Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

dieren in het nieuws

Home :: Profile :: Archives :: Friends

Krokodil valt Miss Universe AustraliŽ aan

Rachael Finch, de Australische kandidate voor Miss Universe, is in Darwin aangevallen door een krokodil. De schoonheidskoningin was op bezoek in Crocodylus Park. Ze stond naast een parkwachter die Eric (5 meter lang) een kip aan het voederen was. Ineens haalde het beest naar uit naar de Miss, die moest lopen voor haar leven. Ze kwam er met veel schrik vanaf. dit jaar werden al zeker vier mensen in Australië gedood door krokodillen.

Bron:http://www.hln.be

Posted on 31/7/2009 at 07:26

Inspectie neemt 22 puppy's in beslag

De Algemene Inspectiedienst (AID) van het ministerie van LNV heeft donderdag 22 puppy's in beslag genomen. Dat heeft de AID bekendgemaakt.

De Koninklijke Marechaussee vond tijdens een reguliere controle bij Venlo 74 puppy's (chihuahua's, boomers en bassets) in een bestelbus die uit Hongarije kwam.

Na onderzoek van de AID en de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming bleek dat bij 22 honden iets niet in orde was.


Acht weken

De meesten waren jonger dan acht weken, de minimale leeftijd waarop puppy's mogen worden weggehaald bij de moeder. Drie honden waren er slecht aan toe en anderen waren te licht voor transport.

Ook waren alle puppy's voor rabiës ingeënt. Normaal mag dit pas na 12 weken in verband met gezondheidsrisico's voor de honden. Twee puppy's zijn tijdens het transport overleden.

Opvangcentrum

De puppy's waren bestemd voor de Nederlandse en Belgische markt. De AID heeft de in beslag genomen honden ondergebracht in een opvangcentrum. Tegen de Hongaarse chauffeur wordt proces-verbaal openmaakt.

Bron:http://www.nu.nl


Posted on 30/7/2009 at 18:58

Kale zangvogel ontdekt in AziŽ

Wetenschappers hebben in Laos een kale zangvogel ontdekt. Het vogeltje heeft de naam Kaalkop Buulbuul gekregen. Volgens de biologen is het voor het eerst in honderd jaar dat in Azië een nieuwe zangvogelsoort is aangetroffen.

De kop van de vogel is niet helemaal kaal, maar heeft een streep haarachtige veren over het midden van zijn hoofd. De huid op de kop is rozig en blauw rond het oog. De vogel leeft in afgelegen gebieden. Dat verklaart volgens de wetenschappers waarom de vogel niet eerder is ontdekt.

Bron:http://www.depers.nl


Posted on 30/7/2009 at 18:56

Haai mept tiener van surfplank

In de Australische staat New South Wales is een tiener vanmorgen aangevallen door een haai in Broken Head, bij Byron Bay. Het dier knalde hard tegen het board van de 14-jarige Zac Kyring, die daardoor een flink eindje door de lucht vloog.

Bijtwonden
De haai knabbelde ook wat aan het wetsuit van de jongen, die slechts enkele kleine bijtwonden op zijn onderarm overhield aan de aanval. Zac ging samen met zijn vader meteen terug de zee in om andere surfers te waarschuwen voor de haai. "Zijn vader dacht dat de jongen anders misschien nooit meer in het water zou durven," zegt getuige Neil Cameron.

No worries
De manager van het Broken Head Holiday Park minimaliseert het incident op typisch Australische wijze. "Het was allemaal geen 'big deal'," zegt Tony Lewis. "De jongen heeft blijkbaar enkel een klein schrammetje op zijn board, en een klein bijtwondje op zijn lijf. Mijn opzichter hier is een surfer, en die zegt dat het de hele tijd gebeurt. We zijn dus hier helemaal niet bezorgd."

Koperhaai
De aanvaller was waarschijnlijk een koperhaai van anderhalve meter lang, meldt ACB. De dieren kunnen tot 3,5 meter lang en 300 kg zwaar worden. De favoriete prooi van de dieren bevindt zich vaak in het gebied waar de golven breken, waardoor de haaien vrij gevaarlijk kunnen zijn voor surfers.

Bron:http://www.hln.be

Posted on 30/7/2009 at 12:30

Wandelaar overlijdt aan wespensteken in Wales

In het westen van Wales is een man uit Haverfordwest doodgestoken door wespen. De 64-jarige George Moody verstoorde per ongeluk een nest toen hij langs de velden wandelde met een vriend, meldt de Daily Mail.

Moody werd tientallen keren gestoken, en kreeg waarschijnlijk een allergische reactie. De man geraakte nog terug in zijn wagen, maar was al dood toen de hulpdiensten arriveerden.

Bron:http://www.hln.be

Posted on 30/7/2009 at 12:28

Stress maakt van ratten gewoontedieren

Als ratten lange tijd gestrest zijn, worden ze gewoontedieren. De ratten nemen steeds dezelfde beslissingen en volgen liever de bekende weg. Ook de hersenen passen zich aan om dit gedrag te ondersteunen.

Dat blijkt uit een Portugees onderzoek dat donderdag in het wetenschappelijk tijdschrift Science is gepubliceerd. Om de ratten gestrest te maken, lieten de onderzoekers de dieren gedurende drie weken steeds plotseling in het water vallen. Ook werd hun leefruimte af en toe verkleind en werden de ratten opgesloten met een sterkere soortgenoot.

De gestreste ratten reageerden heel anders op testen dan de dieren die ontspannen waren. De dieren moesten op een knop drukken om eten te krijgen en de gestreste ratten leerden slechter hoe het systeem werkte. Ook bleek bij deze onderzoeksgroep dat het deel van de hersenen dat ervoor zorgt dat doelgericht en logisch gewerkt kan worden, was gekrompen. Het deel dat gewoontes ontwikkelt, was vergroot.

Bron:http://www.depers.nl


Posted on 30/7/2009 at 12:25

Lama's dragen clubs Amerikaanse golfers

Wie geen zin heeft om samen met een caddy achttien holes te lopen, moet eens naar het Amerikaanse Cedar Mountain gaan. De Sherwood Forest golfbaan verhuurt daar namelijk elke dinsdag lama's die de clubs van de golfer kunnen dragen. Dat meldden lokale media donderdag.

De lama's zijn de afgelopen tijd getraind om hun nieuwe werk zo goed mogelijk te doen. Lama's kunnen goed sjouwen, dus volgens de manager van de golfbaan is het gezeul met clubs een fluitje van een cent voor de dieren. Ook staan de Zuid-Amerikaanse hoefdieren bekend om hun vriendelijkheid.

De golfbaan hoopt dat de dieren het zo goed doen, dat ze ook voor evenementen kunnen worden verhuurd. ,,Het is uniek. Kinderen vinden het geweldig, maar ik zie ook volwassenen met ze spelen alsof ze weer kinderen zijn'', aldus Mark English van de golfbaan.

Bron:http://www.depers.nl


Posted on 30/7/2009 at 12:22

Ook duitsers kunnen koeien knuffelen

  Naar Nederlands voorbeeld nodigt een boerin in het Duitse Sauerland stedelingen uit om koeien te komen knuffelen. Voor zover bekend gaat het om een primeur in Duitsland.

Initiatiefneemster Simone Möller kwam op het idee door een kort berichtje in een agrarisch vakblad over het Nederlandse koeien knuffelen. „Dat inspireerde me om hier iets soortgelijks op te zetten”, aldus Möller.

Bezoekers van haar boerderij, die op een heuvel bij Meinerzhagen ligt, kunnen voor 15 euro anderhalf uur optrekken met de koeien Silvan en Savanna. Eerst wordt er een klein half uur geknuffeld, geaaid en gespeeld in de stal. Daarna is er gelegenheid voor een gezamenlijke wandeling door de weide.

Vooral volwassen stellen uit de stad tonen belangstelling voor het zogenoemde Kuhkuscheln. Kinderen heeft Möller nog nauwelijks over de vloer gehad. „Meestal zijn het mannen die hun vrouw als verjaardagscadeau een dagje koeien knuffelen geven”, aldus de boerin. Zij verwacht dat het initiatief ook elders in Duitsland navolging vindt.

Bron:http://www.telegraaf.nl


Posted on 30/7/2009 at 06:53

Veertig ezels in beslag genomen in Bastenaken

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) heeft bij een ezelfokker in Bastenaken 40 ezels in beslag genomen. Het agentschap stelde vast dat 24 dieren paspoort noch chip hadden en dat 16 dieren wel een chip maar geen paspoort hadden. Sinds 2007 moeten alle paardachtigen een chip dragen en een paspoort hebben.

De eigenaar, Pascal Delperdange, stelt dat de identificering van een ezel 150 euro kost, terwijl de ezel vaak niet meer dan 200 euro waard is. Ook verzet hij zich tegen de controle die tien uur duurde.
Door de inbeslagname verliest de eigenaar een deel van zijn inkomsten, die hij onder meer haalde uit tochtjes met de ezels. Ondanks alle commotie besliste de eigenaar de zaak toch in orde te brengen.

Bron:http://www.hln.be

Posted on 30/7/2009 at 06:51

Walvis redt duikster

Een Chinese duikster die in de problemen kwam tijdens een duikwedstrijd, werd gered door een Beloega walvis

Deelnemers kregen de opdracht zo diep mogelijk in het ijskoude water van het aquarium te duiken en daar zo lang mogelijk te blijven. De 26-jarige Yang Yun kreeg bij haar poging echter enorme kramp en kon niet meer zelf naar boven zwemmen. “Ik begon te stikken en verder te zinken. Ik dacht dat ik doodging. Toen voelde ik dat iets me met grote kracht weer omhoog duwde.”

Gevoelig dier

De witte walvis Mila, merkte dat de vrouw in moeilijkheden was en duwde haar naar boven. “We zagen dat Mila het been van de vrouw in haar mond nam en dat ze haar naar boven duwde,” aldus een woordvoerder van de wedstrijdorganisatie. “Het is een gevoelig dier dat veel met mensen samenwerkt. Ik denk dat dit meisje haar leven aan Mila te danken heeft." Een fotograaf legde de reddingsactie vast.Bron:http://www.telegraaf.nl

Posted on 30/7/2009 at 06:48

Verdwaalde hond na 9 jaar 2.000 km verder gevonden

Muffy heet de hond die negen jaar geleden uit Brisbane verdween en 2.000 kilometer verder in Melbourne in een tuin teruggevonden werd, geteisterd door vlooienbeten. Muffy zal spoedig herenigd worden met de inmiddels 17-jarige Chloe Rushby, die acht was toen haar beste vriendje plots niet meer thuiskwam. Moet het gezegd dat de Rushby's in alle mogelijke opwindende staten van blijdschap verkeren?

Verwaarlozing
Muffy droeg een microchip en kon zo na al die jaren toch herkend worden als het huisdier van de Rushby's. Wat er precies met het beestje gebeurde, blijft een mysterie. Het zou de laatste twee jaren in een vuile achtertuin doorgebracht hebben. De zeven jaren daarvoor? Eén groot vraagteken. De politie had een tip gekregen in verband met dierenverwaarlozing. Het arme teefje was nog vel over been, fel vermagerd en zijn huid helemaal aangetast door de vlooien waarvoor het allergisch was.

Anonieme beller
De anonieme beller heeft het leven van Muffy meer dan waarschijnlijk gered. "Dat is al straf op zich, dat er iemand voor een hond in die omstandigheden de overheid belt", vertelt Gail Coulter, die Muffy aantrof in de tuin. "Dan het feit dat Muffy een microchip droeg. Dat wees erop dat het hondje uit een heel andere omgeving kwam dan waarin het gevonden werd. En dan, dat wij de eigenaars hebben kunnen opsporen, helemaal tot in Brisbane, ook al waren de gegevens op de chip na negen jaar hopeloos gedateerd. Ongelooflijk!"

VIP
Muffy wordt nu in ware VIP-stijl overgevlogen naar Brisbane. Mama Natalie Lampard vertelde dat haar dochter Chloe drie jaar lang het bed deelde met Muffy en dat ze tot net voordat de hond gevonden werd nog altijd over haar praatte.
Bron:http://www.hln.be

Posted on 30/7/2009 at 06:47

Bazen in geldnood betalen met goudvissen en hairextensions

Australische werkgevers ondervinden steeds meer de gevolgen van de financiële crisis. Bedrijven en zaakvoerders zitten vaak in geldnood en in tijden van schaarste worden sommige bazen wel erg creatief. Zeker als ze moeten betalen. Sommige werknemers kregen kappersbeurten, kledij en zelfs goudvissen van hun baas.

Stroom aan klachten
Een bevoegde instantie in New South Wales heeft intussen al meer dan 1.200 klachten gekregen over wanbetalingen. Bedrijven, winkels, restaurants, cafés en andere werkgevers zullen zich dan ook aan een controle mogen verwachten want het loopt stilaan de spuigaten uit. Zo besloot de eigenaar van een restaurant aan het populaire strand van Bondi om zijn personeel niet meer te verlonen als er een gast opstapte zonder betalen. De restauranteigenaar vindt het maar normaal ook want "mijn personeel is daar verantwoordelijk voor", zegt hij in de krant The Sunday Telegraph.

Extensions, goudvissen en kledij
Andere werknemers krijgen dan weer een kappersbeurt in ruil voor hun geleverde arbeid. Zo kreeg een kapster van haar baas hairextensions aangeboden, als extraatje bovenop haar schamele maandloon van dertig euro. Ze aanvaardde het aanbod maar diende toch klacht in bij de overheid omdat haar extensions meteen uitvielen. Een collega van haar kreeg dan weer te horen dat ze tijdens haar kappersopleiding zelf moest betalen voor het gebruik van producten. Ook opmerkelijk was de verloning van een bediende in een dierenwinkel aan de South Coast. Hij kreeg geen loon maar goudvissen van zijn baas. Twee bedienden van een kledingzaak in Wauchope werden dan weer betaald met een paar kledingstukken.

Optreden tegen wantoestanden
Een bevoegde minister in New South Wales wil een halt toeroepen aan de wantoestanden. Volgens Firth is de exploitatie van werknemers een ernstig misbruik en hij schrikt werkgevers af met boetes die tot 6.500 euro kunnen oplopen. Hij stuurt ook inspecteurs op pad en die moeten controleren of werkgevers hun verplichtingen op het vlak van verloning nakomen. Volgens hem is betalen met goederen en diensten verboden en hebben de werknemers recht op een loon
Bron:http://www.hln.be

Posted on 30/7/2009 at 06:47

Dierenoverlast maakt einde aan Urker gewoonte

De gemeente Urk roept haar bewoners op te stoppen met een oude Urker gewoonte: het dumpen van etensresten op straat. De dieren die op de kliekjes afkomen, zorgen voor overlast. Dat zei een woordvoerder van de gemeente woensdag.

Veel Urkers voeren de restanten van hun maaltijden, op Urk 'de kost' genoemd, na het middageten aan de vogels. De gewoonte is volgens de gemeente goedbedoeld, maar 's zomers totaal onnodig.

,,Er komen regelmatig klachten binnen over overlast die door de vogels wordt veroorzaakt'', aldus de gemeente. De bewoners van het voormalige eiland hebben last van de poep van eenden, meeuwen en kraaien op Urk. De vogels bezoeken Urk steeds vaker, omdat ze daar zo gemakkelijk aan voedsel kunnen komen. Ook ongedierte, zoals ratten en muizen, neemt in aantal toe door het oude gebruik en het werkt botulisme in de hand.

De gemeente adviseert haar bewoners niet alleen te stoppen met voeren, maar ook om de huisvuilcontainers goed af te sluiten en zo laat mogelijk aan de straat te zetten. Verder is het advies om platte daken te voorzien van draad of gaas, onnodige uitsteeksels op daken te verwijderen en openingen in daken te dichten.

Bron:http://www.depers.nl


Posted on 30/7/2009 at 06:42

Britse kat rijdt liever met de bus

Op muizen jagen? Niets voor de Britse kater Casper. Het huisdier rijdt liever elke dag met de bus.

Al enkele maanden voegt de kat uit het Zuid-Engelse Plymouth zich braaf in de rij wachtenden voor de bus. Hij nestelt zich dan gezellig op een stoel. De andere passagiers raakten snel gewend aan hun opvallende medereiziger.

Casper is inmiddels zo bekend bij de buschauffeurs, dat ze op de terugrit weten waar ze het dier er weer uit moeten laten. Het baasje van Casper, Susan, hoorde pas onlangs van de escapades van haar kater. Volgens haar houdt haar kat van mensen, maar vreemd genoeg ook van grote voertuigen.Bron:http://www.depers.nl

Posted on 30/7/2009 at 06:42

Ontsnapte slangen wekken geen onrust in hofje

De bewoners van de Laveranhof  in Hoogeveen, waar eerder twee pythons  uit een huis ontsnapten  lijken niet wakker te liggen van de zwervende reptielen. Woensdag waren de twee slangen nog steeds spoorloos. Het gaat om zogeheten koningspythons van ongeveer een meter lang die tijdens de vakantie van de eigenaar wegglipten uit hun terrarium. Het zijn wurgslangen die niet giftig zijn en onder meer muizen en vogels eten.

Een van de bewoners van het hof zei woensdag weinig angst te hebben voor de reptielen. ,,Ik weet wel uit welk huis ze ontsnapt zijn. Ze zijn van een jongetje dat daar woont. Het is een eindje hier vandaan.''

De man hoorde dinsdag van de ontsnapping. ,,Ik kijk wel uit bij bosschages, het schijnt dat die beesten zich daar graag verschuilen. Ik heb mijn dochtertje van vijf ook extra instructies gegeven voor het buitenspelen. Ze mag van mij niet in de bosjes spelen.''

Een krantenbezorger kijkt meteen zoekend om zich heen als hij hoort dat zich slangen in de straat op kunnen houden. ,,Dat wist ik niet. Dit is mijn vaste wijk. Zijn ze gevaarlijk?'' Een andere bewoonster reageert laconiek. ,,Het doet me helemaal niks. Voor zover ik weet zijn de slangen niet gevaarlijk. En ach, zulke beesten vinden ze toch nooit meer terug.''

Dat laatste bestrijdt de woordvoerder van de politie. ,,De eigenaren van de slangen proberen ze te lokken met verse muizen. Daar zijn de beesten nog niet op afgekomen, maar dat zou best kunnen.'' Volgens de zegsman zijn er nog geen meldingen binnengekomen van Hoogeveners. ,,We wachten het allemaal rustig af''.

Bron:http://www.depers.nl


Posted on 30/7/2009 at 06:40

Verwaarloosde hond in put

In een waterput in het Friese Kootstertille  is een verwaarloosde hond gevonden. Het dier was al dood toen het werd gedumpt.  

De hond, een herder van vijf maanden oud, werd vrijdag ontdekt en was op dat moment al twee dagen dood, zegt dierenarts Josje Hakker in de Leeuwarder courant De herder had een touw om de nek, maar Hakker heeft geen sporen van wurging gevonden. Mogelijk had het beest de ziekte van Weil.  

In de buurt doen allerlei geruchten de ronde. De man die bij de put woont, zou vorige week op Marktplaats vier jonge herders hebben aangeboden. Die waren ook vijf maanden oud. Betrokkenen verwachten dat er binnenkort meer dode honden gevonden worden.

De politie onderzoekt de zaak. De eigenaar van de put en het ingeschakeld hondenasiel hebben aangifte gedaan.  Bron:http://www.depers.nl

Posted on 30/7/2009 at 06:38

Toco-toekans tieren welig in Blijdorp

De volwassen toco-toekans in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam doen erg hun best om voor nakomelingen te zorgen en dat werpt vruchten af. Sinds 14 juni zijn er al elf toekantjes uit het ei gekropen. De oudste zitten al flink in de veren, de jongste zijn kaal en hun ogen zijn nog dicht.

Volgens Blijdorp is het bijzonder dat er zo veel toekans geboren worden in de een dierentuin. In totaal wonen er ongeveer honderd in dierentuinen in Europa. Naast de Diergaarde zijn alleen de toekans in de Zoo in Londen succesvol in het zich voortplanten, zei de woordvoerster woensdag.

Bron:http://www.depers.nl


Posted on 30/7/2009 at 06:36

Mensen bestelen leeuwen van vlees

Leeuwen in Kameroen worden steeds vaker bestolen van hun pas gedode prooi door hongerige dorpsbewoners. Nederlandse biologen hebben dit met eigen ogen gezien en hebben hierover een artikel gepubliceerd. Het artikel wordt vermeld in het African Journal of Ecology. Normaal gesproken moeten leeuwen alleen oppassen dat andere roofdieren zoals andere leeuwen, hyena’s of cheeta’s er niet vandoor gaan met de buit. Dat mensen het vlees stelen is een betrekkelijk nieuw fenomeen. Een diefstal van vlees door mensen werd volgens het African Journal of Ecology met eigen ogen gezien door biologe Marjolein Schoe en haar collega’s van de Universiteit in Leiden. Zij volgden in het Nationaal Park Benoue een leeuw die was voorzien van een zender. De leeuw en een leeuwin deden zich tegoed aan een antilope toen de dieren schrokken van de auto van de biologen. Ze sloegen daarop op de vlucht. Even later zagen de biologen dat dorpsbewoners het karkas met een mes volledig hadden gestript. Alleen het hoofd en de hoeven waren overgebleven. Ook elders in Kameroen doen zich volgens het tijdschrift soortgelijke taferelen voor. In Waza National Park is gezien hoe dorpelingen leeuwen wegjagen bij een pas gedode antilope, waarna ze het vlees voor eigen consumptie meenamen. De biologen maken zich zorgen over deze trend. "Leeuwen moeten een enorme inspanning leveren om een prooi te vangen. Als deze dan wordt gestolen, is dat funest. Deze trend kan wel eens een grote negatieve impact hebben op de leeuwenpopulatie," aldus de biologen van de Universiteit Leiden. In Waza National Park is het aantal leeuwen in circa vijftien jaar al met tachtig procent gedaald.
Bron:http://www.waarmaarraar.nl/

Posted on 30/7/2009 at 06:30

Tientallen dieren vergiftigd in Zelhem

De afgelopen maanden zijn in Zelhem tientallen dieren door vergiftiging om het leven gekomen.

In het dorp zijn minstens zes honden vergiftigd. Ook zijn door boswachters in de Zelhemse bossen nog eens vijf dode vossen en een groot aantal dode roofvogels gevonden.

Dierenarts Van Rossum uit Zelhem heeft de afgelopen periode zeker drie vergiftigde honden in zijn kliniek gehad. Hij sluit niet uit dat er bij andere dierenartsenpraktijken nog meer vergiftigde dieren zijn gebracht. 

Een van de hondeneigenaren die zijn dier verloor door de vergiftigingen heeft inmiddels 600 euro uitgeloofd voor degene die bij de politie komt met de 'gouden tip' over de zaak.  

Bron:http://www.omroepgelderland.nl


Posted on 29/7/2009 at 07:21

Blote bast taboe in dierentuin na schrikreacties

Bezoekers van safaripark Beekse Bergen mogen vanaf zaterdag niet meer met ontbloot bovenlijf door het dierenpark lopen. Daar zouden de giraffen, gorilla's en leeuwen zich namelijk wezenloos van schrikken. "Alleen gorillamannen mogen nog imponeren met ontbloot bovenlijf."

Het wildlifepark voert naar eigen zeggen als eerste dierentuin een dresscode in, of liever gezegd een 'blote bast'-verbod. De directie staat bijna alles toe: korte broeken, sandalen met geitenwollen sokken en boerka's. Alleen het ontblote bovenlijf is niet langer toegestaan, omdat het de dieren stoort. Dat blijkt uit de 'waargenomen schrikreacties' bij de bewoners van het park, grapt manager Sjors van den Boogaart.

Het verbod gaat op 1 augustus in. "Het showen van een harig en ontbloot bovenlijf is vanaf dan alleen nog maar weggelegd voor onze vier gorillamannen", aldus Van den Boogaart.

De echte reden voor het verbod is de toename van het aantal opmerkingen dat de directie kreeg over mannen die met ontbloot bovenlijf door het safaripark lopen. Daarbij speelt mee dat het safaripark het niet gepast vindt dat veel kinderen worden geconfronteerd met half-ontblote bezoekers. "Natuurlijk moet iedereen in z'n vrije tijd kunnen dragen wat hij of zij wil, maar bij een kindvriendelijke dagattractie als die van ons, vinden we het net als het leeuwendeel van onze bezoekers niet gepast."

Het park is overigens niet van plan om boetes uit te delen, mochten bezoekers vanwege de hitte toch besluiten deels uit de kleren te gaan. "Nee, die bezoekers verwijzen we met een glimlach naar de souvenirshop vol T-shirts."

Bron:http://www.nieuws.nl


Posted on 29/7/2009 at 07:15

M/"$M+5E%3$Q/5U1204-+15(@4T-225!40T]$12!35$%25"TM/@T*/"$M+0T* M+R\@2&5T('=I:GII9V5N('9A;B!D97IE(&-O9&4@:7,@;FEE="!T;V5G97-T M86%N(&5N('IA;"!U=R!A8V-O=6YT(&1E9FEN:71I968@8FQO:VME7!E/2)T97AT M+VIA=F%S8W)I<'0B/@T*/"$M+0T*9G5N8W1I;VX@665L;&]W5')A8VME#]T86=V97(],B9S:60](BMS:60[ M#0H@(" @<"L](B9U2!996QL;W=465L;&]W=')A8VME6QE/2)T97AT+61E8V]R871I;VXZ;F]N93LB/F)E>F]E:V5R
Hosting door HQ ICT Systeembeheer