Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Delahaye B.V. Exporteur van Champignons!

champignons produceren

Posted in Unspecified
Champignons zijn onze meest unieke groeiende groente-, en champignonteelt is een van de meest bijzondere verhalen in de landbouw. Voor meer gedetailleerde champignonteelt informatie, lees over de zes stappen naar Mushroom Farming. Witte champignons Crimini Paddestoelen Portabella Paddenstoelen Oesterzwammen Shii-take paddestoelen Enoki Paddestoelen Beuken Paddestoelen Maitake Paddestoelen Witte champignons Witte champignons, net als alle paddestoelen, kweken van microscopische sporen, geen zaden. Planten groeien uit sporen worden genoemd schimmels. Een volwassen paddestoel zal dalen maar liefst 16 miljard sporen. Sporen moeten worden verzameld in de bijna steriele omgeving van een laboratorium en vervolgens gebruikt om granen of zaden inoculeren van een product met de naam spawn (de paddestoel boer het equivalent van het zaad) te produceren. Omdat de champignons hebben geen chlorofyl, moeten ze al hun voedingsstoffen uit organische stof in hun groeiende medium. Het medium, genaamd compost, is wetenschappelijk samengesteld uit verschillende materialen, zoals stro, maÔskolven, katoenzaad en cacao zaad rompen, gips en stikstof supplementen. De voorbereiding van de compost duurt een tot twee weken. Dan is het gepasteuriseerd en in grote bakken of bedden. Naast het broed is verwerkt in de compost en de groeiende vindt plaats in speciaal geconstrueerde huizen waar de boeren kunnen regelen de cruciale aspecten van warmte en vochtigheid. In twee tot drie weken, de compost wordt gevuld met de wortel structuur van de paddestoel, een netwerk van witte kanten filamenten genaamd mycelium. Op dat moment is een laag van gepasteuriseerd veenmos verspreid over de compost. De temperatuur van de compost en de vochtigheid van de ruimte moet zorgvuldig worden gecontroleerd, zodat het mycelium volledig te ontwikkelen. Uiteindelijk, kleine witte uitsteeksels formulier aan de mycelium en duw omhoog door het veenmos. Boeren noemen dit pinning. De pennen blijven groeien, en werd de paddestoelen, die in feite de vruchten van de plant, net als een tomaat is de vrucht van een tomatenplant. Het duurt 17 tot 25 dagen voor de productie van rijpe champignons na het veen mos wordt toegepast. Grootte is geen indicatie van volwassenheid in de paddestoelen. Perfect rijp die variŽren van kleine knoppen large caps. Elk gewas is geoogst over een periode van enkele weken en dan het huis is leeg en stoom gesteriliseerd voordat het proces begint opnieuw. De overige compost wordt hergebruikt voor potgrond. De geoogste champignons worden in karren, gekoeld en vervolgens verpakt en snel geleverd aan supermarkten, food processors en restaurants. Het hele proces vanaf het moment dat de boer begint de voorbereiding van de compost tot de champignons worden geoogst en verscheept naar de markt duurt ongeveer vier maanden. Crimini Paddestoelen Crimini paddenstoelen worden geteeld en geoogst op dezelfde wijze als de witte champignon. De reden dat ze hebben een donkere kleur en licht dichtere structuur is dat ze komen uit een andere stam van sporen. Portabella Paddenstoelen Portabella paddestoelen zijn ook gekweekt, zoals de witte champignons. Eigenlijk is de portabella is een volwassen crimini. Het is meestal drie tot zeven dagen ouder dan de Crimini wanneer geoogst. Als gevolg van de langere groeiperiode, portabellas ontwikkelen veel grotere caps, oplopend tot zes centimeter in diameter. Oesterzwammen Oesterzwammen, net als andere paddestoelen, paddestoelen worden gekweekt in huizen, maar ze vereisen een beetje meer vocht en frisse lucht dan de witte variŽteit. Ze groeien goed op een reeks van landbouw-en houtafval producten, waaronder hardhouten chips, gehakte graan rietjes of maÔskolven. Na het groeimedium is gepasteuriseerd en afgekoeld, wordt het geŽnt is, dat is, gemengd met paaien en verpakt in lange, buisvormige vorm van plastic zakken. Gaten worden geponst in de zakken, zodat het mycelium te ademen en de zakken zijn opgehangen of geplaatst op rekken in de groeiende kamers. Na ongeveer 14 dagen, de champignons uit pop door de gaten en kunnen worden geoogst. Als stro wordt gebruikt als een groeimedium, kan het substraat worden gebruikt als meststof na de champignon de productie is voltooid. Shii-take paddestoelen Shii-take paddestoelen werden oorspronkelijk gekweekt op natuurlijke eikenhout, een proces dat duurde twee tot vier jaar voordat het mycelium koloniseerden het hout voldoende om vruchtlichamen produceren. Shiitakes werden geoogst op een seizoensgebonden basis (voorjaar en najaar) voor ongeveer zes jaar. Nu echter, wordt eikenhout zaagsel verpakt in poly zakken, gesteriliseerd, geŽnt met paaien en geplaatst in ecologisch gecontroleerde ruimten. Deze door de mens veroorzaakte "logs" te produceren shiitakes in zeven weken. Het totale proces, van paaien tot het einde van de oogst, duurt ongeveer vier maanden ten opzichte van de zes-jarige cyclus op natuurlijke logs. Enoki Paddestoelen De huidige technologie maakt gebruik van geautomatiseerde systemen om plastic flessen te vullen met substraat meestal gemalen maÔskolf pellets, samen met andere ingrediŽnten, zoals tarwezemelen en sojameel. De flessen worden gesteriliseerd, geŽnt met de champignonteelt en in groeiende huizen. Wanneer de ondergrond volledig is gekoloniseerd met mycelium, worden de flessen verplaatst naar een gebied waar een plastic kraag is aan de mond van de fles. Deze kraag leidt de vorming van paddestoelen om recht omhoog te groeien om de controle van kooldioxide te helpen. enokis vereisen een koudere omgeving, 45 graden, in vergelijking met groeiende temperaturen van ongeveer 60 graden, wat andere rassen nodig hebben. Na ongeveer 90 dagen zijn de champignons geoogst. De halsbanden zijn verwijderd, de Enokis geplukt uit de mond van de fles en meestal verpakt in krimpfolie verpakte zakken. De resterende substraat wordt hergebruikt, omdat enokis produceren alleen een set van vruchtlichamen per gewas. Beuken Paddestoelen In sommige opzichten groeiende beuk champignons is gelijk aan de toenemende enokis. Plastic flessen worden gesteriliseerd, geŽnt met champignonteelt en vervolgens geplaatst in groeiende huizen, zodat de ondergrond te koloniseren met het mycelium. Echter, beuken vereisen een temperatuur van 60 tot 64 graden, zodat de cultuur volledig te ontwikkelen. Het duurt ongeveer 100 dagen te produceren een volwassen gewas. Daarna worden de champignons geoogst en verpakt voor de verkoop. Omdat beuken produceren alleen een set van vruchtlichamen per gewas, wordt het resterende substraat gerecycleerd voor agri-business producten. Maitake Paddestoelen De gecultiveerde Maitake begint als een paddestoel "cultuur" - een stukje weefsel paddestoel gekweekt op speciale steriele media in een petri-plaat in een laboratorium. De cultuur wordt gebruikt om champignonbroed-een serie van stappen om een ​​veel paddenstoel weefsel uit van een klein te maken te maken. De champignonbroed wordt gebruikt om de Maitake productie logs, die zijn gemaakt van zaagsel aangevuld met graan bijproducten zoals zemelen inoculeren. De logs gaan door een waar de champignonbroed koloniseert het zaagsel en de supplementen en breit ze samen in een vaste massa "run paaien". Dit duurt ongeveer 30 dagen. De logs worden geÔncubeerd in speciale paddestoel huizen met temperatuur, luchtvochtigheid en luchtstroom zorgvuldig gecontroleerd. Zodra de logs gaan pin (kleine paddestoelen beginnen te vormen), de logboeken worden verplaatst naar "fruiting" huizen, die ook zeer zorgvuldig gecontroleerd om de beste omgeving voor de champignonteelt de vorming te bieden. Net als de enoki paddestoel, Maitake produceert slechts een keer, dan is het substraat wordt gerecycled in agri-business producten. Het hele proces van lab naar tabel vindt op 10 en 14 weken.

15:52 - 23/1/2012 - comments {0} - post comment


Delahaye champignons zegt welkom

Posted in Unspecified
Doordat Delahaye Champignons B.V. zich ook moet gaan moderniseren, zijn we begonnen met het aanmaken van een blog. Door het vele aanbod zijn we maar gewoon ergens begonnen. We zullen hier nieuwe feitjes en dingetjes. Blijf maar op de hoogte hier. Wil je alvast wat meer weten, gaan dan naar : Exporteur

19:13 - 10/11/2011 - comments {0} - post comment


Description
Delahaye B.V. is een bekende exporteur van champignons! Wij leveren al jaren binnen Europa aan de beste winkels!
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- champignons produceren
- Delahaye champignons zegt welkom
Hosting door HQ ICT Systeembeheer