeesters waren snel bedacht..Ralf en Deb..hele goede vrienden, 2 jaar geleden zelf getrouwd, weten dus nog goed hoe of wat en zijn een kei in regelen..
Alleen het dan nog vragen..Begin jullie zouden ze gezellig komen borrelen. We wilden niet te lang wachten met het vragen dus bedachten we wat leuks..een kaart, een luciferdoosje en een 'oude' sleutel. We vroegen hen om de sleutel van onze bruiloft te accepteren..zo werden zij onze seremoniemeesters!!!
Dus nu konden we gezellig met elkaar om de tafel gaan zitten voor ideeën/locaties en nog zoveel meer...


Posted: 14:43, 29/9/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

*De avond van het aanzoek...*

Zo vandaag begin ik maar eens aan mijn blog...dafnetrouwt02092011..

Het was een warme, mooie zomeravond in Griekenland. Ik, Lies en Naat met z'n drieën op vakantie..heerlijk!
Eindelijk was er ook weer een keer patat te eten en Lies (mijn toekomstige echtgenote) verheugde zich daar nu al een paar dagen op. Maar al wat ze deed was enthousiast eten..'geen trek' zei ze. We zaten gezellig aan tafel en hadden het over ons huwelijk wat ooit een keer zou gaan gebeuren..fanataseren is altijd leuk.
Na het eten zouden we met z'n drietjes gezellig over het strand gaan bivakeren en zouden we foto's gaan maken. Maar o zo slim waren we de camera 'vergeten'.
We gingen dus maar even terug naar de kamer om die portretmaker te halen en zouden daarna naar het strand gaan...Naat zou de camera wel meenemen.
Eenmaal op het strand stonden we met zijn drietjes langs de kust. Lies vraagt aan Naat of ze nu die camera bij zich heeft en Naat roept (helemaal niet overdreven), 'OOOOHHH NEEE weer vergeten, maar ik haal hem wel'..en weg was Naat...
Daar stonden Lies en ik dan over de zee uit te kijken en ik dacht bij mezelf..hmm dit zou een mooi plekje zijn om ten huwelijk gevraagd te worden..
We hadden het er tijdens het eten natuurlijk ook even over gehad, dus met mijn stomme kop zeg ik tegen Lies..'Als je me dan toch wilt vragen, doe het dan maar nu!', waarop Lies heel droog antwoord: 'Zal ik dat dan maar doen?'
Ik lachte in mezelf en dacht, ja hoor daar komt ze met een pakje sigaretten, klapt het open en doet net alsof ze me vraagt...Ze grijpt naar haar broekzak en ik dacht nog..jaaa hoor zie je wel precies zoals ik dacht, daar komt het pakje sigaretten aan..
Maar in plaats daarvan haalt ze er een ECHT klapdoosje uit'(uiteraard met ring), gaat op één knie zitten, opent het doosje en vraagt: 'Lieve Dafne, wil jij met mij trouwen?'
Volmondig heb ik JAAAAAAA gezegd, heb haar geknuffeld, gezoend en was dolgelukkig. Samen gingen we nog even op een ligbed zitten en hadden trek in een sigaret. In alle stress die mijn meissie had, had ze het volle pakje op tafel laten liggen en de lege meegenomen..geen sigaretten dus...Maar wel een mooie ring!

Na veel telefoontjes naar ouders en schoonouders en na sigaretten te hebben gekocht..hebben we met zijn drieën een super avond gehad..en het enige wat ik kon roepen was...'Kijk eens (mijn ring showend), ik ga trouwen!!!'


Posted: 14:45, 25/6/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer