Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Verslag exploratieweek 1

27/11/2006 - Maandag 27 november

 

 

Welcome back dames en heren..

 

Na een weekendje brainstormen zijn we back en sterker dan ooit, samengekomen op de Rui zoals gewoonlijk, we hebben eigenlijk geen klote gedaan...kwestie van het eerlijk houden,maar dat neemt het feit niet weg dat we er een supervitale dag van gaan maken... Destruction is officially back in the building!

 

Zoals een diesel zijn we traag van start gegaan maar eens op de dreef waren we niet meer te stoppen, en zeker niet te kloppen. Het 'moodboard' werd zeer inspirationeel verwerkt tot een verbazingwekkend irrationeel geheel.

 

De 3 vrouwelijke musketiers van Destruction behandelden respectievelijk opdrachten voor vakliteratuur,psychologie en ons visueel dagboek.(Goe bezig,Do'ke!)

 

De 'bad boys' van Destruction hebben letterlijk geschiedenis geschreven en hebben zich gedistantieerd van de kleine man en kondigen met hun daily weblog en het werkje van Sociologie aan dat ze een uitzondering zijn en in de Plantijn-industrie!

 

Tell your friends to get with our friends, so we can be friends ... shiiit, we can do this every weekend!

 

Destruction ... over en uit,baby!

 

1

 

 

 

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/11/2006 - Vrijdag 24 november 2006

 

 

Vrijdag was alles behalve een vrije dag voor Destruction.

 

Traditioneel zijn we gestart met een ontbijt op 'de Rui', 'den J.' kreeg zelfs een drankje aan halve prijs omdat hij er zo goed uitzag.

We hebben onze to do-list overlopen en verder aangevuld met additionele ideëen.

In sneltreinmodus trokken we op stap naar de Meir (en omgeving) om een enquete te houden met het volk dat niet al te gemakkelijk verliep. Men moest echt de gevoelige snaren weten te situeren voor we onze vragen konden afvuren omtrent dit destructief topic.Reacties en gevoelens waren gemengd, de gemiddelde burger had moeilijkheden om een beeld te scheppen over kanker en was niet al te acuraat in zijn response.

 

Bergen werden vezet en grenzen werden verlegd naargelang 'Destruction' zich meer en meer

infiltreerde in de publieke opinie.

Het was een dolle rit, dankzij Wasila's snoepgoed kreeg 'the D-fam' een extra power-boost.

Met volgeladen moed trokken we naar het EMI waar er turbulent wonderen werden verricht : kankercollages,vakliteratuur,Franse campagnes en Engelse adverts werden tot een goed einde 'gepimpt'.

 

015 en 2140 ... wij zijn out!

 

Laters ...

 

 

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/11/2006 - Donderdag 23 november

 

 

Donderdag kwam 'Destruction' samen in 'de Rui'. Sarah (met de nadruk op de tweede a) brak het ijs en kwam op de proppen met een pre-geconstrueerde inhoudstafel. Deze werd opgesteld zodat het voor het team gemakkelijker verliep om de opdrachten uit te voeren.

 

Vervolgens bracht men een taakverdeling teweeg daar we efficiënter te werk konden gaan. 

 

Om 13.30 hadden we een afspraak met onze mentor, de hipste 40-plusser in geheel Plantijn, nl. the one and only Hilde Spillemaeckers a.k.a. 'Spillie' (de pimp-koosnaam).

Mevrouw opende met enkele situationele vragen die we in alle spontaniteit hebben  beantwoord, zelfs de subvragen waren constructief van kracht.

Er werd zelfs een mini-fotosessie gehouden met Mevrouw en 'Destruction' ... een 'beezy' sfeertje, vind je niet?

 

Een mélange van diverse taken kregen een stevige fundering, van Spaanse trefwoorden tot Franse campagnes, van sociologische werken tot Engelse adverts ... allen kwamen aan beurt.

 

Tenslotte begaven we ons naar het EMI om de Destruction-doelgroep  (en jou) up to date te houden inzake the life & times of the Destruction family.

 

1

 

 

 

 

 

 

 

Comments (2) :: Post A Comment! :: Permanent Link

22/11/2006 - woensdag 22 november

 

Dag 1 dames en heren, wat een dag ...

 

We kwamen samen op het auditorium op de St Jacobsmarkt  gevolgd door een leerrijke introductie waarin ons verteld werd wat ons deze week te wachten staat.

 

Tot onze grote verbazing waren alle leden van de groep aanwezig.

De samenwerking was vanaf de eerste ontmoeting al een brok vuurwerk. Iedereen was geënthousiasmeerd en gemotiveerd om er het beste van te maken.

 

Onze eerste opdracht was een creatieve toepasselijke groepsnaam te bedenken .. het resultaat : DESTRUCTION !!!

'Waarom?' vraagt u zich af, wel 'the main topic' is kankerpreventie en voorlichting ... een destructieve groepsnaam voor een destructief onderwerp. Onze groepsnaam zegt niets over de groep zelf want we gaan deze week zeker constructief te werk.

 

Om 09:57 stortte 'Destruction' zich op de eerste opdracht die we collegiaal in het EMI hebben verwerkt, nl. een weblog launchen.

Dit was onze voormiddag...

 

Stay Tuned!

 

Team-building ging van slag omstreeks 12u30. Met volle overgave stortten we ons in het namiddagprogramma. We holden van her naar der geketend  in een web vol sensatie en teamspirit. Tot onze grote verbazing kwamen we niet als eersten aan en konden we de prijs niet in de wacht slepen(lap!), maar dat was ons hoofddoel eigenlijk niet. Belangrijker was dat

er een exponentieel toename was in ons samenhorigheidsgevoel.

 

To be continued...

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Dit is het weblog van: Moens Michaël Jo Peleman Sarah De Wit Wassila Ochchan Dominique De Ceuninck Jamal Belkadi

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer