Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Delta Sports Meiden ME2 2009-2010 

Eindstand voorjaar 2010: ME2 Kampioen!

09:03, 29/5/2010  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link

De meiden van Delta Sports ME2 hebben een geweldig seizoen afgesloten met het kampioenschap. Eindstand voorjaar 2010, meisjes 1ste klasse 25:

# Team G W GL V P DV DT
1 Delta Sports ME2 10 8 0 2 24 62 22
2 VRC ME1 9 7 0 2 21 60 21
3 Odijk ME1 8 5 0 3 15 23 24
4 SVMM ME1 7 4 0 3 12 19 19
5 Jonathan ME1 8 2 1 5 7 16 26
6 Valleivogels ME1 7 1 1 5 4 9 32
7 VVA 71 ME1 7 0 0 7 0 23 68

En zo blij waren de meiden na afloop van onze laatste wedstrijd bij en tegen Odijk.26 mei 2010, Odijk ME1 - Delta ME2: 0-9

08:36, 29/5/2010  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link

Voor onze allerlaatste wedstrijd van het seizoen, werden we gastvrij ontvangen op het mooie sportcomplex van Odijk. Na een druilerige dag brak vlak voor de wedstrijd een heerlijk zonnetje door en mochten we spelen op een speciaal pupillenveld waarvan de terreinman gedacht moet hebben dat de meisjes de madeliefjes en boterbloempjes leuker zouden vinden dan een strak gemaaide ondergrond.

Onze vaste keep Luca was met schoolvoetbal tot de landelijke halve finales doorgedrongen en kon daardoor het begin van deze wedstrijd niet halen. Gelukkig had Roos uit de ME1 wel zin om in te vallen bij ons.

De thuiswedstrijd tegen Odijk wonnen we niet al te gemakkelijk met 6-4. En met de net verloren pot tegen SVMM nog vers in het geheugen, gingen de meiden zeer scherp en geconcentreerd vanaf het eeste fluitsignaal in de aanval. Dit resulteerde binnen 10 minuten in maar liefts vijf doelpunten: Sanne 3x en Jennifer 2x. Daarna stokte de doelpuntenmachine enigsinds door zowel iets mindere concentratie van onze kant, maar zeker ook door het knappe herstel van Odijk zelf, die bij deze snelle en grote achterstand hun koppies niet lieten hangen maar doorknokte voor elke meter. Door nog een doelpunt van Sanne gingen we met 0-6 de rust in.

De tweede helft gingen de meiden van Odijk door met knokken en stelden zowaar enkele keren onze verdediging inclusief Roos op de proef. We hielden echter de nul, kwamen weer een klein beetje op stoom gaandeweg de tweede helft en scoorden uiteindelijk nog drie keer: Demi 1x, en (natuurlijk) Sanne 2x.

Na het laatste fluitsignaal werd het kampioenschap uitbundig gevierd met kinderchampagne voor de meiden, champagne voor de ouders, en natuurlijk veel snoep..... 17 mei 2010, Delta ME2 - SVMM ME1: 2-3

08:11, 29/5/2010  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link
Met een mogelijk kampioenschap in het vooruitzicht begonnen de meiden deze inhaalwedstrijd op een heerlijke voetbalmaandagavond meer gespannen dan anders. Toen onze topschutter Sanne al vrij snel de 1-0 maakte leek er echter geen vuiltje aan de lucht. SVMM herpakte zich snel en waren zeker niet van zins ons veel meer kadootjes te geven. Beide teams maakte er vanaf dat moment een geweldig spannende pot van. Onze voorhoede kreeg een aantal behoorlijke kansen, maar een geweldige keepster van SVMM stond een grotere voorsprong in de weg. En als je zelf niet scoort in een dergelijke wedstrijden valt het doelpunt natuurlijk een keer aan de voor ons verkeerde kant. Een keer aarzelend uitverdedigen van onze verdediging en twee keer aarzelend uitkomen van onze keepster resulteerde in een 1-3 ruststand. De tweede helft gingen de meiden in met nog meer passie. Harstochtelijk aangemoedigd door zowel de teamwissels als de ouders die in grote getalen langs de kant stonden, beukten onze meiden op het doel van SVMM. Achter zat het in de tweede helft totaal op slot. SVMM kreeg geen enkele kans meer. Voorin bleek wederom de geweldige keepster van SVMM een 'sta in de weg'. Diep in de tweede helft scoorde Jennifer alsnog de aansluitingstreffer. De winst, of zelfs maar een gelijkspel, zat er niet in ondanks een nog geweldige kans van Demy vlak voor het eindsignaal. De meiden zaten er na afloop helemaal doorheen, maar konden met opgeheven hoofd het veld verlaten in wat toch echt een van hun beste wedstrijden van het seizoen was geweest. Klasse meiden!

8 mei 2010, Delta ME2 - VVA ME1: 9-3

08:08, 9/5/2010  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  1 comments  ..  Link
Sanne 6x, Demy 1x en gastspeelster en uitblinkster Kelsey troffen 2x doel. Verder weinig woorden aan besteden. Lag het aan het gladde kunstgras waardoor veel ballen doorschoten, kwam het door onderschatting van de tegenstander of gebrek aan ritme door uitvallen van training en wedstrijd van de week ervoor? In elk geval onze minste wedstrijd van het seizoen. Het goede nieuws: Jennifer is weer terug na haar polsblessure. Een compliment overigens aan VVA, waar de meiden ondanks de grote nederlaag met vol enthousiasme en plezier speelden.

24 apr 2010, Delta ME2 - VRC ME1: 3-2

08:12, 26/4/2010  ..  0 comments  ..  Link
Met Laura uit de ME3 als invalster voor de nog steeds aan haar pols geblesseerde Jennifer, begonnen we deze moeilijke klus tegen VRC. Tegen onze principes in begonnen we met een iets verdedigender speelwijze omdat we hadden vernomen dat VRC een paar kanjers in de aanval had. Ondanks (of misschien als gevolg van?) deze veranderde speelwijze scoorde VRC uit een snel uitgevoerde aanval al in de eerste minuut de openingstreffer. Het leek wel of met zoveel meiden achterin we elkaar een beetje in de weg liepen. Gelukkig herstelde het team zich uitermate knap en namen we vrij snel het initiatief echt in handen wat resulteerde in de 15de minuut in de gelijkmaker. Een knap schot met links (!) van Lonneke. De wedstrijd ging goed gelijk op hartstochtelijk aangemoedigd door ouders, vrienden, broers en zussen van beide teams. Het team dat zou winnen, zou toch een belangrijke stap maken op weg naar get kampioenschap. Eigenlijk gaven we de rest van de eerste helft geen kans meer weg, maar verzuimden we ook zelf om een paar goede kansen te maken. Na vijf minuten in de tweede helft maakte Sanne de 2-1. En ondanks dat onze verdediging de topaanvalster van VRC volledige aan banden legde, maakten ze toch nog vrij snel gelijk. Onze meiden deden er nog een schepje bovenop. Vooral onze gastspeelster Laura was onvermoeibaar en buffelde van achter naar voor over het veld. Met nog 10 minuten te gaan scoorde Sanne de 3-2, welke stand tot het eindsignaal bleef staan. Er waren nog enkele benauwde momenten voor ons eigen doel, maar ook deze helft hadden wij toch weer de beste kansen. De uitslag was daarom dik verdiend. Met nog twee wedstrijden te gaan in deze competitie staan we nu 3 punten los van nummer twee. 

17 apr 2010, SVMM ME1 - Delta ME2: 2-4

07:57, 26/4/2010  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link
Op een zonnige zaterdag werden we op het prachtig gelegen complex van SVMM uiterst vriendelijk welkom geheten door de leider van SVMM meisjes E1. Direct na het eerste fluitsignaal veranderde deze rustige man in een fanatiek gebarende coach die zijn meiden uiterst fel naar een goed resultaat probeerde te coachen. Daarbij vergeleken was onze trainer Bram nog slechts een fluisteraar. Er ontspon zich direct vanaf het begin een aantrekkelijke, gelijkopgaande wedstrijd, waarbij de score door ons werd geopend door Lonneke na een sublieme voorzet van Demy. We drukten echter niet door. En doordat onze verdedigsters iets te aanvallend dachten counterde SVMM in een korte tijd naar een 2-1 voorsprong, wat ook de ruststand werd. Nadat we in de rust gehamerd hadden op wat betere organisatie achterin, gingen de dames los in de tweede helft. Via drie keer Sanne werd het alsnog een klinkende 4-2 overwinning. Jennifer (gekneusde pols, beterschap!) in de aanval en vooral Masha in de verdediging waren er vandaag niet bij en werden beiden zeer gemist. Dat we zonder deze twee kanjers en dus zonder wissel deze wedstrijd naar ons toetrokken, laat maar weer eens zien hoe deze meiden als team gegroeid zijn. Klasse!

3 April 2010, Ladies Day toernooi, vv Hekelingen: Delta ME2 3de plaats

11:18, 10/4/2010  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link

Om kwart voor acht verzamelden zich enkele half slapende ouders met dochters voor de wereldreis naar Hekelingen, onder de rook van Spijkernisse, voor het Ladies Day toernooi bij de plaatselijke vv. Het was best koud maar een flets zonnetje gaf ons goede moed voor de dag. Een dag waarop 8 (!) wedstrijden zouden moeten worden gespeeld in een competitie met Hekelingen, Terneuzen, DBGC en Rijburgse Boys (eh... Girls dus).

vv Hekelingen pakt dit toernooi altijd groots aan. Het begon met een grootse parade over het hoofdveld, voorgegaan door de plaatselijke fanfare en toegejuicht door een grote schare sportieve fans op de indrukwekkende tribune. Hoogtepunt van de opening was ons volkslied... Al dient gezegd te worden dat de tekst iets anders gaat dan het 'lalalalala....' dat ik vooral om me heen hoorde. Het gat toch echt over Wilhelmus, die zijn vaderland getrouw is..... Maar goed na een spectaculair confettieslingervuurwerk konden we aan de slag.

Ons phantoom Demy, bleek wederom spoorloos en Jennifer was door griep geveld ook thuis gebleven. Dat betekende dat we geen enkele wissel hadden, terwijl we zelfs in de middag geen volledig team meer hadden omdat Shanou voortijdig naar een familiefeest zou gaan.

Onze slow-starters troffen het niet tegen een van de favorieten Hekelingen in de eerste wedstrijd. We werden kansloos afgedroogd met 4-1, met een eretreffer door Sanne. De tweede wedstrijd begon de machine langzaam te draaien en wonnen we overtuigend met 2-0, wederom Sanne als doelpuntenmaakster.

De laatste wedstrijd van de morgen raasden de meiden met 4-0 over DBCG heen, waarbij Sanne als goalgetter Lonneke naast zich kreeg. Beide dames goed voor 2 doelpunten.

De lunch gaf de meiden extra kracht. De terugwedstrijd tegen Hekelingen werd krap verloren met 2-1 (Lonneke scoorde aan onze kant), waar enkele dubieuze beslissingen van de scheidsrechter geen onbelangrijk aandeel in hadden. Een duidelijke handsbal van Hekelingen werd niet bestraft en leidde hun tweede treffer in omdat onze meiden slechts protesteerden en vergaten te voetballen.

Na de topprestatie tegen Hekelingen zakte het team een beetje in op deze lange, en inmiddels zeer winderige en natte dag. De tweede partij verloren we zowel op punten: 2-1, als op personele bezetting, want Aniek viel geblesseerd uit nadat een tegenstander wat hardhandig op haar voet had gestaan. Dit was ook de laatste wedstrijd van Shanou.

In de laatste twee partijen kregen we gelukkig hulp van Delta MD2, die elke partij een speelster ter beschikking stelde. Omdat we hiermee nog niet volledig waren kwam de familie Rietveld met een onverwachte troefkaart: Madelief (in de kleren van de geblesseerde Aniek), het zusje van Lonneke.

De terugwedstrijd tegen DBCG wonnen we nipt met 2-1, met goals van Wederom Lonneke en Sanne. De laatste wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys eindigde zeer knap in een doelpuntloos gelijkspel, na een eerdere dikke nederlaag van 3-0 rond het middaguur. Met dit laatste gelijkspel waren beide teams tevreden. De Rijnsburgse Boys omdat ze daarmee net de poule wonnen. Wij omdat we met een goed gevoel, en een knappe derde plaats, het leuke, maar natte toernooi afsloten.  10 apr 2010, Delta ME2 - Odijk ME1: 6-4

07:46, 10/4/2010  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link

In de beslissende fase van het seizoen begonnen we bijna compleet (helaas weer zonder ons phantoom) aan de belangrijke ontmoeting tegen Odijk. We stonden weliswaar een plaats hoger dan Odijk, maar dat kwam omdat we een wedstrijd meer gespeeld hadden. Beide teams begonnen aan dit duel met evenveel verliespunten.

En dit was dan ook te zien. De wedstrijd geen heel aardig gelijk op, waarbij wij via Sanne de score opende. Odijk kwam echter vrij snel op 1-1, waarna voor ons de beste 10 minuten van het seizoen aanbraken. Via heel behoorlijk combinatie spel liepen wij uit naar 3-1, wederom met twee doelpunten van Sanne, waarvan 1x met haar chocoladebeen, na een mooie kapbeweging.

Odijk bleek echter veerkrachtig en kwamen via bliksemsnelle counters snel achter elkaar op 3-3. Net voor de pauze werd het zelfs 4-3 voor Odijk. Onze verdediging speelde helemaal niet slecht, maar was gewoon niet bestand tegen de razendsnelle counters.

Na de pauze ontspon zich een spannend gevecht. De combinaties waren eigenlijk wat minder dan voor rust, maar de wil om te winnen compenseerde dit ruimschoots. Via drie doelpunten, weer twee keer Sanne en een keer Jennifer, trokken we alsnog de wedstrijd naar ons toe.

Vermeldingswaardig was wederom de foutloze partij van onze linksachter Masha, die mogelijk extra gemotiveerd was vanwege de overeenkomsten tussen haar familienaam en de tegenstandster. Geen Odijkse kwam langs onze Odijk en aanvallend gaf ze ook de nodige goede ballen.

Dit resultaat brengt ons bovenaan de competitie. Klasse meiden. Als team groeien jullie nog wekelijks. Laten we deze lijn doorzetten dan kan het seizoen wel eens heel mooi eindigen!27 maart 2010, VVA ME1 - Delta Sports ME2: 3-11

17:35, 27/3/2010  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link

Heerlijk voetbalweer. Na een wereldreis van drie kwartier welke ons bracht in Achterberg, onder de rook van Rhenen, moesten we aantreden tegen het altijd lastige VVA ME1. Alhoewel ze tot aan onze wedstrijd onderaan stonden maakte Bram de meiden in de voorbespreking duidelijk dat in deze competitie werkelijk iedereen van iedereen kan winnen. Dat we de meiden zeker niet moesten onderschatten en vanaf het eerste fluitsignaal 'tot het gaatje moesten'.

Het eerste fluitsignaal klonk vervolgens dik 15 minuten te laat omdat de scheidrechter nog een heerlijk broodje aan het verorberen was toen onze meiden al lang ingespeeld waren. Door deze vertraging leken ze de woorden van Bram alweer vergeten. Of misschien namen ze deze te letterlijk; tot het gaatje, maar er niet in.... De ene na de andere mooie kans werd gemist. Het overwicht was echter zo groot dat uiteindelijk na een minuut of 10 het verlossende eerste doelpunt kwam, op naam van Sanne. Daarna begon langzaam, maar blijvend onzeker of zelfs heel onzuiver, de machine in beweging te komen en liepen we uit naar 4-0. VVA had een behoorlijk sterke spits die kort voor rust aan de aandacht van onze verdedigsters onsnapte, waardoor we met een 4-1 voorsprong de rust in gingen.

Na een donderspeach in de rust hoopte Bram de meisjes wat scherper te krijgen voor het doel. En warempel, in het tweede bedrijf liepen we vrij gemakkelijk, zonder ooit echt scherp te worden, uit naar een eindstand van 3-11: Sanne 7x, Jennifer 2x, Lonneke 2x. Marieke speelde zeer verdienstelijk een deel van de wedstrijd mee in de voorhoede en er was haar een doelpuntje gegund, maar daar wilde VRC echter niet aan meewerken.

Omdat onze grote concurrent VRC vandaag ook makkelijk won, maar wel met mindere cijfers, staan we nog steeds op de tweede plaats, met evenveel verliespunten als VRC maar een wedstrijd minder gespeeld. Op doelsaldo zijn we wel wat uitgelopen. In de vorm van vandaag gaat de confrontatie tegen VRC over enige weken een harde dobber worden, maar gelukkig is er veel ruimte voor verbetering, wat er bij alle meiden zeker inzit.20 feb 2010, Valleivogels ME1 - Delta ME2: 4 - 0

19:27, 20/3/2010  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link
Vanmorgen met 6 meiden vertrokken naar Scherpenzeel, om te voetballen. Er waren er van ons slechts 4 terwijl er maar twee hadden afgemeld. Gelukkig waren er twee ME 3 meiden. Ze hebben gevochten als leeuwen, maar de hele tijd tegen een overmacht (zij waren met negen en konden steeds verse krachten in het veld zetten en hadden steeds eentje meer in het veld) dan red je het niet. Helaas 4-0 verloren, in de wetenschap dat als we compleet waren geweest, echt gewoon hadden kunnen winnen.

20 mar 2010, Delta ME2 - Jonathan ME1: 5-1

19:26, 20/3/2010  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link

Jonathan had haar eerste twee wedstrijden van deze seizoenshelft gewonnen. Na onze 13-klapper van twee weken geleden, waren we op en top gemotiveerd om aan die zegereeks een einde te brengen, ondanks een aderlating in de verdediging wegens ziekte van Marieke.

We hadden vanaf het eerste fluitsignaal een overwicht maar, dit werd toch niet direct omgezet in een doelpunt omdat we toch een beetje slap speelde. De 1-0 kwam er voor rust toch, maar doordrukken lukte ons niet. Na rust, kwam de wind opzetten en kregen die tegen. Jonathan nam daar goed gebruik van en strafte ons wat slappe spel af met de terrechte 1-1 uit een afstandschot. Daar kon onze steeds beter worden keepster Luca helemaal niets aan doen.

Gelukkig ontwaakte net op tijd de meiden uit hun voorjaarsslaap. Nadat de 2-1 met een diagonaal schot uit moelijke hoek, door Jennifer was ingeschoten, liepen we regelmatig uit naar een alsnog grote uitslag van 5-2, welke ons naar de 2de plaats bracht in de competitie. Jennifer 2x, Sanne 2x en Demi waren de doelpuntenmaaksters.

Meiden er komen nog mooie weken aan!6 mar 2010, Delta ME2 - Valleivogels ME1: 13-0

19:18, 20/3/2010  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link
Twee weken naar de wegens onderbezetting kansloos verloren uitwedstrijd tegen Valleivogels kregen we thuis, nu wel compleet, kans op een revanche. In een ijzig zonnetje, in een harde, ijskoude wind, hadden vooral de ouders langs de kant moeite om warm te blijven. Al pratende over de vrieskoude (het was -2 graden, maar vanwege de wind de gevoelstemperatuur veel lager), misten een deel van de ouders vroege treffers en vroegen ons af bij 2-0 wie had gescoord en hoe doelpunten tot stand waren gekomen. De revanchegevoelens werden op een positieve manier omgezet in goed voetbal van alle meiden, zonder een uitzondering. Bij rust stond het 6-0. Waar in eerdere wedstrijden we bij een riante voorsprong nog wel eens de motivatie lieten zakken in de tweede helft, gingen de meiden nu onverdroten voort, met als resultaat onze hoogste overwinning ooit: 13-0: 5x Jennifer, 5x Sanne, 1x Lonneke, 1x Demi, en een eigen doelpunt van Valleivogels.

12 dec 2009, Delta ME2 - Maarssen ME1: 5-4

17:53, 12/12/2009  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link

Na een reeks van afgelastingen en een mislukte oefenpot tegen Delta ME1, mochten we eindelijk weer eens voor de competitie spelen, meteen de laatste wedstrijd van deze seizoenshelft, tegen Maarsen ME1. In oktober nog uit kansloos met 4-1 verloren hadden we wat recht te zetten. Een eerste aderlating was wel dat Sanne er niet vanaf het begin bij kon zijn ivm afzwemmen van haar broertje (Richard, gefeliciteerd overigens met het behalen van zijn C-diploma!).

Onze scheidsrechter vond het ondanks het zonnetje waarschijnlijk toch wat te koud en had op het laatste moment afgezegd waardoor we zelf voor een scheidsrechter moesten zorgen. Humphrey, de vader van Shanou, naam deze taak op zicht met de precisie zo kenmerkend voor de ware stucadoor. Vanaf de eerste minuut zat hij bovenop elke situatie. En de meiden, ja wederom het oude liedje.... Dat eerste helft spook, daar komen we maar niet van af! Voor we het wisten stonden we geheel onnodig met 2-0 achter. Pas toen begonnen we te voetballen, inmiddels met Sanne in de gelederen. De wedstrijd kwam in evenwicht en een tegentreffer hing in de lucht. Na een geweldige aanval schoot Jennifer hard op de keeper, de bal kwam terug in het veld voor de voeten van Demy, die vervolgens snoeihard inschoot.. Maar helaas, net tien centimeter langs de verkeerde kant van de paal. En in plaats van 2-1 liepen de meiden van Maarsen uit naar 3-0.... Wedstrijd gespeeld zou je denken! Net voor rust gaf Lonneke de stand met een gericht schot een beter aanzien: 1-3.

In de rust werd er stevig op de meiden ingepraat, dat er echt meer inzat als we maar geconcentreerd zouden spelen. Toch begonnen we de tweede helft de eerste vijf minuten weer afwachtend en afwezig. Het was aan onze keepster Luca te danken dat Maarssen niet verder uitliep. Luca keepte toch de beste wedstrijd van het seizoen met een aantal weergaloze reddingen. Toen de meiden uiteindelijk wakker geworden weer begonnen te voetballen onstonden er kansen en zorgde Sanne voor de aansluitingstreffer: 2-3. Nu was de algemene indruk dan Maarssen rijp was voor de sloop. Maar Maarssen had een fantastische hoekschop variant ingestudeerd, waarbij de meeste speelsters ver van het doel klaar gingen staan en dan allemaal nadat de hoekschop genomen was, hard kwamen inlopen. Deze verrassende variant had succes. Onze meiden wisten niet wat ze ermee aanmoesten: 2-4.

Wat niemand meer voor mogelijk hield gebeurde toen alsnog. Delta ME3 rechtte de rug, zette er nog 'een tandje bij' en ging vol ten aanval. We zagen vooral ook Masha, die zich al een tijdje goed aan het ontwikkelen is, vlammen en strijden voor elke meter en mee in de aanval gaan. Ondertussen hielden vooral Marieke en Aniek het achter goed dicht. En zo gebeurde het dan toch dat wij Maarssen alsnog met huid en haar opvraten! Met beauties van doelpunten van Sanne, Lonneke en Demy, kwamen we vijf minuten voor tijd op 5-4. In een bibberende slotfase, vergaten onze meiden weer even helemaal te voetballen, zakten ze massaal in. Toen werden we echt gered door onze fantastisch keepende Luca, en sleepten de toch echt verdiende overwinning over de streep. En dat tegen de nummer 2 van deze competitie!

Meiden, klasse dat jullie na een 3-0 achterstand de wedstrijd alsnog gewonnen hebben! Gaan we met een heerlijk gevoel de winterstop in....!Eindstand Delta ME2, najaar 2009

17:18, 12/12/2009  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link

Hieronder de eindstand van de 2009 najaarscompetitie, waarin onze meiden op een verdienstelijke 6de plaats zijn geeindigd.

 
# Team G W GL V P DV DT
1 Vreeswijk ME1 10 10 0 0 30 53 7
2 Maarssen ME1 10 7 1 2 22 42 22
3 Vriendenschaar ME1 9 5 2 2 17 25 11
4 Lopik ME1 9 4 1 4 13 23 22
5 Bilt De ME1 9 4 0 5 12 36 31
6 Delta Sports ME2 10 3 0 7 9 26 45
7 Kockengen ME 1 9 2 0 7 6 10 37
8 Meern De ME1 8 0 0 8 0 10 5014 nov 2009, Lopik ME1 - Delta ME2: 3-1

17:52, 15/11/2009  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link
Er zijn van die dagen dat je als ouder je afvraagt waarom je dochter niet beter een zaalsport kon kiezen. Zaterdag 14 november 2009 was zo'n dag. Echt herfstweer...... Koud, harde wind en fikse regenbuien, vooral precies tijdens de wedstrijd. Op weg naar de wedstrijd zag het er nog behoorlijk uit en na afloop brak zelfs de zon door... Maar goh wat moesten de meiden deze ochtend niet alleen strijden tegen Lopik maar zeker ook tegen de 'elementen'. Thuis hadden we met 10-3 klop gehad en dat wilden we zeker rechtzetten. Vanaf de aftrap hadden wij een veldoverwicht, maar konden dit niet uitdrukken in echte kansen.  We blijven voorin een beetje te gehaast spelen. Zodra het doel in zicht komt gaat het overspelen in een keer minder en wordt vaak vanuit moeilijke positities te vlug richting doel geschoten. Lopik lukte het wel om een keer te scoren en zo gingen we met een kleine achterstand de rust in. Na rust deden we er nog een schepje bovenop wat diep in de tweede helft resulteerde in de meer dan verdiende gelijkmaker, schitterend ingeschoten door Sanne. Het leek erop of wij toch beter tegen de barre omstandigheden konden dan Lopik en het zou slechts een kwestie van tijd zijn dat wij op voorsprong zouden komen. Helaas, door onze aanvallende speelstijl, kon Lopik uit een van de spaarzame counters, vlak voor tijd alsnog de 2-1 maken, einde wedtsrijd. De 3-1 enkele minuten later was een formaliteit... Maar meiden, zeer knap gestreden, klasse! Naast deze uitslag kon het verlies van 3 paraplus agv de storm er ook nog wel bij ;-)

7 nov 2009, Delta ME2 - Kockengen: 5-3

08:10, 14/11/2009  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link
De eerste van een reeks 'terugwedstrijden'. Kockengen uit waren we incompleet en hadden we met de nodige pech met 2-1 verloren. Met uitzondering van de leider Henk, waren we compleet en was het duidelijk dat de meiden iets wilden rechtzetten. In de eerste helft walsten we over onze tegenstander heen, wat resulteerde in een ruststand van maar liefts 5-1. Met het idee dat we wel eens in de dubbele cijfers zouden lopen gingen we de tweede helft in. Maar dat was een misrekening. De meiden dachten er toen toch net even ietsje te makkelijk over. En waar wij hadden verwacht verder uit te lopen, gebeurde het omgekeerde en kwam Kockenen nog aardig dichtbij. Uiteindelijk haalden alle ouders opgelucht adem bij een eindstand van 5-3. Onze tweede overwinning was een feit waarmee we de laatste plaats van de ranglijst verlieten. Klasse, meiden!

31 okt 2009, Maarssen ME1 - Delta ME2: 4-1

08:05, 14/11/2009  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link
De eerste helft tegen Maarssen speelden de meiden uitstekend en kregen we ongelukkig een doelpunt tegen. Wij waren veel meer in de aanval, maar de afronding was er niet. Het gemis van Sanne in de aanval was duidelijk voelbaar. De tweede helft eigenlijk hetzelfde beeld..... Wij waren veel in de aanval, maar konden niet afronden. Terwijl de schaarse tegenaanvallen van Maarssen wel tot doelpunten resulteerde. Gelukkig konden wij alsnog een zeer verdiende tegentreffer maken, maar toch bleef het gevoel hangen dat er meer in had gezeten. Gaan paniek meiden.... In elk geval weer een leuke wedstrijd.

24 okt 2009, Delta ME2 - Vreeswijk ME1 : 2-5

08:02, 14/11/2009  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link
Ondanks dat Vreeswijk stijf bovenaan stond gaven wij goed partij. Ook deze wedstrijd weer snelle doelpunten tegen, maar in ieder geval we gingen strijdend ten onder.

3 okt 2009, Delta ME2 - Vriendenschaar ME1: 0-5

09:50, 11/10/2009  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link
Het weer blijft ons meezitten, maar die eerste helft wil maar niet lukken. Voor we het wisten lagen er al twee doelpunten achter onze keepster Luca, die daar zelf weinig aan kon doen. We hadden toch wel 20 minuten fanatiek rondootjes gedaan voor de wedstrijd. De beide keepsters hadden er al een echte keeperstraining opzitten, maar om een af andere reden beginnen we niet wakker aan de wedstrijd. En zo kon het zo maar al 0-5 staan bij de rust.

Dan de tweede helft. De meiden van Vriendenschaar totaal niet meer gezien. Marieke, die de twee helft moest keepen kon na afloop haar shirt met de vouw er nog in terugleggen in de kast. Niets meer te doen. We waren compleet de baas over de wedstrijd met schitterende kansen vooral Sanne, Jennifer en Demy.

Helaas, dat doelpunt kwam er niet. Maar meiden, toch echt klasse, die tweede helft. Zo moet het en hier kunnen we vertrouwen uit putten.


10 okt 2009, De Bilt ME1 - Delta ME2: 6-2

07:56, 11/10/2009  ..  Posted in Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010  ..  0 comments  ..  Link
Of wij een eerste helft complex hadden? Op deze druilerige, vroege morgen in de Bilt bleek daar helemaal niets van. De meiden waren scherp vanaf het begin en zo werd het via doelpunten van Sanne snel 0-2. De Bilt had echter een zeer goede en fanatieke spits en enkele dispensatie speelsters, met een schot waar Ronald Koeman vroeger jaloers op zou zijn geweest. Gelukkig stond het vizier van de meiden niet op scherp, maar toch konden wij in fasen de druk niet aan en kregen de bal niet weg. Ondanks goed keeperswerk van Luca gingen we zo toch nog met een achterstand van 3-2 de rust in. In de tweede helft deden we er nog een schepje bovenop, maar toen had De Bilt een van de grote meiden in het doel gezet en bleek onpasseerbaar. Wedstrijd eindigde in 6-2.

Veel vervelender dan de uitslag was het zwakke optreden van de scheidrechter waardoor er zowel langs de kant als binnen de lijnen behoorlijke irritatie onstond. Onze doelvrouw Luca raakte in de eerste helft geblesseerd na onbesuisd en onbestraft inkomen van een speelster van de Bilt. Ook werden er herhaalde malen dingen geroepen die toch echt niet op de voetbalvelden thuishoren.

{ Last Page }   { Page 1 of 3 }   { Next Page }

Welkom

Home
Archief
Foto album

Links

FC Delta Sports
Teletekst 603

Onderwerpen

Handig om te weten
Wedstrijdverslagen ME2 2009-2010
Wedstrijdverslagen ME3 2008-2009

Actueel

Eindstand voorjaar 2010: ME2 Kampioen!
26 mei 2010, Odijk ME1 - Delta ME2: 0-9
17 mei 2010, Delta ME2 - SVMM ME1: 2-3
8 mei 2010, Delta ME2 - VVA ME1: 9-3
24 apr 2010, Delta ME2 - VRC ME1: 3-2
Hosting door HQ ICT Systeembeheer