Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Weblog of Danique

Home - Profile - Archives - Friends

Donderdag 11 September 2008 : Even voorstellen.

Posted on 11/9/2008 at 19:29 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hé, ik ben Danique en ik ben 11 jaar. Vandaag ben ik begonnen met mijn Bloggers-Site. Hier schrijf ik belevenissen en andere leuke dingen die ik wil onthouden. Als je wil kan je een leuk berichtje naar me schrijven, alhoewel ik niet eens weet hoe dat moet. Hahaha. Ik begin ook pas net. Maar; ik zal maar wat vertellen over vandaag xD.

School:

Op school was het best saai. Maar wat wel een beetje eng was; er is gevochten. Noud deed voor de grap een schouderduwtje bij Owen Maar Owen vond dat niet leuk, en trapte. Zo ontstond een keiharde vechtpartij. Uiteindelijk had Noud gewonnen. Noud is ook best sterk.

Na school:

Na school ben ik altijd bij Britt en Luuk. Omdat m'n ouders moeten werken. Vandaag ging ik veel met Britt om, omdat Luuk ergens ging spelen. We gingen naar een speeltuin bij hun in de buurt en namen zo camera mee. Was echt lachen! We deeden Totally Spies na, maar dan met onnozele gatgets. Hahaha. Later gingen we terug en op Britt's kamer gingen we een journaal maken. Elke keer ging het mis. We lagen helemaal in een deuk en waren fet melig.

 

Dat was het, doei!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer