Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
diabetes symptomen

Home - Profile - Archives - Friends

Diabetes symptomen

Posted on 27/2/2012 at 17:30 - Post Comment

Diabetes en alcoholgebruik, gaat dat samen?

Ik heb diabetes en ik wil vanavond uit maar ik wil dronken. Ik weet dat van alcohol je bloedsuikers omlaag gaan. Maar is het zo dat als ik dan expres me bloedsuikers omhoog doe dat ik dan gewoon dronken kan?

Kan heel kort in mijn antwoord zijn:
Als je diabeet bent, en je wil verder gezond verder leven, wat met diabetes prima kan, dan zijn er regels waar je je aan moet houden. Als jij die regels aan je laars wil lappen doe jij je eigen gezondheid te kort. Natuurlijk mag je een glaasje drinken maar om dronken te willen worden heb je meerdere glaasjes nodig. Bedenk wel:Je hebt maar 1 lever.

Als je diabetes (suikerziekte) hebt is het dan te genezen?

Ik wil graag weten of het mogelijk is suikerziekte te genezen.

Diabetes type II (ouderdomsdiabetes) is zeer wisselend in ernst. Sommige mensen hoeven geen medicijnen te slikken, en met afvallen en een juist dieet zijn hun bloedwaardes normaal.

Een vriend van mij heeft diabetes, wat is belangrijk om te weten?

Een vriend uit mijn klas heeft diabetes. Ik mag hem erg graag, maar heb er totaal geen ervaring mee. Hij heeft het me wel eens uitgelegd, maar wat is nu echt handig om te weten? Hij wel eens een keertje naar huis gegaan, omdat hij de hele tijd ‘te hoog’ zat. Hij heeft de lichte vorm. Heeft iemand een lijstje met de belangrijkste punten, die handig zijn om te weten?

Het is per persoon verschillend hoe je moet handelen bij een hypo of een hyper. Misschien kun je die persoon vragen welke symptomen hij heeft bij hypo en hyper en wat voor hem het protocol is dat er dan gevolgd moet worden. Bij de een is een koekje of brood eten afdoende, bij de ander moet er bij gespoten worden. Vraag hem wat er gebeurd met hem, waaraan je zijn aanvallen kunt onderscheiden en wat je dan moet doen voor hem. Als je dat opschrijft en desnoods bij je bewaard voor het geval het een keer voorkomt. In de paniek kun je al die informatie weer vergeten namelijk en is het handig als je het protocol bij je hebt. Er zijn ook kleine cursussen insuline spuiten die je eventueel kunt volgen. Dan leer je niet alleen hoe, wanneer en welke insuline je moet spuiten,maar krijg je ook meer duidelijkheid over de inhoud van deze ziekte.
Wel super van je dat je deze vraag stelt in het belang van die vriend. Zulke vrienden zijn kostbaar voor hem!

Wil je meer weten over diabetes symptomen kijk dan op diabetes symptomen of kijk op dit blog http://leoniedondertman.blogeiland.nl
Hosting door HQ ICT Systeembeheer