Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Sims 4 Kopen - Waarom The Sims?

Dus zo een meisje zei Sims 4 is een kutspel

22:02, 29/4/2015 .. 0 comments .. Link

Ik dacht dat ik gek werd; iemand die te dom is om te poepen vond het nodig te zeggen dat een spel waar ik al jaren mee bezig ben en al jaren van kan genieten een kutspel was gespeeld door nerderige figuren zonder sociaal leven en veel puisten. Gelukkig heb ik haar de waarheid gezegd en werd ze uiteindelijk zelfs door haar eigen vriendin weggezet als bimbo.

Lang leve de SIMS!Sims 4 Kopen? - Spel van een generatie

21:51, 13/3/2015 .. 0 comments .. Link
Vanaf 4 september 2014 kun je De Sims 4 kopen voor de PC en vanaf 15 februari 2015 voor de Mac! De Sims is een computerspel, waarin levens worden gesimuleerd. De Sims zijn nu nog slimmer en zijn te creëren met nieuwe emoties. Ook hebben ze eigen karakters en zijn hun uiterlijke kenmerken speciaal. Als fan van De Sims moet je De Sims 4 in je bezit hebben!
relaties opbouwen, romantiek, carriere en gezin? Alles kan in De Sims 4, het spel van een generatie. Leer je sim zich te ontwikkelen, geef hem bepaalde karaktereigenschappen en leef je eigen wereld!

Koop De Sims 4

De Sims 4 kopen betekent dat je daarna kunt spelen met vernieuwde Sims. De verhalen van je Sims worden vreemder en je Sims slimmer. Ook maak je gebruik van vernieuwde hulpmiddelen en zijn de buurten levendig.

Vernieuwde Sims

Je kunt het uiterlijk van je Sims tot in het kleinste detail aanpassen. Dit wil zeggen: de kleding, de stem of het loopje. In Sims 4 bewegen en gedragen je Sims zich op een hele natuurlijke manier. Hun eigenschappen, doelen en vaardigheden vormen nu hun karakters. Zij bepalen nu wat je kunt doen en geven je nog meer mogelijkheden tijdens het spelen. Je kunt hun geest, lichaam en hart besturen. Het kunnen besturen van hun hart is helemaal nieuw. Jij hebt speler de volledige controle over hun emoties.

Vreemde verhalen en slimmere Sims

De vreemde verhalen van je personages maken het spel heel avontuurlijk. Verschillende situaties ontstaan dankzij de keuzes die je als speler maakt. Sims reageren nu op andere Sims, voorwerpen en gebeurtenissen in het spel. Je personages in het spel zijn slim en hebben een vrije wil, waardoor e tot leven komen. Hier voor hebben ze aanwijzigingen nodig van jou als speler.

Vernieuwde hulpmiddelen

Creatieve tools die indruk wekken, helpen je bij het maken van je creaties. Met behulp van Creëer een Sim maak je de mooiste en meest gedetailleerde Sims. Je kunt je je personages in model brengen door te duwen of te trekken. Je kunt de bouwmodus gebruiken voor het creren van prachtige gebouwen. De hulpmiddelen zijn gemakkelijk, krachtig en leuk. Huizen hebben in Sims 4 meer karakter en details. Je kunt een plattegrond maken door muren of ruimtes te plaatsen. Heb je geen zin om te bouwen of in te richten? Dan kun je een kamer plaatsen die al met meubels is ingericht. Ook kun je hoogtes van muren wijzigen, ramen op verschillende hoogtes plaatsen en fundering verhogen of verlagen. Ten slotte kun je daken met verschillende vormen toevoegen.

Buurten

De buurten zijn levering in het spel doordat er slimme mensen wonen. De sfeervolle parket kun je verkennen en de locaties en activiteiten kun je ontdekken. In Willow Creek, de gezellige buurt in in het basisspel, gebeurt van alles. In deze buurt wonen opvallende en unieke karakters. Je Sims kunnen kletsen met de buren en hun sociale kring uitbreiden tijdens met meedoen aan activiteiten.

Creaties delen

Al je Sims en gebouwen kun je opslaan in de galerie. Hier staan ook creaties van andere spelers opgeslagen. Deze kun je importeren naar je eigen Spel.


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Dus zo een meisje zei Sims 4 is een kutspel
Sims 4 Kopen? - Spel van een generatie

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer