Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De wereld

Verhuftering van de maatschappij

18:35, 14/3/2012 .. 0 comments .. Link

De maatschappij verhuftert ! Dat is mij na vandaag wel duidelijk. Op mijn studie hebben twee mensen ruzie. Na enkele gesprekken te hebben gelezen ben ik tot de conclusie gekomen dat ze geen fatsoen meer kennen.

Kanker dit, Kanker dat, heel de tijd wordt het geroepen. Dat is toch niet meer normaal !! Dat is een vreselijke ziekte en dat mensen dat gebruiken vind ik verschikkelijk.

Eigenlijk zou je die mensen naar een ziekenhuis moeten sturen en die mensen die die ziekte hebben laten verzorgen, misschien dat dat indruk op ze maakt en dat ze voortaan wel op hun woorden passen.

En dan komt er vandaag op mijn school ook nog bij, komt er één binnen lopen en begint meteen te schreeuwen en te schelden tegen de ander. Je kan toch ook rustig met elkaar praten en zeggen wat het probleem voor jou is. Is dat al te veel gevraagd ?

Waar gaat het naar toe met deze maatschappij ? !

Groet,

D.Rutte

15:12, 12/3/2012 .. 0 comments .. Link

Vanochtend las ik in de krant dat verschillende politieke partijen niet zo blij warem met het bezoek van premier Mark Rutte aan de partij SGP. Dit zou komen omdat Rutte standpunten zou hebben die erg verschillen met die van de SGP.

Nu denk ik bij mezelf waar ze zich zo druk om maken? Waarom eigenlijk? Zijn ze bang dat Rutte niet meer met hun partij gaat samenwerken? Want wat is nu eigenlijk het probleem?
Volgens mij helemaal niets, want Rutte die gaat gewoon naar de SGP om ze te vriend te houden want wat we allemaal weten is dat Rutte niet eens een fatsoenlijk kabinet kan smeden en dat hij van de PVV gedoogsteun moet krijgen, en daarbij komt ook nog eens dat de PVV vaak niet eens samenwerkt met hun omdat ze verschillende meningen hebben

Daarom heb ik het idee dat premier Rutte bij zoveel mogelijk partijen langs gaat om steun te zoeken, want er komen nu waarschijnlijk bezuiningen aan en dan wil Rutte zo veel mogelijke 'vriendjes' behouden.

Daarom zal ik dit nieuws de komende tijd nauwlettend in de gaten houden om te kijken wat Rutte nog meer zal doen om coalitiepartijen te vriend te houden want ik heb zo'n idee dat er hele harde bezuinigingen aan gaan komen.

Groet,

D.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Verhuftering van de maatschappij
Rutte

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer