Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Exploratieweek 2

Dinsdag 22 april 2008

{ 14:48, 22/4/2008 } { 0 comments } { Link }

Vandaag legden we de laatste hand aan ons digitaal portfolio. We moesten wachten op een aantal extra cijfers voor de taak van economie. Mevrouw Labeeuw ( diensthoofd communicatie OVAM) zou deze gegevens nog doormailen.

Robin en Reshum hebben de tekst voor de posterpresentatie gemaakt en het digitaal portfolio in orde gebracht, zij hebben ook de layout voor de posterpresentatie bepaald.

Dominique heeft de vakopdracht economie afgewerkt en samen met sven alle teksten voor de poster netjes uitgeknipt.

Sven, Anouk en Dorien hebben de teksten op de posterpresentatie gekleefd.

Ten slotte hebben we samen de presentatie voorbereid en ingeoefend.

Vreugde alom!! De juryleden waren enthousiast en positief en op deze manier kunnen wij onze exploratieweek goed afsluiten!Maandag 21 april

{ 15:13, 21/4/2008 } { 0 comments } { Link }

Het begon vanochtend wat onduidelijk, maar na de vergadering toen iedereen er was konden we weer van start gaan. We hadden om 11 uur eerst onze presentaties, wat voor iedereen goed is verlopen. Daarna zijn we gezamelijk wat gaan eten en toen konden we ons weer storten op onze taken. Iedereen heeft zijn taken afgerond en zijn zo goed als klaar.  Behalve voor economie omdat we daarvoor nog altijd op antwoord wachten van onze contactpersoon.

Reshum en Robin zijn begonnen aan onze posterpresentatie. Morgen om 9 uur is onze volgende ontmoeting en zullen we ons allemaal bezig houden met de posterpresentatie.

groetjesVrijdag 18 april

{ 11:43, 21/4/2008 } { 0 comments } { Link }

Vandaag heeft iedereen thuis gewerkt. Robin, Sven en Reshum zijn om 11 uur naar Mechelen vertrokken om een interview af te nemen bij Veerle Labeeuw. Dit was goed en snel verlopen. Daarna zijn ze terug naar Reshum gegaan om daar een conclusie te schrijven over het interview. Later kwam Dominique daar ook aan en hebben we met ons 4en gewerkt aan de reclame spotjes. Waar we allemaal ontzettend tevreden over zijn!! Anouk en Dorien hebben thuis gewerkt aan hun opdrachten. Voor 
Dorien was dit recht en voor Anouk filosofie en de hoofdopdracht. In het weekend is er veel heen en weer gemaild en gesmst als er problemen waren.

We zitten ongeveer nog op schema en zijn er van overtuigd dat alles op tijd af gaat zijn. Donderdag 17 April

{ 15:47, 17/4/2008 } { 1 comments } { Link }

Om 10 uur vanochtend kwam iedereen op school aan. We zijn direct begonnen waar we gister geeindigd waren. Om kwart over 11 hadden we onze eerste afspraak met onze mentor mevr. Meerts. Dat gesprek verliep heel goed. Kregen veel positieve feedback en onze vragen werden goed beantwoord. Naderhand had iedereen zich weer teug op zijn of haar taken gestort.

Reshum heeft een campagne gezocht en gevonden voor statistiek, heeft samen Sven en Robin de vragen voor de enquête opgesteld is aan geschiedenis begonnen.
Sven heeft de straat enquête verder afgewerkt en is samen op pad gegaan met Dominique om ze af te nemen.
Dominique heeft zich nog bezig gehouden met de taak voor PRV en heeft samen met Dorien Duits afgewerkt.
Robin is samen met Dorien aan Frans begonnen en hebben dat af kunnen werken.
Anouk is begonnen aan de hoofdopdracht, maar het is moeilijk om een geschikte opdracht te vinden voor ons onderwerp.

Het was een zware maar zeer productieve dag!

 Woensdag 16 April

{ 15:20, 16/4/2008 } { 0 comments } { Link }

Vandaag zijn we begonnen aan onze eerste dag van onze tweede exploratieweek. Na twee leerzame presentaties van oudleeringen over pr en reclame, kregen we een korte briefing over het verloop van deze week.

Aangezien we nu al enige "exploratie" ervaring hebben zijn we direct van start gaan met onze opdrachten. In groepsverband hebben we elke taak besproken en op basis van onze persoonlijke kwaliteiten de taken verdeeld. Hierna is direct in het Emi aan de slag gegaan.

Dominique heeft het weblog aangemaakt en is begonnen aan de vakopdracht voor PRV.
Robin en Reshum hebben samen de planning gemaakt en deze naar iedereen doorgemaild. Verder heeft Reshum de vragen voor het interview afgewerkt en is met de engelse radio spots begonnen.
Anouk is van start gegaan met de taak voor Filosofie.
Dorien heeft zich gestort op Frans en Duits en Sven heeft het interview geregeld en is begonnen aan de hoofdopdracht. 

Op deze manier kunnen we nu al spreken van een snelle en effectieve start en hopen wij in deze lijn de week te kunnen vervolgen.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

Dinsdag 22 april 2008
Maandag 21 april
Vrijdag 18 april
Donderdag 17 April
Woensdag 16 April

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer