Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Lief Dagboekje

Op de brommer naar een mooie dag

19:12, 21/6/2014 .. 0 comments .. Link

Vandaag heb ik mijzelf losgekoppeld van de moderne technologie: de Smartphone... Dit heb ik gedaan met een reden waarvan ik bij mezelf denk 'wat is er toch mis met me'?
Ooit wel een zo verliefd geweest dat je gek word bij de gedachte dat hij je binnenkort laat zitten? Als je dit welleens heb gehad weet je dus door welke pijn periode ik nu ga. Ik dacht bij mijzelf: 'hmm laat ik een paar dagen niet op mijn mobieltje kijken, gewoon om te zien of hij een keer voor me deur staat omdat die zich zorgen maakt..' en om het nog leuker te maken 'met een enorme bos bloemen en zeggen dat het hem spijt' Maar nee, zo is mijn vriendje niet, en ik moet dit maar accepteren. Maar hij moet ook acccepteren dat ik ook maar een vrouw met emoties ben, en soms een beeeeetje liefde nodig heb.

Deze dag heb ik mijzelf dus bezig gehouden met het afvragen wanneer die mij gaat missen, erg vervelend al die gedachtes.. Om van die gedachtes los te komen ben ik een rondje gaan rijden op de oude brommer van mijn overleden opa. Dit was erg fijn om even te doen en ik vond het zeker fijn om er even tussenuit te gaan. Ik heb vorige week mijn rijbewijs gehaald en ik hoop dus dat mijn opa erg trots zal zijn dat ik op zijn brommer heb gereden. 

Ik vraag me af hoe lang ik het vol hou zonder mobieltje, maar om hier niet aan te denken heb ik vandaag de dag deze blog aangemaakt. Het is eigenlijk meer voor mijzelf om dingen op een rijtje te kunnen zetten in mijn hoofd, en mijn frustraties en emoties een beetje te uiten. Natuurlijk vind ik het niet erg dat andere mee kijken, maar ik blijf graag anoniem! 

Slaap lekker vanavond en liefs van mij... Het dromertje.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Op de brommer naar een mooie dag

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer