Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Dagboek Ton

27/1/2014 - Overlijden Ton

Zondag ochtend om 11.30 uur is Ton in het bijzijn van zijn familie overleden aan de gevolgen van kanker.

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/1/2014 - Update

Gisteren ochtend tijdens een onverwacht gesprek met Ton zijn behandend arts hebben we te horen gekregen dat de chemotherapie niet is aangeslagen en dat de tumorwaarden in Ton zijn bloed zijn gestegen. Hierdoor hebben we samen met de arst de moeilijke beslissing moeten nemen om de bahandeling te stoppen. Dit betekent dat Ton niet verder gaat met de chemotherapie. Ton krijgt nog wel 3 bestralingen, hiermee proberen ze de pijn in zijn bekken en stuitje te verminderen. Omdat Ton nog steeds erg veel pijn heeft is hij gisteren aangeloten op een morfine pomp en krijgt hierdoor continu morfine toegediend waardoor ze hopen de pijn onder controle te houden. Ton wilt het liefst naar huis zodra de pijn onder controle is, hierover gaan we deze week nog in gesprek. We willen iedereen vragen contact op te nemen met Marga, Michael, Kevin of met mij (Romy) wanneer je op bezoek wilt bij Ton.We houden jullie op de hoogte.

Comments (2) :: Post A Comment! :: Permanent Link

20/1/2014 - Bestralingen

Vandaag om 10 uur hadden we een afspraak met de radiotherapeut om te praten over eventuele bestralingen. Ton heeft de laatste weken veel last van zijn bekken en stuitje en door te behandelen met bestralingen hopen ze de pijnklachten af te nemen. Met de radiotherapeut hebben we een goed gesprek gehad en hij heeft bij Ton gekeken waar precies de pijn zat en dit vergeleken met de foto's die een paar weken terug zijn gemaakt. Hierop was te zien dat er al een waas te zien was op het bekken wat duidt op een uitzaaiing en dat dit nu ook de klachten veroorzaakte. De radiotherapeut heeft besloten om deze plek 5 keer te bestralen. Na de afspraak met de radiotherapeut mocht Ton meteen door voor een CT-scan, door het maken van een CT-scan worden er lijnen op het lichaam van Ton getekend om zo te kunnen bepalen waar bestraald moet worden. Na het maken van de CT-scan kregen we te horen dat Ton gelijk vandaag mocht beginnen met de eerste bestraling. Woensdag of donderdag gaat Ton opnieuw voor een foto van zijn bovenlijf. Bij deze foto wordt bekeken of de behandelingen aanslaan en wat er verder gaat gebeuren. Wanneer de uitslag hiervan bekend is volgt er een afspraak met de oncoloog.

Jullie horen van ons.

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

20/1/2014 - Drukte

Lieve vrienden en familie,

Al maanden vecht Ton tegen de vreselijke ziekte kanker wat verschrikkelijk zwaar is,  maar ook voor ons is dit erg zwaar. Iedereen die graag wilt weten hoe het nu met hem gaat en dit via de telefoon, berichten, email of gewoon buiten op straat aan ons vraagt. Er gaat geen moment meer voorbij dat wij niet worden herinnerd aan de vreselijke ziekte. Daarom hebben we samen met Ton besloten om een blog te maken om zo iedereen op de hoogte te houden over hoe het met hem gaat. Dit doen we om ook een beetje aan ons zelf te gaan denken. Door op deze blog meerdere malen in de week een update te geven over Ton hopen we wat minderen telefoontjes en berichtjes te krijgen en hierdoor onze energie te kunnen sparen voor Ton en ons zelf.

Graag zou ik aan iedereen willen vragen, wanneer je op bezoek wilt bij Ton, contact op te nemen met Marga, Michael, Kevin of met mij (Romy). Dit doen we om Ton zo min mogelijk te belasten en zo goed zicht kunnen houden op het bezoek dat komt. Ton heeft soms erg veel pijn en heeft op die momenten vaak geen behoeften aan bezoek.

Op het moment worden we overladen met telefoontjes, berichten enz, vandaar dat we op deze manier hopen een beetje rust terug te krijgen.

Graag jullie begrip hiervoor.


Liefs ons.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments (3) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Recent Posts

Overlijden Ton
Update
Bestralingen
Drukte

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer