Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Diary of Eve

introductie

15:14, 25/2/2010 .. 0 comments .. Link

Hier is ie dan.....mijn eigen blog. Waarom zal je je afvragen. Nou ik heb er al vaker aangedacht maar het is er nooit van gekomen. Tja druk met werk, liefde en het leven! Op dit moment is daar even een kleine pauze in ontstaan. Gedwongen om het rustig aan te doen. Gelukkig ben ik over een week of 2 weer als "nieuw" ;))

Wie ben ik? Eve. Meisje (umm okay vrouw). 31 jaar. fulltime job. samenwonend met boyfriend. kat. oh en ja te zwaar. Ook daar zal deze blog overgaan. Niet mega zwaar, maar wel te zwaar. te zwaar voor mooie strakke stylish jurkjes...en nu ben ik het ZAT. Been there done that a millions times before. Maar hoop doet leven, dus ik ga met ingang van morgen weer De Strijd der Strijden (overdrijven ben ik ook goed in) aan. Hoe vaak ik dit al geprobeerd heb en niet altijd succesvol, daar moet ik nu maar niet aan denken. Ik ben van plan het verstandig en grondig aan te pakken. En wat doe je dan? Ja dan koop je een boek. En niet zomaar een boek, maar een echt wetenschappelijk boek...Afvallen voor Dummies. wat? Hoor ik daar gelach? Hmmm begrijpelijk, want ook ik moest even lachen in de boekhandel. Maar als die zweverige theorieboeken met allerlei aparte dieten zijn niet voor mij bestemd. Geloof me ik heb ze geprobeerd, maar ja geen resultaat. Dus dacht ik: koop eens een verstandig boek. Jaja niet weer gaan lachen. We zullen zien. Ik heb de eerste pagina's gelezen en ik moet zeggen: geen bullshit. Zijn er hier nog meer mensen die de kilo's te lijf gaan? Mijn redenen? Heb je even ;)

- zat om niet aan te kunnen wat ik aan wil

- ik wil mooi zijn in bikini, korte rokjes

- de zomer ligt om de hoek

- ik heb wintersport foto's gezien en they were NO GOOD, SHOCKING!

- geen jojo meer

- niet meer nadenken of ik de dikste ben in een groep

- who needs chocolate anyway!!

- gezondheid

Ach zo kan ik nog wel even doorgaan. Let's give it a go!

xoxo EveAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

introductie

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer