Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
De Freeze Blogt

Description

Het blog van Twitter user http://twitter.com/jondefreeze


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Peter Breedveld ontmaskerd!

Peter "de narcistische psychopaat" Breedveld lastert, stalkt en bedreigd nogal graag mensen.

Recente slachtoffers zijn Annabel Nanninga, Elma Drayer en Huub Bellemakers.

U moet mij op m'n woord geloven want ik ga niet linken naar z'n tweets en z'n haatsite.

In dit blogje in betere inkijk in wie Peter nu werkenlijk is.

Peter is een eikel die zijn vrouw en kinderen verliet voor Haatsnee.

Het anti-semitische duo.

Hij is veroordeeld voor het proberen kapot te maken van een Vodafone meisje.

Roept op om Politici dood te schieten.

Is een Jodenhater.

Wat wil ik bereiken met dit blogje? Nou dat mensen voortaan beseffen wat voor persoon hij is als ze zijn site lezen of tweets retweeten.

Verder is beter ambtenaar op de VU, hij schrijft voor de schoolkrant.

Ook is hij te gast bij VARA programma's. Waarom is mij niet duidenlijk want zulke gevaarlijke, veroordeelde, extremisten zouden niet in de publieke sector mogen werken.

Voor een verdere kijk in Breedveld's gestorode persoonlijkheid Leest u verder op het blog opinieleiders.


Posted: 13:39, 27/11/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Linkse mensen kunnen niet debatteren.

Linkse mensen hebben geen argumenten, en spelen liever op de persoon.
Enkele uitzondering daar gelaten valt er niet met links in debat te gaan.

Thierry Baudet en Julien Blanc

Dit is recent weer aangetoond met de reacties op Thierry Baudets stukje op www.ThePostOnline.nl getiteld 'Geen diersoort zo wreed als de jonge vrouw' waarin de heer Baudet beargumenteerd dat Julien Blanc gewoon gelijk heeft.

Lees het stuk eens door, er zitten best wat interessante opvattingen, aanamens en veronderstellingen in die het debatteren waard zijn. Een debat kwam er in DWDD.
Een debat is helaas nooit geworden, Baudet zat goed in de materie en verhelderde zijn standpunten toe. Zijn tegenstanders Geraldine Kemper was helaas een dom huppelkutje.
Verder dan: "dat is niet zo", "dat mag je niet zeggen", en wat persoonlijke aanvallen kwam ze niet. Dan Twitter waar heel links feministisch Nederland de aanval op Baudet in zetten.

Wat voorbeelden van hoe links Nederland discussies aangaat:

Als eerst Peter "narcistische psycho" Breedveld:

https://twitter.com/FrontaalNaakt/status/537346186349256705

Hij stelt hier de vraag waarom Erdogang zijn uitspraak "vrouwen zijn niet gelijk aan mannen" niet mag doen van veel mensen, en waarom Baudet en Blanc wel mogen zeggen wat zij willen?
Als je er niet goed bij stilstaat lijkt Peter een redelijk punt te hebben, maar zijn vraag is niet zuiver. Baudet en Blanc hebben het over verleidingsmethode die soms wat vrouwonvriendelijk zijn/lijken
Erdogang stelt dat een man en vrouw niet gelijk zijn. Dat is iets heel anders en is niet te vergelijken met wat Baudet zegt.

 

 

Next Up: Jasper Klapwijk

https://twitter.com/klapster/status/535501840537120768

Jasper geeft geen argumenten maar gaat voor persoonlijke aanvallen. Hij tweet "Thierry 'Cosby' Baudet", dat is nogal wat.
Baudet sprak zich in DWDD door duidelijk uit tegen verkrachting en gaf aan dat Blancs lezeingen ook niks met sexueel geweld te maken hebben.
Bill Cosby wordt echter verdacht van meerdere verkrachtingen. Als je het niet op argumenten kan winnen noem je de tegenstander maar een verkrachter. Zo kennen we links weer.

Nog 1 dan: Walter van der Cruijsen.

https://twitter.com/wltrrr/status/535137057216421889

Hij noemt Blanc een verkrachtingscoach, dat is Blanc niet. Maar zo zet je Baudet wel lekker gemakkelijk weg als verkrachtingsaanhanger. Ook roept hij snel verkapt op tot een
boycot van Baudet op tv. Ook hij geeft geen argumenten.

Geenstijl artikel over ras.

Het tweede voorbeeld, GeenStijl publiceerde een uitgebreid artikel over verschillende rassen en IQ. Nature vs nurture is een wetenschappenlijk debat dat al decenia speelt.
Links is doodsbang om toetegeven dat nature wel degenlijk een rol in intelligentie en gedrag heeft. Want geven ze dit toe, dan geven ze daar ook mee toe dat de verzorgingsstaat en slachtofferknuffelen niet alle problemen in de wereld oplost.
Elke keer als iemand aan dit debat aandacht schenkt, (Joost Niemoller deed dit recent uitstekend), speelt links het spel reageer niet inhoudenlijk. Weer wat voorbeelden.

Willen Bosch zegt:

https://twitter.com/WillemBosch/status/537185796122742784

"Geenstijl plaatst een anoniem stuk over schedelmeten en rassenleer. This is fucking it. Wat een achterlijk racistisch vuil."

Ik zie niet in wat anonimiteit vandoen heeft met de kwaliteit van het stuk, maar goed we lezen verder. Het ging inderdaad over meten van het IQ, zo werkt wetenschap: meten=weten.
Rassenleer wordt echter niet aangehaald of gepromoot. Dan "this is fucking it" het voegt niets toe, maar het klinkt leuk schelden in het Engels. Het is kennelijk ook racistisch vuil.
Waarom geeft Willem nergens aan. Maar als je het ergens niet mee eens bent: noem het racistisch, werkt vaak genoeg moet Willen denken.

Krapuul tuig Jaap zegt

https://twitter.com/JaapToo/status/537290230181920768

Het haatzaaien van Geenstijl is duidelijk een gevaar voor de samenleving. Ik hoop dat de ze allemaal afluistert. Opsluiten die nazi's.

Jaap ziet graag dat inlichtingsdiensten mensen met een afwijkend mening afluistert, een echte facist die Jaap. Ook beweert hij dat GS
een gevaar voor de samenleving is en het Nazi's zijn. Ook bij Jaap geen enkele onderbouwing.

Als laatst terroristen vriendje Martijn de Koning

https://twitter.com/Martijn5155/status/537161921498480642

Wat is er opmerkelijk aan rassenleerstuk van geenstijl? Tuurlijk het is onzin en verbaal racistisch geweld, maar dat is toch niet nieuw?

Als eerst, verbaal geweld bestaat niet. Geweld is fysiek dat is wat het ook zo erg maakt. Martijn noemt een serieus wetenschappenlijk debat "rassenleer"
zo kan hij z'n tegenstander wegzetten als racistisch. Hij zegt dat racisme niks nieuws is op GS, echter levert hij geen bewijs.


Posted: 15:08, 26/11/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer