Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ons dagelijks leven

Klanten werven?

Posted in Unspecified
Vandaag heb ik een jobaanbieding gekregen van een farmaceutisch bedrijf. Niet zomaar als een bediende, maar als salespersoon. Aangezien ik met oudere mensen kan omgaan, wil men dat ik informeer naar de benodigdheden van de oudere generatie. Ik moet wel eerst een salestraining volgen, waar ik effectief leer klanten werven. Eerst gaat men mijn sterktes en zwakten zoekten, waarna hieraan wordt gewerkt. Ik denk niet dat ik dit ga doen, want op dit moment zit ik meer dan goed!

11:58 - 23/2/2011 - comments {0} - post comment


Gezondheid boven!

Posted in Unspecified
Vandaag is het smog alarm gedaan. Uit preventie hebben we onze oudjes ook maar binnengehouden. Nu is het gelukkig gedaan, en kunnen ze terug een frisse neus ophalen in het park. Gezondheid boven! Niks verslaat ten slotte een lekker vroege wandeling.

09:06 - 2/2/2011 - comments {0} - post comment


Oogheelkunde is populair

Posted in Unspecified
De laatste tijd heb ik nogal veel gepraat over oogchirurgie en oogheelkunde. Dit heeft eigenlijk een zeer eenvoudige reden. Als 1 persoon zijn ogen wil laten behandelen in het bejaardentehuis, willen ze dit allemaal doen. Ik heb daardoor enorm veel opzoekingen moeten doen in verband met ogen, en ik kan de mensen nu toch ook al een meer dan degelijk en objectief advies geven. Refractieve chirurgie is niet iets waar je zomaar invliegt, maar toch eerst even goed nadenkt over de voor en nadelen. Het zijn tenslotte je ogen!

15:53 - 1/2/2011 - comments {0} - post comment


Bijziendheid

Posted in Unspecified
Bijziendheid. Een ziekte? Neen. Dit is eerder een fout in het optische systeem. Bijziendheid, ook wel een myopie komt zeer veel voor bij oudere mensen. Dit zorgt ervoor dat je alles van dichtbij zeer goed ziet, maar van ver zeer onscherp. Dit kan grotendeels vermeden worden door onze patiŽnten een goede verduisterde slaapomgeving te geven. Dit kan opgelost worden met lenzen of een bril, maar ook een chirurgische ingreep is mogelijk. Lasik corrigeert de meeste refractieve afwijkingen.

15:46 - 1/2/2011 - comments {0} - post comment


Met een ooglidcorrectie 20 jaar jonger!

Posted in Unspecified
Vandaag heb ik een brochure ontvangen van het oogartsencentrum waar ik onlangs geweest ben. Er stond een afbeelding in van een vrouw die ongeveer 50 jaar oud was. Ze leek echter 26 jaar. Dit kwam doordat ze een ooglidcorrectie heeft laten ondergaan. Dit is een kleine oogoperatie, waar men gebruik maakt van een ooglaser. Je ogen verraden enorm veel van je leeftijd. 1 ding is zeker: als ik zo oud ben, ga ik dit zeker ook doen!

15:42 - 1/2/2011 - comments {0} - post comment


Keratoconus

Posted in Unspecified
Toen Josianne haar oogoperatie onderging, bleef ik op haar wachten in de wachtzaal. Hierdoor had ik de gelegenheid om te praten met andere patiŽnten, die ook zaten te wachten in de wachtzaal. Er was een persoon die last heeft van keratoconus. Neen dis is geen dinosaurus, maar effectief wel een oogziekte. Hierbij wordt het hoornvlies dunner en dunner, en ondergaat het oog een soort van kegelvormige vervorming. Indien men niet tijdig ingrijpt kan dit de gezichtsscherpte enorm schaden. Deze persoon zat te wachten op zijn ultra-violet crosslinking behandeling. Hierdoor zou het probleem van de baan moeten zijn. Oja: Josianne haar operatie is perfect gelukt!

14:27 - 1/2/2011 - comments {0} - post comment


What you see is what you get

Posted in Unspecified
Aangezien Prosper zijn cataract heeft laten behandelen, heeft ons Josianne ook toegegeven. Alleen maakte zij gebruik van femto lasik. Hierbij wordt er met een femtosecond laser in de lasikflap gesneden (aan de hand van fotodisruptie). Hiermee zorgen we voor een egaal snijvlak. Zelf hebben ik en Josianne veel rondgekeken naar gepaste technieken (in samenspraak met de oogarts natuurlijk), en zijn tot de conclusie gekomen dat femtolasik de ideale oplossing moet bieden.

12:03 - 1/2/2011 - comments {0} - post comment


Prosper zijn cataractoperatie

Posted in Unspecified
Ons Prosperke heeft vandaag zijn cataract laten behandelen!. Tijdens een tien minuten durende cataractoperatie werd zijn aandoening volledig behandeld. Het wonderbaarlijke is dat hij zelfs geen bril meer nodig heeft! Natuurlijk moet hij de volgende weken nog steeds goed opletten dat hij niet in zijn ogen wrijft, maar hij is er enorm blij mee!

11:56 - 1/2/2011 - comments {0} - post comment


Astigmatisme

Posted in Unspecified
Ziezo mijn eerste blogberichtje ooit! Ik stel mezelf misschien beter eens voor. Ik ben Funny, 26 jaar, en ben een bejaardenverzorgster in een rusthuis. Dit is een heel leuke job want we krijgen enorm veel liefde en aandacht van de bejaarden terug. Het enigste minpunt is dat je de mensen ouder ziet worden, en helaas soms aftakelen. Overlaatst hadden we iemand met een oogaandoening. Het oog verloor zijn ronde vorm, waardoor het ovaler werd. Hierdoor kreeg de persoon verziendheid en hypermetropie. We zijn hier uiteraard mee naar het ziekenhuis gegaan, en blijkt dat de arme man astigmatisme heeft. Zoals ik eerder al gezegd heb: deze job heeft ook veel keerzijden.

11:43 - 1/2/2011 - comments {0} - post comment


Description
Ons dagelijks leven, ons dagelijks woord...
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Klanten werven?
- Gezondheid boven!
- Oogheelkunde is populair
- Bijziendheid
- Met een ooglidcorrectie 20 jaar jonger!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer