Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De Waarheid

De eerste week.

16:02, Friday 4 May 2012 .. Link

Het is nu bijna een week geleden vorige week om deze tijd was iedereen zich nog totaal onbewust van alles en was er ook nog geen duidelijkheid over niets, maar deze week zijn er wel wat stapjes gemaakt. Toch blijft het moeilijk en moet ik erg opletten niet terug te vallen en dingen voor me uit te blijven schuiven. Het klopt wel degelijk dat als je inderdaad iets dat dat ook voldoening geeft. Toch geeft veel nog aanleiding tot een knoop in de buik en het idee dat het straks ook nog wel kan.

Toch is de lezer van het blog zich nog geen moment bewust van wat er nu aan de hand is met T. T heeft gelogen en waarover is duidelijk maar is het niet waarover niet? alles is misschien wel gelogen geweest, hoe andere naar hem keken werd er door beinvloed en dat was dus gebaseerd op een leugen! Toch was het niet de bedoeling, zijn bedoelingen waren toch goed? hij wilde echt wel het goed doen! hij wilde echt wel zn studie afmaken, maar werd ingehaald door de leugen en durfde dat toen niet meer te vertellen tegen niemand niet! Niemand die het wist, ja goed, maar bestaat die? Niemand die het wist behalve de nacht. De mensen in de bios waar hij weleens overdag binnenliep die kunnen iets vermoeden, maar ja waarom zou je niet naar de bios mogen overdag? Waarom loop je rond op de wereld met zo'n geheim? Wat bezield je om je tegen je vriendin, je ouders en je vrienden zo te liegen en te bedriegen? Het is allemaal onduidelijk maar we gaan er wel achter komen de komende weken en maanden.

Morgen de laatste stap van week U: de ouders! Dat word eng en daarna is het klaar dan mag iedereen het weten en dan zal het langzaam de ronde gaan doen. Dat word raar maar de opluchting zal groot zijn, dan kunnen we pas echt naar voren gaan kijken! en bespreken wat we gaan doen! Maandag dan ook een belangrijke dag en naar de Huisarts en daarvoor bellen met Nicolai in Groningen! Maar eerst stapjes zetten morgen!

TDag 4 na uur U

12:16, Wednesday 2 May 2012 .. Link

Vandaag is het dag 4 na uur U, staat hier voor uit, ik had ook kunnen kiezen voor uur O van outing of voor N van nieuw begin, maar uur u klinkt nu eenmaal beter vanuit het verleden. Het blog van vandaag zal bestaan uit een kleine uitleg van hoe het zo ver heeft kunnen komen en wat de (korte termijn)doelen zijn voor de toekomst.

Wie ben ik?

Ik ben een twintiger uit Amsterdam, voortaan zal ik mijzelf T noemen. Dit is zijn verhaal van de wederopstanding en dat heeft niets met het geloof te maken, maar slechts met zijn verhaal en hoe hij uit de put wordt geholpen. Natuurlijk word hij er niet alleen uigeholpen maar zal hij ook zichzelf eruit moeten helpen, maar dat zijn de latere stappen. Op dit moment leest u een blog over De Waarheid en hoe een twintiger uit een put klimt, maar wat is dat dan voor een put vraagt u zich af.

De Put

De put is het web van leugens dat T rond zich heeft geweven om maar aan de waarheid te ontkomen, De waarheid werd weg geschoven om een schijnwerkelijkheid op te bouwen, een schijnwerkelijkheid die T opbouwde om niet iedereen in zijn omgeving teleur te stellen. Om onduidelijke redenen heeft T namelijk het idee gehad dat iedereen in zijn omgeving en dat is nu al onjuist gebleken, hem alleen maar leuk vond als hij wel deed wat hij dacht dat zij van hem wilden. Hij is opzoek naar die redenen.

De Put 2

Maar hoe diep is die put dan? T liegt al twee jaar over alles wat hij in zijn leven doet. Men denkt dat hij in Rotterdam studeerd en daar bijna een master af heeft, wat niet zo is. Men denk dat hij jaren geleden zijn bachelor al heeft gehaald, wat niet zo is. Men denkt dat hij al een jaar solliciteerd naar een baan, wat niet zo is. Men denkt dat T een fantastische toekomst heeft, wat wel zo is maar niet direct zoals iedereen denkt. Dit is namelijk het verhaal van T die uit de put klimt!

Uit de Put!

T gaat elke dag de komende periode proberen iets te schrijven, misschien vaker misschien soms niet, maar het is wel zijn verhaal van de weg uit de Put!

was getekend TAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

De eerste week.
Dag 4 na uur U

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer