Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My life

Ontmoetingsgesprek

{ 08:38, 20/1/2014 } { 0 comments } { Link }

Na paar gesprekken vandaag de ontmoeting met de groep.. Heb echt geen idee wat ik ervan moet verwachten, maar ik laat het gewoon op me af komen.

Vandaag heb ik het een na laatste gesprek voor de klinische opname, woensdag mag ik er heen voor +- 9 maanden. Bij het idee alleen al krijg ik buikpijn.. Vanacht zat ik nog te denken.. "Zou dit dan eindelijk de stap zijn naar de goede richting?" "Ga ik dit volhouden" .. Zo nog vele vragen dat door mijn hoofd rond spookte. 

Maar ik kan het ook van de positieve kant bekijken, "ik probeer het, en ik kan altijd nog naar huis gaan, Demi, geef het een kans". Een beetje geluk, ja ik mag zeggen dat ik dat verdien. Na veel up en downs, gesprekken, schoolwisselingen, opnames mag het nu wel een keer naar de goede richting gaan.

Iedereen heeft wel is mindere dagen, maanden, jaren. Het leven gaat niet altijd soepeltjes maar laat dat je niet naar beneden halen. Je bent niet voor niks op de aardbol gezet, je bent hier neer gezet om er het beste van te maken, om een deel in de maatschappij te vormen, om andere mensen te helpen/steunen, en vooral : om te genieten. Niemand kan je garanderen van hoe oud of jong je wordt, maar je bent er nu en geniet ervan. Laat je niet gek maken door de mensen of/en dingen die er om je heen gebeuren. Wat ik hier typ moet ik soms tegen mezelf zeggen als ik het zo terug lees.. Hebben jullie dat ook? Andere mensen in andere situaties makkelijkker kunnen helpen dan jij jij zelf? Ja dat heb ik, misschien moet ik mezelf als een vriend zien..? Misschien kan ik dan advies geven aan mij zelf, ik ga het proberen!

Ik hoorde laatst trouwens een prachtig nummer van Berget Lewis, 'aviator' .. Kippenvel! Zo mooi! Zeker een aanrader om te luisteren.

Stronger van Kelly Clarson blijft ook een motiverend nummer, en niet te vergeten Glennis Grace! Wat een top vrouw, haar muziek heeft mij door zo zware periodes gesleept. Ik ken haar niet maar ben haar wel dankbaar voor haar stem en liedjes. Voel me altijd stukken beter als ik een liedje van haar hoor.

Nou hop hop, omkleden-makeupje erop. En kwart voor 10 gaan! Wat spannend!! Ik zal jullie laten weten hoe het is gegaan.

Fijne dag xxx Demi

LIVE THE MOMENT ✨🎀About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Links


Categories


Recent Entries

Ontmoetingsgesprek

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer