Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De Natte Krant

Home - Profile - Archives - Friends

ELKAAR NAT HOUDEN - Posted at 22:04 on 27/10/2005 by De Natte Krant
"Elkaar Nat Houden", zo heet het regeringsplan van het zittende kabinet. Dit kabinet zal niet vallen en daar zorgen ze zelf wel voor. Ze houden lekker de hand boven elkaars hoofd en maken deze regeerperiode lekker af. Maar ondertussen gaat Nederland langzaam verder naar de klote. En vandaag zijn daar 11 mensen de dupe van geworden tijdens een brand in de gevangenis bij Schiphol. Hier zijn maar twee mensen verantwoordelijk voor en dat zijn Minister Donner en Verdonk. Er zullen zeker geen consequenties volgen want het regeringsplan heet "Elkaar Nat Houden". Hoeveel fouten zal vooral Minister Donner nog maken voordat deze regeringsperiode achter de rug is? Hoeveel TBS'ers moeten er nog ontsnappen? Daarna zal hij geen fouten meer kunnen maken want dit kabinet wordt in 2007 afgestraft! Misschien wordt het tijd om een eigen politieke partij op te richten... hmmm.... we zullen zien, Partij De Natte Krant, haha...

I LOVE GELOOFWAARDIGHEID - Posted at 22:08 on 21/10/2005 by De Natte Krant
"I love", de nieuwe campagne van minister Peijs (Verkeer) wordt in de strijd geworpen om de verkeersveiligheid in Nederland te verbeteren. Hoog in de ergernissen top 10 staat bumperkleven en dit wordt hardhandig aangepakt d.m.v de pakkende slogan "I love afstand houden". Het verschil is al merkbaar! Ook worden er meer gordels gedragen vanwege "I love gordel dragen".
Ik heb grote twijfels bij het effect van deze campagne en ben zelfs van mening dat het averechts werkt. De geloofwaardigheid van het verkeer gaat er niet op vooruit. Bij de NS gaan ze toch ook geen campagne voeren met de slogan "I love kaartje kopen", terwijl het bij de NS niet eens gaat om verkeersdoden. Nee, daar krijg je gewoon een boete van 35 als je geen kaartje hebt in de trein. Zij zien een probleem en lossen dit hardhandig op. Net zo hard als de maatschappij tegenwoordig is. Er zijn altijd goedwillende mensen en er zullen ook altijd goedwillende mensen de dupe zijn van anderen, kijk maar naar de moslimgemeenschap. Wat ze gewoon moeten doen is simpel. De boetes verhogen en meer politie op straat, zo verbeter je de verkeersveiligheid.
Toch een klein complimentje naar diegene die de actie en de pakkende slogans verzonnen heeft. Humor, mijn plezier in het verkeer is wel duidelijk toegenomen. Telkens als ik een bord met slogan zie moet ik weer lachen. Hoe serieus kun je het verkeer nemen? Hang gewoon borden op met hardere meer confronterende boodschappen. Bijvoorbeeld een foto van een auto met een deuk en een kinderfiets op de grond met de woorden: dit had ook uw kind kunnen zijn! Dit maakt tenminste iets duidelijk en zal effect hebben.

Hosting door HQ ICT Systeembeheer