Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nederland. De omgekeerde wereld !

Nederland is de Omgekeerde Wereld

13:56, 15/11/2011 .. 0 comments .. Link
Ja mensen . Nederland is de omgekeerde wereld. Als je het nu nog niet ziet, kijk dan dagelijks deze blog, want ook jij wordt er van overtuigd.
 Ik woon hier nu 14 jaar, en ben hier geboren, maar ik voel me een vreemde in eigen land. Ik heb overal ter wereld gewoond,  heb vele verschillende culturen mee gemaakt, en ik kan niet anders zeggen dat ik Nederland het aller aller slechts vindt van alle landen waar ik ben geweest. Dat zou je als buitenstaander van Nederland niet gauw zeggen. In de rest van de wereld wordt Nederland neergezet als meest tolerante land ter wereld. Ja, je kan hier een blowtje roken.... maar als dat het enige is waar je wat aan hebt.. da's toch geen reden om hier te wonen. Wiet kan je overal krijgen.

Voor de rest is Nederland een van de meest onlogische, onrealistische en meest ongemakkelijke landen die ik ooit in ben geweest. Iedere dag weer raak ik van het nieuws compleet verbaast. Iedere dag heb ik te maken met een organisatie, bedrijf , instantie of overheidsinstelling die niet normaal om kan gaan met hun klanten. In dit land krijgt de burger en de klant de rekening voor alle fouten, en missers die worden gemaakt door bedrijven, overheid, en instanties. Steeds meer vrijheden worden ons ontnomen. Steeds meer lijkt Nederland op Duitsland in de 2de wereld oorlog. Je wordt in Nederland als verdachte gezien ook heb je niks gedaan. Tegenwoordig mag de Gestapo je zo maar op straat stoppen, je in een fuik laten rijden als je onderweg bent naar een belangrijke afspraak, en tot jij hebt bewezen dat er niks aan de hand is ben je verdachte en verplicht om overal aan mee te werken. Het zelfs in dit land op de kop, mogelijk dat je een dagje aan het varen bent met je bootje, en dat de Gestapo jou op het water stopt, terwijl jij niks verkeerds doet. Dan mag je verantwoording af gaan leggen over hoe je aan je boot komt.
 In andere landen wordt dit gezien als pesterij. In Nederland is dit normaal. En de mensen staan er bij te lachen als of er niks aan de hand is. We werken overal aan mee. We volgen klakkeloos als schapen! Je mag steeds minder je eigen mening uitspreken. Val je buiten de "norm" ( door wie wordt de norm trouwens bepaald?) heb je steeds meer last in Nederland. Wil je niet meewerken aan de BIG BROTHER mentaliteit van de overheid dan heb je meer last. Kom je op voor je rechten, heb je meer last.

 Als je in dit land lekker wil leven kan dat op een paar manieren:

1.) Je bent een crimineel. Als crimineel heb je een goed leven in Nederland. Straffen zijn minimaal voor maximale feiten. Willen ze je ooit echt vast zetten ergens voor dan moeten ze het bewijs zowat op camera beelden hebben. De politie mag zichzelf niet verdedigen zonder bang te zijn van vervolging door het land die zij godverdomme verdedigen voor 1400 euro per maand. Voor een crimineel dus rond uit super.

2.) Je bent zwak begaafd. In dit geval wordt het meerendeel van jou leven voor jou ingericht. Je krijgt woonruimte met voorrang ( hebben werkende niet zwak begaafde mensen MINDER recht op woonruimte?) je krijgt een uitkering. Gratis psychiatrische hulp, en alles wordt geregeld. Nederland is absoluut goed voor deze mensen. Het is dan wel weer jammer dat dat ten koste gaat van de andere mensen in Nederland die belast worden met de lasten van deze groep.

3.) Je bent zwerver. Ja, als je het in Nederland zo ver schopt dat je op straat komt te staan omdat je niet van de drugs kan afblijven.. dan mogen de normale belastingbetalers daar ook nog voor opdraaien. Je krijgt dan ook gratis geld, onderdak en als je echt ver heen bent ook nog gratis drugs of methadon. En wie betaalt dat? De belasting betaler. De gewone burger.

4.) Je bent bereid om door het leven te gaan als een schaap. Je kiest de weg van de minste weerstand. Je pikt alles maar wat jou overkomt zelfs als je WEET dat je genaaid wordt. Je weet dat het in Nederland meer energie, tijd en irritatie kost om je recht te halen, dan het gewoon te pikken en met je staart tussen je benen weg te lopen. Als je dat kan.. heb je in Nederland een goed leven.

Als je buiten deze 4 opsommingen valt, kan je het in dit land erg lastig krijgen. Hoe harder je werkt, hoe meer je mag inleveren. Hoe meer je verricht hoe meer problemen je er bij krijgt. Hoe meer regels je volgt, hoe harder je wordt tegen gewerkt.

Deze blog gaat Nederland onder de loep nemen. We gaan bedrijven en instanties die niet weten om te gaan met mensen en klanten kei hard aanpakken. Wij laten ons de mond niet snoeren! Wij zullen dagelijks onze mening geven, en gaan graag discussies aan met mensen die een andere visie hebben. Ook horen wij graag van de mensen die dezelfde visie delen als wij.

We gaan proberen elke dag een video show te geven. Er wordt dan op deze blog een link geplaatst met een beschrijving.

De wereld veranderen kan je niet in je eentje. En het is altijd makkelijk voor de wijze in onze omgeving te zeggen, " wil je de wereld veranderen begin bij jezelf" hahahah dat is lachen! Nee je hoeft niet bij jezelf te beginnen hoor dat is onzin. Wil je de wereld veranderen dan heb je massa nodig. Een massa van mensen die dezelfde mening deelt als jij. Die dezelfde doelen hebben als jij. Die zich daar voor inspannen. Beginnen bij jezelf veranderen is niet eens de eerste stap naar de omgeving veranderen. Het is een politieke kreet ! En het werkt...want als mensen bezig zijn met zichzelf te veranderen... zijn ze niet bezig met een ander. :) Een slimme politicus heeft deze kreet bedacht.. kan niet anders. En wij trappen er allemaal in.. Ja.. klinkt goed.. dus we geloven het! :)

Kijk morgen voor de eerste show!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Facebook Voeg Mij Toe Kijk de Dagelijkse Video Blog

Categories


Recent Entries

Nederland is de Omgekeerde Wereld

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer