Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Dieet geheim

Home - Profile - Archives - Friends

Drink elke dag 6 tot 10 glazen water

Posted on 1/4/2015 at 11:46 - 0 Comments - Post Comment - Link

Voor veel personen is dit een groot probleem. Water smaakt over het algemeen niet zo geweldig, omdat water eigenlijk naar helemaal niks smaakt. Elke dag 6 tot 10 glazen water drinken maakt het makkelijker om het werkelijk te doen. Het is een kwestie van gewenning om het je gemakkelijker te maken om het te drinken. Als je eenmaal deze gewoonte hebt, zal je meer water drinken.

Om te beginnen, het eerste 's-morgens voor je ontbijt is een glas water drinken, dit is de start. Dit is waarschijnlijk het makkelijkste glas water van de dag en het zal je helpen om je te onthouden om de hele dag water te drinken. Nog beter, waarom drink je geen twee glazen?

Waarom denken experts dat we veel water moeten drinken end at dit belangrijk is voor een gezond leven? Nou het helpt tegen uitdroging en het helpt de nieren goed functioneren door te helpen bij de verwijdering van afvalstoffen en het verhoogt je stofwisseling wat je helpt om gewicht te verliezen.

Maar afgezien van het luisteren naar wat deskundigen zeggen, je moet het een prioriteit maken om in de eerste plaats je lichaam te luisteren. Als je dorst hebt, dan zul je uit je zelf water gaan drinken. Afhankelijk van het soort werk dat je doet, moet je proberen om de gewoonte te krijgen in het regelmatig drinken van water, of nog beter houd een fles water bij de hand. Vooral op echt warme dagen, omdat de warmte ervoor zorgt dat je zweet en je lichaam water verliest en zo zal je jezelf steeds bijvullen.

Dit is waarom water zo belangrijk is in ons leven en succes tip 1 is. Niet alleen bevat het nul calorieŽn, het is eigenlijk de beste en gezondste bron om je dorst te lessen. Je kunt overwegen om water aan al uw maaltijden toe te voegen en ter zijne tijd het gebruik van vruchtendranken en frisdrank af te schaffen, omdat het zal helpen met het verminderen van het binnen krijgen van calorie√ęn. Je zult je ook veel beter voelen zonder de toegevoegde suikers die je binnen krijgt met de andere dranken.

Kijk voor meer tips eens op†www.dieetgeheim.com


Hosting door HQ ICT Systeembeheer