Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Leef met de dag, niemand beloofd je morgen.

Description

Ik moet mijn gevoelens niet meer opkroppen, ik moet er niet mee rond lopen en altijd maar met een fakesmile rond lopen. Niemand die ziet het. Vanbuiten ben ik een vrolijke meid die altijd lacht maar vanbinnen ga ik dood van het verdriet en de pijn. Ik wil het kwijt vandaar dat ik dit allemaal opschrijf.


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

8'february'2011

Goeiemiddag. 

Wat ben ik een mega mislukkeling. Ik verlies al mijn vrienden, i'm so focking sorry about that. en die jongen die mijn leven kleur geeft, mijn hart op hol slaat &meer ziet me niet eens staan.  Ik wil heel eventjes iets kwijt aan mn beste vriendin:

Jij bent een meisje heel apart. Daarom heb jij een plekje in mijn hart. Je bent een meisje om wie ik geef. Iemand voor wie ik leef. Je lult wel eens iets door. Maar dat is niet erg hoor. Ik zal je alles vergeven. Nu en in mijn hele leven. Je bent een meisje heel apart. Je hebt nu voor altijd een plekje in mijn hart. Onze vriendschap zal nooit verdwijnen. Want wij samen blijven altijd schijnen. Vertrouwen, dat is iets wat ik heb in jou. Dat is ook waarom ik zo zielsveel van je hou. Ik zal je steunen in ups and downs, in goede en slechte tijden. Want dat is wat wij doen, wij meiden.  Ik zal voor altijd om je geven, alles met je delen en vooral van je houden. Want voor mij ben jij de enige echte gouden. Ik wil je never nooit meer kwijt. Want dan krijg ik echt spijt. Isa als je dit leest: Je bent mijn allerbeste vriendin en ik kan niet zonder jou. Jij geeft mijn leven kleuren, van rood tot geel tot blauw.

Xoxo

Leef met de dag niemand beloofd je morgen.


Posted: 16:22, 8/2/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Isa, je bent mn beste vriendin voor altijd.

Isa
Jij bent mijn beste
mijn nummer #1
mijn mijn mijn meisje
ik geef zo fucking veel om jou, als je dat maar weet.
er zijn mensen die ons proberen te breken, maar het gaat ze gewoon niet lukken.
Wij zijn voor altijd en eeuwig en niemand die er tussen kan komen.
We hebben verschillende vrienden en sommige haten elkaar, maar vergeet nooit. Dat JIJ boven de rest gaat.
Nooit wist ik wie mijn allerbeste vriendin was, ik kon niet kiezen of ik had er gewoon geen.
Maar nu weet zelfs het diepste punt in mijn hart. Dat jij de beste vriendin bent die iedereen durft te wensen.
Maar dat kan niet want je bent al van MIJ.
Jij + Ik = 1
We zijn heel verschillend maar dat is juist leuk. Vroeger, in het begin van het schooljaar vond je me denk ik maar een beetje een gekke troela. Maar naarmate ik je beter leerden kennen hoe dichter we bij elkaar groeiden. & nu zou ik je nooit meer kwijt willen. Het is alsof ik je al een eeuwigheid ken, maar ik ken je pas een half jaartje. Mijn hele leven had ik het gevoel dat ik iets miste. tot ik jou ontmoette, je hebt gewoon daadwerkelijk mijn leven verandert meissie.
Ik hoop dat je weet dat je mn toppertje bent en dat ik er in goede en slechte tijden voor je zou zijn, dag èn nacht. 24/7/365
Voor altijd & langer dat is onze vriendschap. Zo een hechte band wil iedereen wel. Ik geef om je, echt heel veel. Je weet alles van mij, bij jou kan ik alles kwijt. Ik hoef me niet te schamen bij jou want ik weet dat je zal luisteren, je kan ook mij alles vertellen schat. Ik kan echt gewoon damnit hard niet zonder je.
xx I love you so much

Leef met de dag niemand beloofd je morgen

Posted: 10:23, 5/2/2011
Comments (1) | Add Comment | Link

~4'february'2011

Waarom, waarom respecteren mensen elkaar niet gewoon met hoe ze zijn. Om wie ze zijn? Zelf ben ik meer de“gemiddelde” tiener, er lopen er 10000000 rond op school. Maar ben je anders, wordt je meteen uitgescholden, nagekeken WAAROM? Mijn allerbeste vriendin heeft een andere kledingstijl. Dan betekent het toch nog niet meteen dat je dom bent, een stom kind? Ik haat het als mensen elkaar niet nemen zoals we zijn. Wees jezelf er zijn al genoeg anderen. Zelf weet ik niet hoe ik me moet voordoen en daarom ben ik trots op haar. Ik ken mijn eigen stijl nog niet eens en ik ben al bijna 13. Godsamme waarom is het zo moeilijk. Nu ik verliefd ben –echt heel verliefd.- gedraag ik me opeens heel anders, ben ik veel meer met mijn uiterlijk bezig en verwaarloos ik mijn eigen vrienden. Ik heb het niet eens door wanneer ik het doe en nu, nu pas besef ik het terwijl het al maanden zo is. Why is life so difficult? Je moet leven met wat je hebt. Je leert mensen kennen en vele daarvan verlaten je gewoon, laten je stikken. Maar sommige, de ware vrienden die blijven voor altijd bij je. Die moet je niet verwaarlozen en waarom doe ik het verdomme dan. Ik wil dit niet. Ik wil echt super veel om ze geven, maar het enige waar ik aan denk is HEM. Op school noemt iedereen me –zijnnaam- lover. Ik weet het, ik weet het. Mijn gedachten zitten voortdurend bij hem, en dan ook nog erbij dat je mentor zich zorgen om je maakt omdat je niet genoeg eet en veel sport. Laat me met rust ik kan het zelf wel, superlief dat je om me geeft maar ik red het zelf wel. Ik ben een sterke meid, ik heb genoeg meegemaakt om te weten dat leven niet voor altijd is. Maak er van wat je er van kunt maken. Ik heb goede vrienden verloren, gewoon zomaar DOOD. Ik mis jullie echt superhard. But life goes on. Blijf niet hangen in het verleden, verlang niet naar de toekomst maar leef in het nu. Morgen kan alles opeens over zijn, poefpaf alles voorbij, een megaklap maar het is de realiteit.

Leef met de dag niemand beloofd je morgen


Posted: 21:16, 4/2/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer