Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My Life

Mixed feelings

14:00, 15/3/2013 .. 0 comments .. Link
Wat een dubbele dagen. Gister was er feest want ons nieuwe buurmeisje is gezond en wel geboren. Er hangt een heerlijke sfeer in het huis bij de buren, van liefde, geluk, warmte en toekomst, prachtig. De hele straat heeft de vlag opgehangen. Feest in de straat! Anders is het vandaag bij onze achterburen, 9 jaar geleden hebben zij afscheid moeten nemen van hun prachtige dochter hoewel het huis vol warmte en liefde hangt blijft het gemis van mijn buurmeisje altijd aanwezig. Er gaat zelden een dag voorbij dat ik niet even aan haar en aan haar familie denk. Vandaag is ook de dag dat mijn zus waar ik zielsveel van hou jarig is en dat wil ik van de daken schreeuwen! Een pracht vrouw met een hart van goud wordt vandaag 47! En dan krijg ik net een telefoontje dat de oma van mijn man op sterven ligt en het nu echt niet meer lang gaat duren. Ze is 99 jaar een pracht leeftijd en ze heeft een goed leven gehad maar als je dan hoort dat ze de hele nacht heeft liggen schreeuwen van de pijn en de pijnstilling niet aansloeg breekt je hart. Ik hoop dat ze snel rust vindt want pijn gun je helemaal niemand. Morgen is ons andere buurmeisje jarig dan heeft ze 2 dagen een nieuw zusje en viert ze haar eigen 2de verjaardag ook voor haar hangen de vlaggen morgen dus buiten, nog een heel leven voor zich een prachtig meisje. AL met al leven en dood gaan altijd hand in hand maar voor mij komt het nu even heel dichtbij.

Mijn eerste Blog

16:13, 13/3/2013 .. 0 comments .. Link
Dat is natuurlijk niet helemaal waar. Tijdens mijn verblijf in Hoensbroek en de periode daarna heb ik vrij intensief bijgehouden hoe mijn leven van revalideren, opereren, herstellen eruit zag. Daar was ik op een gegeven moment echter klaar mee, ik wilde niet alles in het teken van het ongeluk laten bestaan en ben toen gestopt met revalidatie fitness en het schrijven op mijn blog. Onder het motto "als je er niets aan doet is het er niet". Natuurlijk kwam ik er al vrij snel achter dat het zo niet werkt, ondertussen ben ik dus weer aan het fitnessen om mijn spieren en gewrichten soepel te houden al had ik dat liever door middel van een andere sport gedaan, teamsport bv maar dat gaat helaas niet meer. Blijft echter het feit dat ik door de beperkte belasting van mijn lijf en geest nog steeds geen ritme heb gevonden. Soms ga ik als een trein en dan lig ik weer een periode plat. Planningen maken, afspraken maken ik doe het wel maar ik ga daarmee vaak over een grens en voel me schuldig als ik iets moet afzeggen. Al met al kom ik me daarin nog te vaak tegen Ik had gehoopt dat na 5 jaarwat zeg ik bijna 6 jaar wel onder controle te hebben maar zo werkt het dus niet. Helaas komt bij deze innerlijke strijd ook nog een juridisch verhaal om de hoek kijken. De aanbouw die noodzakelijk was, de huishoudelijk hulp die helaas nodig is, het werk dat ik niet meer kan doen. Een behoorlijk bedrag wat de tegenpartij niet zomaar bereid is te betalen, gesprekken en onderzoeken ten gevolge. Ik kan niet vertellen hoe vermoeiend dit soort zaken zijn. Dit vergt zoveel van mijn lijf maar vooral van mijn geest dat ik behoorlijk uitgeput ben nadien. Ik wil me daarom inzetten voor slachtoffers die met deze onmenselijke zaken te maken krijgen. In de wet moet iets geregeld worden dat deze verzekeringen dit niet kunnen maken. Dat slachtoffers met zichzelf bezig kunnen zijn, met hun omgeving en zo goed mogelijk weer kunnen functioneren in de toekomst. Helaas maken deze verzekeringen dit voor veel mensen onmogelijk. Eind van deze maand heb ik weer een gesprek met mijn advocaat en met de arbeidsdeskundige van de tegenpartij, bovendien krijg ik binnen krt een oproep om lichamelijk mijn eindtoestand te bepalen ik hoop dat dit dan een begin van het einde is mbt de verzekering! In mijn volgende blogs zal ik schrijven over mijn man en kinderen en hoe trots ik op hun ben wat we samen beleven en waar ik intens van geniet maar dit moest er eerst even uit.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Mixed feelings
Mijn eerste Blog

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer