Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Danny´s weblog

• 7/5/2007 - Trip To France !

Vrijdag 27 april om 08.00 vertrok ik met marcel , thijs , erwin , renald plus 2 ouders naar Zuid frankrijk , bestemming was Moliets !
De reis verliep goed , maar we konden pas vanaf zaterdag in ons appartement terecht dus we overnachten onderweg in een formule 1 hotel (heeft niks met formule te maken maar het zijn gewoon goedkope overnachtingen).
De volgende ochtend zijn we om 08:00 uur weer verder gereden naar Moliet, daar zijn we om 10.30 aangekomen en toen hebben we gelijk onze spullen in het appartement gegooid en wouden we gaan surfen , we hadden gehoord dat Moliet niet zo lekker liep dus zijn we maar gelijk door gegaan naar Hossegor zo'n 15 km verder. Eenmaal aangekomen zag ik de shorebreak van la graviere mooi lopen dus ben ik gelijk daarheen gegaan , de anderen liepen naar la sud waar ik het te klein vond breken.
Als ik de rest van de week zo moet gaan vertellen, ben ik nog onwijs lang bezig, want ik heb zoveel sessies gemaakt van 2 tot 4 per dag dus dan ben ik morgen nog niet klaar met typen. We hebben in elk geval elke dag goede golven gehad en daar gingen we ook voor. Ook nog wel leuk is dat ik vrijdag fftjes heb meegetraind met het eurosurf team (waar ook 2 bodyboarders inzitten) en ik mag voorlopig ook meetrainen en ik maak misschien kans om in juni naar Anglet te gaan om mn eerste officiele bodyboardwedstrijd te boarden maar dat is nog allemaal misschien ! Daar hoor je nog wel over !

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 7/5/2007 - Mijn eerste log !

Welkom op mijn eerste log, op deze weblog komen allerlei dingen over mij + het bodyboarden op te staan. Zoals bijvoorbeeld mijn sessies , mijn trips en andere (?interessante?) dingen.

Enjoyyy !

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Alles over mijn bodyboard leventje !

Recent Posts

Trip To France !
Mijn eerste log !

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer