Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Een dagje weg met vrienden of familie

Home - Profile - Archives - Friends

Daguitstapjes nr. 2

Posted on 13/4/2012 at 15:47 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo weer en leuk dat je er bent!

 

Ik heb nog een aantal leuke daguitstapjes voor je die je absoluut zelf ook moet ondernemen!

 

Organiseer een spooktocht! Of.. heb een creatief familielid die dat leuk vindt om te organiseren. De broer van een vriendin van me is namelijk super creatief en vindt het heel leuk om van alles te organiseren en al helemaal als hij weet dat hij ons daarmee de stuipen op het lijf kan jagen. We werden in groepjes van 2 gesplitst en moesten een bepaald parcours afleggen in het bos. Persoonlijk ben ik nog nooit zo bang geweest. Hij had namelijk de hulp ingeschakeld van zijn vriendengroep en die wisten echt van geen ophouden. Hier zie je enkele tips hoe je een spooktocht moet organiseren. Heb je geen zin om veel moeite te doen, maar wil je toch graag een spooktocht houden? Dan kun je ook naar Valkenburg gaan, want daar is een organisatie die dat in de grotten organiseert.

 

We zijn nu bezig met de voorbereidingen voor ons weekendje weg. We hebben weer het plan om een vakantiehuis te huren. Eigenlijk met hetzelfde idee als dat we vorig jaar hadden gedaan. Dus spelletjes mee, gourmet/fonduestel mee, filmpjes mee en series mee. Veel chocolade, chips, drank en taart mee, want we moeten natuurlijk niet omkomen van de honger. Dit keer willen we een vakantiehuis in Duitsland huren en we hebben er al een paar uitgekozen die in de buurt komen.

 

Als je een keer wat origineels met vrienden wil doen, kun je ook kijken bij teamuitjes. Dit zijn vaak dingen voor collega's, maar wel super leuk om ook met je vriendengroep te doen. Bijvoorbeeld dingen als: Wie is de mol, Levend Cluedo, Ik hou van Holland. Bij One Motion organiseren ze verschillende dingen voor je vriendengroep. Van €15 tot €150. Wij hebben via deze organisatie al verschillende dingen ondernomen.

 

In mijn volgend bericht komen weer wat dingen.

 

Groetjes Me

 

 


Daguitstapjes!

Posted on 12/4/2012 at 15:55 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

 

Welkom terug op mijn blog! Ik wil graag met jullie delen hoe de afgelopen uitstapjes met mijn vriendinnetjes waren.

 

2 maanden geleden hadden we een après-ski dag. We gaan namelijk wel eens samen skiën, maar dit jaar was dat er helaas niet van gekomen. We deden daarom mee met een après-ski tennistoernooi, dat in een tennishal gehouden werd. De bedoeling was dat je helemaal uitgedost in après-ski kleren kwam. Dus wij hebben ons even in de carnavalswinkel helemaal uitgeleefd en verschillende outfits aangeschaft. Om je een idee te geven, ik zag er zo uit ;) We hadden vroeger ooit een blauwe maandag met elkaar getennist en vonden het wel leuk om in het kader van 'vriendinnendag' dit weer voor een dag op te pakken. Naast onze schitterende outfit, stond er natuurlijk heel de tijd après ski muziek op en werden we heel de tijd voorzien van schnapps. Super leuke middag/avond gehad, die tot in de late uurtjes doorging. Als je een leuke sport speelt, dan kun je dit op zich heel makkelijk organiseren. Huur een zaal en laat iedereen wat deelnemersgeld betalen om de schnapps en versiering te kunnen kopen.

 

Iets anders leuks en origineels om te doen met je vriendinnen hebben we ongeveer een half jaar geleden ondernomen. We hebben een hele dag een kookworkshop gehouden. We houden namelijk allemaal wel van koken, maar zijn er niet zo goed in. Het was bij een speciale kok die ons heeft geprobeerd de kneepjes van het vak een beetje aan te leren. We hebben een 7-gangen diner bereid en die natuurlijk op het einde van de dag opgegeten samen met de kok (die overigens bloedaantrekkelijk was :) ). We waren al op tijd klaar en dat moest ook, want we deden er achteraan nog een cocktailworkshop. De cocktailworkshop duurde 2.5 uur en we hebben allemaal 3 cocktails kunnen maken. Een culinaire dag dus!

 

Wat ook heel erg leuk is, is gewoon een weekendje weg gaan met de groep. Wij huren vaak een vakantiehuis met de groep. Meestal nemen we dan met zn allen een gourmetstel, spelletjes, films en series mee en komen we het huis amper uit. Vorig jaar waren we met zn allen naar een vakantiehuis in België gegaan, die we voor een prikkie een weekend gehuurd hadden. We willen weer een weekendje weg en over die plannen hoor je in mijn volgende post want ik moet nu gaan.

 

Toedeloeee!

 

 

 


Welkom bij mijn blog!

Posted on 12/4/2012 at 10:39 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

Mijn naam is Barbara en ik ben 24 jaar oud.

Op deze blog wil ik leuke verhalen en heel erg veel tips geven voor je daguitstapje met vrienden of misschien wel met familie!

Ik organiseer heel graag daguitstapjes voor de hele familie en voor mijn vriendinnengroep. Door de jaren hebben we al heel wat daguitstapjes met elkaar beleefd. Soms waren dit actieve dagen, soms hele ontspannende. De ene keer lag de focus op bijvoorbeeld winkelen en de andere keer op gezellig samen een hapje eten en drinken. Het was in ieder geval altijd weer heel gezellig en we hebben er ondertussen al heel erg veel mogen beleven.

Lees hier alle tips en ook de leuke verhalen van alle daguitstapjes die ik in mijn leven de afgelopen jaren heb meegemaakt.

Veel leesplezier en heb een leuke dag!

Groetjes van Barbara


Hosting door HQ ICT Systeembeheer