Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
de woudbloem

Tweede dekking Tjessie en Dusty

Posted on 21/3/2011 at 22:00

Gisteren middag nog even heerlijk naar Zeegse gereden na een bezoek aan Dusty. Tjessie was rustig en erg nieuwschierig, overal lekkere geurtjes in het bos, een stokje halen voor de baas, lekker rollen door de bladeren of er helemaal niets gebeurt was even daarvoor. Vandaag was Tjessie de hele dag onrustig en zat steeds te janken dat ze er uit wilde. Of ze wilde zeggen.. kom maar op ik wil wel anders, ik ga ik zelf wel zoeken als ik eenmaal buiten ben.. Tja... dat willen we natuurlijk niet.. dus... Was er weer een dekking bij dusty vanavond. Wat we hoopten gebeurde gelukkig ook.. na een voorspel van een half uurtje en een rustig hoekje gevonden, was het raak.. Tjessie jankte nog even maar toen was het al gebeurt.. ze viel net als gisteren weer op de grond en draaide rustig om zodat ze kon gaan staan. Dit keer zaten ze niet zo lang vast, 7 minuten. En ook nu weer was er een naspel van likken en lief zijn voor elkaar... zo lief..

Nu is het afwachten of het ook beloond word met een nestje.. Dit worden wel spannende weken ,tot de dierenarts kan voelen of een echo kan maken om te kijken of Dusty en Tjessie vader en moeder worden...

Tjessie enDusty

Posted on 20/3/2011 at 21:47

Eindelijk...Dusty heeft het voor elkaar gekregen... Tjessie is gedekt.. spannend allemaal hoor..Vanmiddag weer richting Wagenborgen gereden, richting Dusty. Tjessie was een beetje van slag misschien nog van alle indrukken van de dag ervoor? Toen ze Dusty zag was het gelijk klaar.. wat zijn ze verliefd op elkaar haha.. Echt mooi om te zien, hoe ze gelijk met elkaar aan het spelen, likken, ruiken en snuffelen zijn. Met elkaar flirten om het maar zo te zeggen.. Dusty greep gelijk zijn kans maar.. Tjessie wilde nog wat meer voorspel.. (tja.. vrouwen he.) .Na 2 keer proberen was Dusty er helemaal klaar voor .. Bij de 3e poging greep hij Tjessie in de houdgreep en liet haar niet meer gaan. Er waren nog wat stribelingen en wat gejammer van Tjessie maar Dusty ging er voor en Tjessie gaf zich helaal aan hem over.. (Best wel zielig om te zien hoe ons hondje  zo gegrepen werd door een reu..) Het ging er ruig aan toe en naar een paar flinke stoten van Dusty viel Tjessie op de grond met Dusty aan haar vast geklemd. Dusty stond er nog bovenhangend en Tjesssie liggend op de grond die moeite had om weer op te gaan staan.. Dusty draaide zich om met zijn kont naar Tjessie en die kon dan weer gaan staan.. Tja en dan ziet het er raar uit hoor..Twee honden met de konten aan elkaar vast gezogen...Tjessie had even haar baasje er bij nodig om weer tot rust te komen en te ontspannen, en toen konden ze  elkaar na een kwartier weer los laten.

Na een kleine pauze om even op adem komen en water te drinken zochten ze elkaar weer op.. Als twee verliefde hondjes gingen ze elkaar likken en om elkaar heen dansen als of ze wilden zeggen.. dat was heerlijk.. goed gedaan .. je bent lief, ik vind je leuk .. jij mij ook?

 Tjessie? die is blij dat ze in haar eigen mandje ligt bij te komen van alle indrukken van vandaag en te dromen over Dusty.

Morgen mag ze weer naar hem toe.. alleen weet ze dat nu nog niet.

zaterdag 19 maart

Posted on 19/3/2011 at 20:19

Vandaag eindelijk naar Wagenborgen: we gaan kennis maken met Dusty, de reu die we voor onze hond tjessie hebben uitgekozen. Vol verwachting klopte ons hart. Dusty is een mooie sierlijke donker bruine Heidewachtel met wit gevlekte poten en zijn staart is bijna wit. We waren gelijk weg van hem. En wij niet alleen. Ook Tjessie vond Dusty een geschikte partner. Alleen had Tjessie nog niet heel veel zin om Dusty zijn gang te laten gaan.  Dusty mocht van alles doen bij haar maar echt  gaan tot een ware dekking dat liet Tjessie nog niet toe.  Tja...... het is de 9e dg van de loopsheid het kan alle kanten nog op. Morgen gaan we gewoon weer gezellig naar Dusty en dan kijken of ze dan wat meer 'zin' in Dusty" heeft als vandaag.

Raar hoor, twee honden die elkaar zo leuk vinden, ze spelen en stoeien, maken elkaar het 'hof"  en ondertussen  probeert die reu je teef te dekken..... en als het dan zover is.. geeft je teef niet thuis.. haha.. tja...


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer