Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Verslag exploratieweek 2: Mediainvloed derdewereldproblematiek

21 april 2008

20:40, 21/4/2008 .. 0 comments .. Link

Vandaag was weer een lange dag. Debby en Sevgi hebben vandaag meneer Paul Janssens, een vrijwilliger van de organisatie Oxfam geïnterviewd in de Oxfamwinkel in Antwerpen. Dit was heel goed verlopen want Paul Janssens was heel vriendelijk en gaf ons veel informatie over de Derde wereld. We hadden het interviewgesprek ook opgenomen. Jammer genoeg was later het gesprek van de tape gewist of overopgenomen. Dus hebben we een nieuwe afspraak moeten maken om het interview met Paul Janssens opnieuw te doen. Gelukkig is hij heel bereidwillig en mogen we morgen het interview opnieuw afnemen.

Sevgi en Debby hebben vandaag samen de taak van economie afgemaakt. Sevgi heeft ook bronnen van geschiedenis gemaakt, en Debby heeft conclusie van het interview voor Nederlands gemaakt.

Merna heeft vandaag filosofie afgemaakt en naar cijfers voor economie gezocht samen met Dominique.

Ashley en Valerie hebben nog wat gewerkt aan geschiedenis en de hoofdopdracht en hebben de tekst voor de posterpresentatie gezocht en gemaakt. Ze zijn ook al begonnen met het idee van de posterpresentatie uit te werken op het grote karton. 

Vandaag hebben we ook nog een radiospotje van Engels opgenomen van Merna ,Valerie en Debby.

Iedereen moest vandaag ook nog apart zijn zelfpresentatie gaan doen voor een jury van 2mensen. Dit is bij iedereen heel goed gegaan, de meesten hadden hele positieve commentaar gekregen.

We hadden vandaag ook nog een gesprekje met onze begeleidster. Zij was ook enthousiast over onze taken en heeft ons nog wat tips meegegeven.

We hebben dus nu bijna alles af, alleen onze posterpresentatie moeten we afwerken en het interview opnieuw afnemen.

 

 

 08:29, 21/4/2008 .. 0 comments .. Link


vrijdag 18 april 2008

07:31, 18/4/2008 .. 0 comments .. Link

Vandaag hebben Ashley en Valerie de hoofdopdracht afgewerkt. Ze zijn ook de straat opgetrokken voor de opdracht van de straatenquête te doen, dit ging zeer vlot de meeste mensen waren zeer bereidwillig. Later heeft Dominique de antwoorden van de straatenquête verwerkt. Sevgi heeft de taak pr & reclame en de taak statistiek afgemaakt. Debby heeft de taken historische inzichten en recht afgewerkt. De taak van Filosofie is Merna nog mee bezig. We hebben ook in groepjes van drie de twee radiospotjes voor Engels opgenomen. We hebben ook nog een bespreking gehouden over de layout die we gaan gebruiken voor onze posterpresentatie. Aan de posterpresentatie gaan we maandag werken. We hebben vandaag goed hard door gewerkt. De groep helpt elkaar ook goed waar nodig.

 

 

 Donderdag 17 april 2008

15:19, 17/4/2008 .. 1 comments .. Link

Vandaag waren we allemaal om 9.00u op post. De taken waren gisteren verdeeld dus we konden er meteen in vliegen. Ashley en valerie zijn begonnen met de hoofdopdracht van PRV. Merna en dominique zijn gestart met de taak van Frans  terwijl Debby zich bezighield met historische inzichten. Sevgi heeft zich extra ingezet voor de vakopdracht van PRV en statistiek.

We hadden een afspraak met onze begeleidende leerkracht rond 11.45u. Zij heeft ons goede feedback gegeven om ons in de juiste richting te sturen.

daarna zijn we, zonder middagpauze, verder aan het werk gegaan.

Opdrachten die we vandaag gepland hadden zijn bijna allemaal afgehandeld. Het is nu 16.30u en we denken eraan om er vandaag mee te stoppen, zodat we morgen met een fris hoofd terug aan de slag kunnen.

Al bij al was het een drukke dag maar we zijn tevreden met het behaalde resultaat van vandaag.woensdag 16 april 2008

18:39, 16/4/2008 .. 0 comments .. Link

Het was vandaag toch wel een bewogen dagje.

s'Morgens waren er infosessies in campus jacob over de keuze die we volgend jaar moeten maken: pr of reclame.

Het was leuk om twee oud-leerlingen over deze twee richtingen te horen vertellen die het dan ook al werkelijk als job deden.

Na de infosessies werden we net als de vorige exploratieweek overompeld met taken.

We zijn met ons groepje direct na de middag naar campus meistraat gewandeld om ons neer te zetten voor de computers en de taken te verdelen. En nee hoor, we vertrokken nog niet naar huis! :)

Na de takenverdeling zijn we begonnen met twee vakopdrachten waarvan het einde al bijna in zicht is.

Kortom, het was een vermoeiende maar goede eerste dag!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

21 april 2008
Untitled
vrijdag 18 april 2008
Donderdag 17 april 2008
woensdag 16 april 2008

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer