Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Hoe overleef ik een dieet?!

Hallo!

19:55, 25/7/2011 .. 0 comments .. Link
Tegenwoordig is het een van de meest besproken onderwerpen: Afvallen. Ook ik moet er helaas aan geloven, want dertig kilo overgewicht is natuurlijk niet bepaald gezond. "Helaas" omdat afvallen nou niet bepaald de favoriete bezigheid van me is. Na talloze pogingen tot het verliezen van kilo's ben ik weer dubbel en dwars terug bij af met wat bonuskilo's. Geheel gratis zijn die bonuskilo's trouwens niet, teveel eten is best een dure optie, vooral als je kieskeurig bent op het gebied van vreterij. Een simpel huismerk chocola is natuurlijk niet goed genoeg, want er moet op zijn minst een Milkareep naar binnen geschoven worden.
Een tijdje terug kwam ik tot het besef dat ik op deze manier nooit een bikiniwaardig figuur zou krijgen. Hoewel er wel degelijk bikini's zijn in mijn maat (nog best veel keuze ook), weet ik dat ik niemand er veel plezier mee zou doen rond te huppelen in bikini waarbij alles in het volle zicht gezellig meedeint op het ritme. Bovendien is mijn buik de laatste jaren zodanig goed verborgen dat ik met ontbloting van dit lichaamsdelen waarschijnlijk heel wat zorgverzekeringen op mijn dak krijg vanwege gevallen van spontane blindheid.
Deze weblog heb ik aangemaakt om mensen die in eenzelfde strijd verwikkeld zijn te laten zien dat ze in ieder geval niet alleen zijn. Ik doe verslag over mijn vorderingen om een bikiniwaardig figuur te creŽren en (steunende) reacties zijn natuurlijk altijd welkom. Wees ook vrij me op m'n kop te geven als ik weer eens een te grote koek bij de koffie neem. ;)

ZV

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Hallo!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer