Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

trendy damestassen bij davinshop

hoe seleteren uw tas

00:24, 6/9/2012 .. 0 comments .. Link
Touch: Raak het oppervlak van het leer, voelen zacht en delicaat mollig en rijke glans is leder, de algemene PU, oppervlak samentrekkend, stijve

: Leer oppervlak duidelijke poriën, Plaid, en geel leer uniforme fijne poriën, yak huid heeft grove poriën en schaars geur: leer materiaal heeft een zwakke geur van leer en kunstleer heeft een meer doordringende kunststof geur

Pull: huid, nagels, indien de invordering snel en geen spoor is leder, anders kunstleer


Lederen handtassen te kopen slagen

De eerste laag en tweede huidlaag onderscheid. De eerste laag van de huid is het dier voor het eerst etage leer, met een zeer goede elasticiteit, kracht en technologische voordelen van plasticiteit is het materiaal bij uitstek voor high-end lederen handtassen merk; tweede laag van de huid kan worden onderverdeeld in twee types, een is de eerste laag van leer met de rest van het afval huid, en vervolgens door de de menselijke diepe verwerking van synthetisch leer, ten tweede is de slechte kwaliteit van de eerste laag van de huid, omdat het leer gebreken, krassen te veel, kan niet direct gebruikt worden eveneens synthetische De slechte kwaliteit van het leder. Van deze laag zin moet de eerste laag van huid boven de tweede huidlaag. Om ons heen gemeenschappelijke runderen, schapen, varkens en andere dieren, leer, gemakkelijker om de andere struisvogel, krokodil, vos, wezel, en kunnen niet worden gemaakt van twee huiden te identificeren. Vanwege de hoge kosten van de eerste huidlaag, plasticiteit PU en samengesteld leer, zodat de lederen handtassen PU composiet en de tweede verdieping van een groter deel van de markt, maar de prijs is ook sterker.

   
Selectie van lederen handtassen.

Het eerste punt is om te kijken naar het werk: om de details van het werk te zien te optimistisch, tas kleur met pakket oppervlak te coördineren onze grond moet goed zijn, en op hetzelfde moment te controleren riem hechtdraad, crack, etc. zijn, zie de band duurzaam is, zodat de details. Het tweede punt is om te kijken naar de stijl: selectie van lederen handtassen merk dit laatste punt is natuurlijk, is om te kiezen voor hun eigen stijl. De zakken worden gebruikt om te verschijnen en in welke situaties? Of de tas kleur en outfits? Zak van stijlen toereikendheid van innovatieve en opvallende? Deze behoefte verfijning.

Optionele lederen handtassen zomer aandacht nodig heeft

Ten eerste: het uiterlijk van de minimalistische esthetiek? De zomer schoonheid meisje haalt een opvallende van de Qing Liangzhuang, lederen tas van de grootste rol is om folie, niet grijp de schijnwerpers, lederen handtassen zijn eenvoudig en mooi aura wafted bijzonder belangrijk. Zomer buy lederen handtassen tips: Gebruik niet al te ingewikkeld

Ten tweede: accessoires of excellence? Schouderriem wordt versterkt? Bag laadvermogen is op peil? Dit zijn de tassen praktisch belangrijke indicatoren. Bovendien de schouderriem comfort, ongeacht de schouder of hand-held, of het gebruiksgemak enzovoort? Moeten zorgvuldig worden overwogen.

Ten derde: de functie is divers? Mobiele telefoon zakken, rits zakken, papieren zakken zijn compleet? Meisjes alledaagse bezittingen of alle "clean sweep"? Deze handige functies, maar onmisbaar!


Lederen handtassen te kopen 20 slagen

De methode van selectie van lederen handtassen **. Men moet niet vergeten is: shoppen. lederen handtassen merk assortiment, veel zusters zijn verwend in de selectie, sommige websites worden neutraal punt staan ​​gezien dat gebruikers waardevolle informatie verschaffen voor de wetgeving station, dus lederen handtassen merk niet goed of weet veel over de zusters, die in staat zijn om multi-around dergelijke sites. Winkel rond om rozen merk lederen handtassen te kopen.

opmerkingen van gebruikers. Een tas is waard om te kopen, moeten we veel aandacht aan beoordelingen van gebruikers. Hoewel veel winkels geloofwaardigheid zijn nu uit de borstel, maar zolang voorzichtig zijn om zorgvuldig te identificeren, kunnen we nog steeds zien wat gebruikerservaringen waar is, dat is borstel geconcentreerd uit: is het tijd om een ​​verscheidenheid van algemene borstel krediet te kopen, zodra ze zien dit transactiegegevens, in principe kunnen we concluderen dat deze reviews aankoop geschiedenis borstelen. Zie meer beoordelingen van gebruikers, en laat je de harten van de kwaliteit van een lederen handtas onderkant.

** aankoop pakket om de concessieperiode te kopen. shop vaak verschillende activiteiten Amoy vaak goud, beperkte korting lederen handtassen merk slaat een dergelijke promotionele activiteiten te organiseren, kan de zusters kiezen om de concessieperiode te kopen, zowel voor de kwaliteit van de zakken te garanderen, maar ook opslaan veel geld, waarom dan niet?

We moeten zorgvuldig selecteren "explosie modellen".

: "Explosie modellen kunnen niet worden gepersonaliseerd. De rug hebben warm zakken gevuld met MM die graag persoonlijkheid ondraaglijk.

De tweede: "explosie modellen" kwaliteit is vaak erg algemeen. Explosie modellen zakken hebben de neiging zich te richten op stijl in plaats van kwaliteit; Daarnaast moeten bedrijven om meer omzet te krijgen, vaak tot de explosie modellen prijs is niet hoog, het spreekwoord zegt, "je krijgt wat je betaalt voor" explosie modellen "bag is nog niet alles goedkoop oh ~

 
Ten derde: "explosie modellen" aftermarket moeilijk om bij te blijven. Denk dat veel MM shopping ervaring: ongewoon warme zak winkel, customer service personeel bezig waardoor er slechts een koude "pro, als gevolg van personeelstekort, neem dan gefotografeerd betaling, indien niet te heet verkoop, hoe Klanten durven zo bullish Well? ! In dit geval, op zoek naar een betere after-sales service, uiteraard zal het moeilijker.

Lederen handtassen en onderhoud aandachtspunten. Careless zeer kleine krassen in gebruik, Ministerie van temperatuur en vet met de hand, zodat kleine krassen langzaam vervagen;, herinner met een droge doek om de vlek, geen water of een vochtige doek niet schoon te maken schoon te vegen.

Bewaar lederen handtassen, moet u een plaats waar de temperatuur en luchtvochtigheid zijn gematigd vinden, probeer zo nat, beschimmeld te voorkomen. Lederen handtassen NA voor een lange tijd, dan kunt u vullen iets in om vervorming te voorkomen, als de omstandigheden het toelaten, is het het beste om te gebruiken een zachte, niet-geweven zakken, geplaatst met een goede ventilatie, geen plaats om blootstelling aan de zon, geschikt wanneer genomen ventilatie.

Inkt verwijderen van vlekken op leren handtassen manier. Kan gebruikt worden onmiddellijk gewist de witte gum; Gebruik geen alcohol om inkt vlekken te verwijderen, deze methode niet werkt, Gebruik geen zeep, zeep zeer sterk alkalisch (pH-waarde van meer dan 10), zal hechten lederen oppervlak, hetgeen van invloed leer leven.

Weg met lederen handtassen vet de weg. Voor vetvlekken, wrijf met maïszetmeel, maïszetmeel om olie te absorberen. Gebruik een gloeilamp te roosteren, die de vervaardiging van bepaalde warmte olie absorptie van maïszetmeel vergemakkelijken. Vervolgens af te poetsen met een zachte tandenborstel. Herhaal de werking van deze stappen totdat alle van het vet, schoongemaakt tot.

Verwijder de geur van lederen handtassen manier. Jar zuiveringszout worden geplaatst in de zak, die effectief kan verwijderen geur.

Zomer handtassen met praktische vaardigheden. Zomerseizoen dan geweven opvangzak aangenamer? Tijdelijk dus meer verfrissend rust in de kast, op de achterkant van rotan of geweven gras zak om een ​​grondige zomer, de kleur is ook geen slecht idee om dat MM die in de zomer halen, zoals watermeloen rood lederen tas suggereren sommige tint beter met kleding.

Lederen handtassen en kleuraanpassing vaardigheden.

Een zwart-wit klassieke kleur wedstrijd:

Zwart-wit zal altijd behoren tot de onmisbare klassieker met twee kleuren, zwart lederen handtassen lijkt nobel, elegant, mysterieuze en licht enigszins sexy, wit is een symbool van zuiverheid, dan, zwart lederen handtassen met kleding De meeste van de kleur grijs, beige en blauw, en wit kan wilde met alle kleuren van de kleding.

 
Twee heldere kleuren:

De rode staat voor passie en romantiek, en oranje geel symbool van passie en vitaliteit, kunnen ze met de tinten van zwart, wit, geel, blauw kleding; Groen lederen handtassen merk staat voor de kleur van de natuur, uitzonderlijk koel, vol leven, en de meest geschikte en de zwarte, gele, enzovoort met.

 
Drie lichte tinten met:

Gray is een volwassen neutrale kleur, basic match met alle schakeringen kleding; Pink is uniek vrouwelijke kleur met kleding kleur is meestal wit, zwart, roze tinten, roze-gekleurd.

Lederen handtassen en kleding met het "misverstand".

Misverstand een: de kleur te springen

In het algemeen, lederen handtassen en lichaam kleding, accessoires, kleuren, bij voorkeur niet meer dan drie. Zodra meer dan drie verschillende kleuren, met het zal te springen. Was een nieuwe kleur, moet je niet springen omdat de kleur is te knoeien met een mix.

Misverstand: ongeacht de gelegenheid

Kies de juiste lederen handtassen merk voor zichzelf, er is een uitgangspunt dient te worden opgemerkt, dat is precies voor welke gelegenheid met. Relatieve sfeer op de werkplek of grand feesten, vergaderingen, pick lederen handtassen eenvoudige sommige kiezen, in besloten bijeenkomsten, om te gaan winkelen, kan kiezen voor de stijl roman, heldere kleuren.

Lederen handtassen en lichaam met de benodigde voorzorgsmaatregelen. Kan worden beschouwd voor lange meisjes, kan de keuze van lederen handtassen grote volumineuze bagage, bij voorkeur op het einde worden gebracht in een tijdschrift soort; prachtige petite meisje kan doen moet met voorzichtigheid worden gemaakt verkiezing zeer grote lederen handtassen.

Lederen handtassen en gezicht met de noodzaak om aandacht te besteden aan zaken. Spreken van het gezicht, waarschijnlijk verdeeld in twee soorten, een meisje's gezicht is de soort met een jongensachtige stoere, een traditioneel ovaal gezicht en zachte schoonheid soort, vandaar de vroegere gezicht moet kiezen voor een gestreept uiterlijk mannelijke lederen handtassen, samen na een soort van gezicht, kunt u kiezen kralen, pailletten en andere tot decoratieve lederen handtassen te doen.

Lederen handtassen en persoonlijke stijl, temperament collocatie methode. Kijk naar hun eigen garderobe is een plechtige en formele kleding, of casual kleding? Verschillende stijlen van kleding, natuurlijk vraagt ​​om lederen handtassen met verschillende stijlen van temperament. Als je echt "Fashionable Girl", en in het bijzonder de liefde voor de kostuums van de populaire kleuren te dragen, probeer dan om een ​​lijn van lederen handtassen en mode tint te kiezen; uw stijl van kleden is een netto-kleur meestal is het vet Selecteer felle kleuren en mooie lederen handtassen!

Met de wet: de kleur van de tassen en kleding afdrukken van kleurendocumenten echo kan de kleren afdrukken van een kleur, olijfgroen bodem, bijvoorbeeld: beige, bruin print jurk + bruine tas + bruin hoge hakken. Bovendien is de hoogte van meer dan 170 it? Als het antwoord nee is, wordt het aanbevolen dat je aan een grote zak. Vaak voorkomende een arm meisje droeg een grote zak, inderdaad schaamteloos het oog springende, maar haar gehele visuele meestal ondergedompeld in een groot pakket drukkend.

Tassen en kleding kleuren met gezond verstand

 zwarte zak - nobel, elegant, mysterieus, sexy, charmant kan gebruikt worden met kleding kleur: wit, grijs, rijst, blauw
Witte zak -. Koel en lichte, rustige, zuivere kleuren met kleding - met alle kleuren overeenkomen met

 
grijze zak - mature neutrale kleur met een willekeurige kleur

 
koffie en beige tas - volwassen, verfijnd, rustig (koude rijst, warme rijst) met kleding - de basiskleur (zwart, wit, grijs, blauw)

 
blauwe zak - diep + mysterieuze rustige, verfrissende, verstandig, diep om de kleur van kleren passen - de basiskleuren wit en zwart (met inbegrip van, schoenen)

 
Shades of blauwe zakken - geel, rood

 
rode zak - passie en romantiek, sexy met kleding kleuren - zwart, wit, geel, blauw, groen

     
groene zak - natuurlijke kleur, koele kleur, het leven kan met kleding: de meest geschikte zwart, wit en verschillende tinten groen, geel met nauwe complementaire rood (bij voorkeur niet vast)

    
roze zak - unieke vrouwelijke kleur om de kleur van de kleren passen - wit, zwart, roze tinten - roze

    
paarse tas - elegante kleur, met kleding en kleuren - verschillende tinten van dezelfde kleur paars, zwart, wit, geel, grijs

    
oranje gele zakken - passie en levendige kleuren kan evenaren kleding kleuren - oranje, geel kleuren tussen; met basiskleuren, wit, zwart, groen, blauw kleding


Hoe maak je een Faux lederen tas maken

00:18, 6/9/2012 .. 0 comments .. Link

         Meet 13 centimeter van de onderkant van een been van de Pleather broek en snijd dwars. U zult gebruik maken van een 15-inch sectie van broekspijp voor elke portemonnee, zodat je kon krijgen twee kleinere en twee grotere portemonnees van elk paar broek.
           Verdubbel de voeringstof met de goede kanten op, en leg de broekspijp op de top met een lange zijde tegen de vouw. Snijd rond, met inbegrip van een 1/3-inch naadtoeslag aan alle drie zijden.
         Draai de voeringstof zodat het smallere uiteinde, werd gemeten door de enkel van de broek, de top. Met de voorkant nog steeds geconfronteerd, naai in het gehele rand (de bodem van de tas) en de lange zijde tegenover de vouw.
         Draai de broek-beengedeelte binnen en van buiten. Het bredere einde is de bodem van de tas. Naai het bredere uiteinde. Draai de bovenste rand van de smallere uiteinde (de bovenzijde van de tas) bij 1/4 inch en naai die zoom.
         Schuif de voering in de tas, met de verkeerde kanten van elk naar u toe. Je moet in staat om te kijken naar de beurs en de rechterkant van de voering te zien. Vouw de bovenkant van de voering onder zodat het zelfs met de bovenkant van de tas. Vouw de drie-inch stuk elastiek in de helft om een ​​lus te maken. Speld de lus tussen de voering en de tas in het midden van de ene kant van de top. Naai langs de bovenkant van de tas, het bevestigen van de bekleding van de faux leer en het vangen van de elastische uiteinden van de naad.
         Meten drieëneenhalf cm van de bovenkant en in het midden van de voorzijde van de tas. Bevestig de knop. Om de tas te sluiten, vouw de bovenkant naar beneden en schuif de elastiek rond de knop.


Lees meer: ​​Hoe maak je een Faux lederen tas


hoe maak je leren tassen

00:13, 6/9/2012 .. 0 comments .. Link
Hoe maak je een lederen tas ruiken beter

Hoe maak je een lederen tas ruiken beter verkleinde
Met zo veel keuzes, kan het kiezen van een nieuwe lederen tas worden spannend en moeilijk.

Een nieuwe lederen tas voegt langdurige pit aan uw garderobe, waardoor stijl, duurzaamheid en veelzijdigheid aan casual en kleding te dragen, van seizoen tot seizoen. Sommige mensen houden van de geur van nieuwe leer, maar als je niet een van hen, die rond uw nieuwe lederen tas kan een minder-dan-aangename ervaring. Hoewel de leer geur, die afkomstig is van het leer looien proces, uiteindelijk verdwijnt op zijn eigen, een paar eenvoudige procedures en benodigdheden u helpen het proces te versnellen om uw nieuwe lederen tas ruikt beter.

Lees meer: ​​Hoe maak je een lederen tas  | www.davinshop.com

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

hoe seleteren uw tas
Hoe maak je een Faux lederen tas maken
hoe maak je leren tassen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer