Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
It's my life

Home - Profile - Archives - Friends

14-06-2011

Posted on 14/6/2011 at 15:02 - 0 Comments - Post Comment - Link

"Girls are like apples...the best ones are at the top of the trees. The boys don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. Instead, they just get the rotten apples that are on the ground that aren't as good, but easy. So the apples at the top think there is something wrong with them, when, in reality, they are amazing. They just have to wait for the right boy to come along, the one who's brave enough to climb all the way to the top of the tree..."


Mooi groen is niet lelijk zeggen ze dan. Zo voel ik me op het moment. Weet zelf echt niet waar ik last van heb, ik zit gewoon in een dip weekje. Zelfs een dagje school of even naar de paarden kan me niet laten ontspannen. Zou het de laatste week stress zijn? Nog maar 4 officiële lesdagen en dan begint de toetsweek al.... Ik ben nog niet begonnen en er moeten verschillende po's gemaakt worden. Ik heb er geen hart meer voor, ik weet toch wel dat ik overga dus die paar onvoldoendes. Ik hoef alleen niet thuis te komen met onvoldoendes denk ik, want als ik ga lijken op vorig jaar dan krijg ik denk ik een trap onder mijn kont om me weer op het rechte pad te krijgen, want overgaan zonder onvoldoendes moét te redden zijn. Kom op van vwo 4 naar havo 4 dat moet kunnen toch. Sta nu maar 2 zessen en vrij hoog, dus moet goed gaan!

 

 

Even een break gehad. Hond uit moeten laten. Onze geweldige lieve puppy hihi  Alleen ja er is een uitlaatschema, helaas is degene die hem uitlaat meestal ongeveer net zo groot, breed, blond als ik dus je kan wel raden wie dat moet doen? Ik, ja juist. Nouja we hebben er allemaal voor gekozen, alleen onze autist hoeft zich daar niet aan te houden. Goed hoor, ik bedoel, ik wil haar voor geen goud kwijt hihihi

 

Er was een tijd dat ik koos voor anderen, maar nu kies ik voor mezelf. En eerlijk gezegd interesseert het me geen zak wat anderen daar van denken. Ik ben trots op mezelf en daar gaat het om.

 

Ik ben, eerlijk is eerlijk, verslaafd aan zinnetjes. Ze helpen me de dag door wanneer ik me verveel, wanneer ik me rot voel of gewoon een leuk luchtig zinnetje om flink hard om te lachen. Die zul je dan, tussen mijn rare leven door, een hele hoop vinden. Vaak met foto's van mijn vriendinnen, mijn hondje, mijn familie of mijn twee liefste paardjes  Ik kan me er gewoon in uitstorten en dat is een fijn gevoel. Ook ben ik verslaafd aan twitter. Ik twitter, niet moeilijk te raden, vooral veel zinnetjes en onzin maar ik vind daar is twitter voor =D Daar kan ik ook flink mijn gal spuwen, hard rammen op het toetsenbord en de woorden maar laten komen, daar is ook deze blog voor.

 

And just listen girls; You haven't "lost" your smile, it's right under your nose. Your heart isn't "broken" if it's still beating. The point is, we're young. We should live it up while we can! Get in trouble, hang with friends, be a rebel! Make Mistakes! It is what we do! And its about time we start doing our role!

 

Zo is het maar net. Sta positief in het leven. Als je al mijn dingen leest denk je echt van mens denk jij maar eens positief, maar dat doe ik. Niemand zal snel merken dat er iets is, dit is een soort van dagboek, gewoon even wat tikken en niet nadenken, gewoon even alles eruit laten. Heerlijk gevoel is


Just me

Posted on 13/6/2011 at 19:16 - 0 Comments - Post Comment - Link

Even gehad met alles. Daar heb ik de laatste tijd wat vaker last van. Ik krijg heel mooi een mailtje; laat vrienden en bekenden weten dat je een blog hebt. Nou eigenlijk was dat dus helemaal niet de bedoeling, ik wil gewoon een blog waar ik een paar keer per week wat opzet. Gewoon wat leuke zinnetjes, mijn frustratie, hoe mijn week was. Gewoon wat voor mezelf, over mezelf.

Vandaag echt weer een rotdag gehad. Ik heb echt het idee dat alles hier draait om de kleine autist hier in huis. Kijk ik mag daar niet mee spotten, doe ik ook echt niethoor! Alleen wordt er zo gek van dat hij altijd maar voorgetrokken wordt maar dat zal wel aan mij liggen. Het is gewoon vervelend, maar daarom hou ik niet minder van hem hoor. Hetzelfde als mijn beste vriendin, hoe blind kun je zijn? Wij zijn eind mei een week naar Parijs geweest met school en toen heeft ze een jongen uit mijn klas leren kennen. Na 1 week (!!!!!!) kregen ze verkering. Nou van het een volgt het ander, maar meneer loopt nog steeds met jan en alleman te flirten. Ik heb hem al vaak zat gewaarschuwd, alleen volgens mij komt het niet helemaal aan. Nu is zij zooooo verliefd beweert ze. Terwijl mevrouw juist degene is die zich nooit kan binden, want na 3 weken heeft ze de jongen wel weer gezien. Nu zullen jullie denken ja je bent gewoon jaloers omdat je zelf niemand hebt? Nou nee. Tuurlijk, een jongen is lied en leuk. Ik ben alleen niet het type om snel te gaan, gewoon lekker rustig aan en dat overhaasten vind ik echt maar niks. Ze moet het natuurlijk zelf weten, maar is er dalijk weer een hart gebroken? Dan kan ik op komen draven. Kijk niet dat ik dat niet zal doen, maarja een gewaarschuwd mens telt voor 2 zeggen mijn ouders altijd. Het zal wel, ik maak me echt weer helemaal druk om niks.

FOCUS. FOCUS. FOCUS. FOCUS JE OP SCHOOL DENISE! JE MOET DIT JAAR WEL OVER! Zo even in hoofdletters om het mezelf duidelijk te maken.

Iedereen die dit leest zal me wel voor gek verklaren, maar ik moet het gewoon even allemaal van me af zetten. Ik kan op dit moment gewoon heel moeilijk praten, normaal ben ik open en heel makkelijk maar op het moment kan ik bij niemand mijn ei kwijt. Het enige waar ik lekker kan ontspannen is bij mijn lieve paardje <3 Helaas gaat het daar ook niet zo goed mee, en worden daar de zorgen ook alleen maar groter en groter van. Niet dat ik het rijden zo belangrijk vind, echt niet, maar haar benen zien er niet goed uit ondanks alle spuiten. Nou we houden ons hoofd gewoon omhoog en we proberen gewoon aan de goede dingen te denken, want zonder hoop kom je nergens!

Een paard gallopeert met zijn longen, houdt vol met zijn hart maar wint met zijn karakter.

 

Hihi even een plaatjes voor mijn lieve meisje. Deze foto is alweer een jaar oud, maar hij heeft zoveel betekenis voor me. Je ziet precies hoe onze band is. Ik hou van je, nomatter what! <3


Hosting door HQ ICT Systeembeheer