Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
danny talks

Tijd voor positieve verandering in het Gelredome!

Posted on 12/8/2011 at 11:04

Als Arnhemmer ben de laatste jaren al wat gewent, van de Koning Karel show tot nu Merab Jordanie. Eigenlijk is de gene die de laatste jaren er een show van maakt de huidige algemeen directeur. Als je terug kijkt op 12 maanden Merab Jordanie dan valt het keer op keer weer op dat niet hij maar juist de algemeen directeur het nieuws haalt, vaak al met onhandige uitspraken of “non” handelen.

 

Speciaal voor hem komt er nu ook in Nederland een satelliet telefoon met 100% dekking. Kan hij toch zijn sport blijven uit oefenen..zeilen! Langzaam hoopt merendeel van de fans uit Arnhem dat hij blijft zeilen en een echte vitessenaar de dagelijkse gang van zaken mag gaan leiden. Merab Jordanie ook op deze positie kan je onsterfelijk worden, na het binnen halen van John v.d. Brom en Arnhemmer Hofs een kan te geven.. Ik zou er bijna een internet enquête voor op zetten.

 

Ik schrijf nu dit stukje en twijfel dan altijd aan de naam van de algemeen directeur.. is het Paul van der Kraan, Paul van de Kraan…de man maakt in ieder geval weinig indruk. Tijd voor positieve verandering in het Gelredome!

Nederlands weer

Posted on 12/8/2011 at 08:17

De zomervakantie loopt nu snel ten einde, de meeste mensen proberen ondanks de mindere economische tijdens toch nog een last minute te boeken naar de zon!

Weerman Piet zei nog maar een paar weken geleden, er komt nog wel een hitte golf.. wanneer in oktober? de kans is groot dat de vakanties dan sowieso zijn afgelopen. Maar goed wat is typisch Nederlands weer en wat is er nu zo erg aan beetje regen als je het nieuws van de laatste dagen volgt dan hebben de mensen in de grote Engelse steden het zwaar gehad.

Nu maar hopen dat we snel weer een paar dagen mooi weer hebben, even naar het strand, even naar de waterkant..even energie op doen voor we de najaarsdepressies weer voor onze kiezen krijgen. Alleen de apothekers en drogisterijen draaien top zomer! Hoestdrank is duurder dan zonnebrand bescherming. Zo hebben alle treurige zaken altijd iets moois en positiefs als je het maar wil zien.

 

 


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer