Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

weblog van Ada

30/3/2006 - Welkom!

Welkom op mijn nieuwe weblog!

Tja, en wat schrijf je daar zoal op?

Laat ik beginnen met m'n fysieke toestand op dit moment... Die is niet om over naar huis te schrijven (maar blijkbaar wel iets voor deze blog)

Het zit zo: Na een drukke zaterdag (ik run met mijn vriend zijn cafe/hotel), waarop ik 14 uur in de keuken heb gestaan om een warm en koud buffet voor 100 gasten te prepareren, brak een rustige zondag aan. En toen sloeg de verkoudheid zwaar toe. "Even een dagje rustig aan", dacht ik, "dan is het morgen wel weer over". Niet dus! Maandagochtend voelde ik het al toen ik voorzichtig één oog open deed; de situatie was verergerd. Pakken zakdoeken, neussprays en homeopatische tabletten tegen verkoudheid en diens meer in de aanslag, deden twee dagen lang weinig goeds. Gisteren leek het de goeie kant op te gaan, ware het niet dat al mijn rug-, schouder- en nekspieren weigerden zich soepel op te stellen. Geen enkele houding; zitten, liggen, staan of hangen, bracht uitkomst. Wat doe je in zo'n geval? Je zoekt een combinatie die het nog enigszins dragelijk maakt. Zoeken naar een speld in een hooiberg.. Een warmtepleister op basis van onder meer cayennepeper moest uitkomst brengen. De producent is hier waarschijnlijk echter een beetje scheutig geweest met de pepers; mijn huid op mijn rug brandde erger dan na een volle dag zonder beschermingsfactor in de Egyptische zon. Eraf dus met dat ding! Dan maar smeren met spierbalsems voor enige verlichting, echter ook zonder resultaat.

Na een ongenadige nacht, waar elke keer omdraaien je het gevoel geeft alsof je de Mount Everest beklimt, vandaag een poging gewaagd tot het gebruik van een infrarode lamp. En nu, enkele uren later, spartelen mijn spieren nog steeds zwaar tegen. Van verveling maar even achter m'n pc gekropen. En zo is deze weblog tot stand gekomen: uit verveling van het niks kunnen doen. "Zo heb elk nadeel toch weer z'n voordeel", of niet?

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Diversen

Recent Posts

• Welkom!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer