Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

exploratieweek 1

Dag 5

12:20, 27/11/2007 .. 0 comments .. Link

Hey iedereen!

In tegenstelling tot de veelgebruikte uitdrukking "de laatste loodjes wegen het zwaarst", vonden we onze laatste projectdag één van de meest rustige dagen.

Alles werd in de Kaft gestoken en netjes geperforeerd. We drukten onze foto's af en plakten deze in het visueel dagboek (nogmaals: waar we  trots op zijn )

Later legden we het interview af met een medewerker van het JAC, die ons vrijdag veel te lang een "algemeen beeld"  schetste over de organisatie. Daarom hebben we nu een beetje last minute toch nog een meer beperkte versie op cd vast kunnen leggen.

Hopelijk is heeft iedereen de deadline gehaald!
Groetjes,

Grp17.Dag 4

16:10, 26/11/2007 .. 0 comments .. Link

Jow mates!

Vandaag was het een arty daggetje! Naast een paar vakopdrachtjes van economie en filosofie, hebben we vooral geknutseld. Een plakkerige tafel is het resultaat van onze kleurrijke knip-en plakactiviteiten (sorry voor de mensen die het EMI moeten schoonmaken )

We maakten nog enkele sfeerbeelden voor ons visueel dagboek, dat nu bijna af is. We mogen er zeer trots op zijn! (al zeggen we het zelf...)
Hopelijk is de jury het er met ons over eens.

We hebben nog verder aan ons moodboard gewerkt, wat nu ook bijna af is. Morgen nog wat laatste aanpassingen en kunnen met een gerust hart naar huis terugkeren.

Nog veel succes iedereen!
Groetjes,

Grp 17.Dag 3

09:36, 23/11/2007 .. 1 comments .. Link

Hoi!

Ook vandaag hebben we weer eens flink de handen uit de mouwen gestoken.
Om 09.30u begonnen we eraan. Eerst zochten we nog een goede Franse campagne en we maakten verder het interview af. Daarna verwelkomden we onze zieke  aka Veerle. Ze had meteen al leuke ideetjes voor de Engelse advertenties die we moesten vinden. We leerden van een ander groepje plezante werkwijzen in Paint zoals deze:

 

Deze methode gaan we zeker gebruiken in volgende opdrachten. Hopelijk kunnen we tegen dan het wat beter toepassen!

De enquête werd samengevat en de artikels voor economie werden gezocht. We hadden nauwelijks tijd om te eten! Maar ik zei 'nauwelijks', niet 'geen', dus kunnen jullie al wel raden wat we tegen 13.30u deden.  We zijn ook maar mensen, hé mannen. Na dus tijd te maken voor een toch wel té korte middagpauze, zochten we naar de 25-jaar oude campagne voor filosofie en historische inzichten. Daarna vertrokken we naar het JAC om daar ons interview af te leggen.

We wensen jullie nog veel succes (en hopelijk hebben jullie wél tijd voor 'ne fatsoenlijke middag')
 TWO THUMBS UP!

Groetjes,
The one and only Participantjes.Dag 2

17:17, 22/11/2007 .. 1 comments .. Link

Hallo!

Eindelijk... dag 2 van de exploratieweek zit erop!
Om deze vermoeiende donderdag in één woord samen te vatten: productief

Het begon allemaal om half 10 deze morgen, we vlogen er meteen in.
Iedereen van ons groepje had de opdracht gekregen om gisterenavond 10 Spaanse woorden in verband met ons onderwerp op te zoeken. Nadat we deze invoerden op de computer, begonnen we met het opzoeken van de  Franse campagnes. Daarna werkten we verder aan ons voorblad, dat nog lang niet klaar was. We maakten de straatenquête af die we in de namiddag zouden toepassen. Verder verzonnen we samen wat vraagjes voor het komende interview met onze contactpersoon van het JAC en we begonnen aan ons welverdiend middageten in de cafetaria.

Na de middag zochten we onze begeleidster Mevr. Van De Put op die ons nog wat tips en commentaar gaf. Later namen we onze enquête af in de Stadsfeestzaal, waar de security ons al gauw buitenwerkte. De Meir werd dus ons laatste toevluchtsoord.

In de namiddag keerden we allemaal met een tevreden gevoel huiswaarts!
Hopelijk vlot het bij jullie ook een beetje?

Liefs,
De Participantjes.

 Dag 1

14:59, 21/11/2007 .. 0 comments .. Link

Hey iedereen!

Vandaag hebben we eerst en vooral onze groepsleden ontmoet (waarvan twee afwezig waren, bedankt hiervoor ... ). Niemand van ons groepje had het inzicht om de eerste opdracht (namelijk de puzzel) tot een goed einde te brengen, wat na lange tijd toch gelukt is.

Daarna konden we beginnen aan onze zoektocht doorheen 't stad. Door deze opdracht konden we Antwerpen eens breder bekijken dan enkel en alleen de winkelstraat. Hoewel het koud en nat was, was het best wel aangenaam.

Toen we terug op school aankwamen, mochten we direct beginnen aan het voorblad van ons visueel dagboek... Iedereen had behoorlijk wat inspiratie, hopelijk is dit ook weggelegd voor de rest van de week!

En dan nu... werken aan onze blog en het doornemen van onze eerste opdrachten.

Veel succes aan alle anderen!

Groetjes, PRV 17.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Dag 5
Dag 4
Dag 3
Dag 2
Dag 1

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer