Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

digi

About Me


Home | Profile | Archives | Friends

dagverslag5 - 09:37, 27/11/2007

Hey, hier zijn we weer...

De laatste dag is aangebroken en we zijn deze morgen begonnen met de afwerking van ons visueel dagboek. Het interview wordt ook nog verwerkt voor de middag en dan zit deze exploratieweek er op voor ons. Maar we zijn natuurlijk nog zeer benieuwd hoe de anderen het er van af gebracht hebben met hun visueel dagboek.  Het was een leuke ervaring en hopelijk wordt de volgende net zo fijn!

Veel groetjes,

Dennis Van Camp en Jonas Verbeeck


0 Comments | Post Comment

Digitalism! - 12:37, 26/11/2007


0 Comments | Post Comment

dagverslag4 - 12:21, 26/11/2007

Het eerste dagverslag is geschreven door Max Greyson, het tweede door Glenn Pieters en het derde door Tristan Geens.

We zijn vanmorgen begonnen met een overzicht te maken van de afgewerkte taken en diegene die we nog moesten maken. We zijn dus bijna klaar, maar het EMI en de zelfwerkruimte waren helemaal volzet dus konden we die laatste akkefietjes niet regelen op school. Om kwart na 11 hadden we een afspraak bij onze begeleider waarna we naar mijn kot zijn gegaan om op de 2 laptops te werken. Voor de volgende exploratieweek moeten we echt wel iedere dag een computer reserveren, maar we redden ons met de middelen die we hebben. We hopen tegen vanavond zo goed als alles klaar te hebben. Ik denk dat we er heel goed voorstaan, de groepsleden hebben elk hun steentje bijgedragen en de resulaten die we al hebben mogen er zijn!

Annelies De Paep


0 Comments | Post Comment

dagverslag3 - 11:17, 23/11/2007

Hey,

We zijn er vandaag vroeg ingevlogen bij groep 3, om 9u hadden we afgesproken om verder te werken en te bekijken wat we allemaal al konden schrappen van onze takenlijst. We concludeerden dat we goed op schema zaten en we zijn begonnen met onze hoofdopdracht. De vakopdrachten zijn ondertussen bijna klaar, we moeten nog onze adverts maken voor engels (photoshop 'til we drop) en natuurlijk psychologie, maar dat kan pas volgende week op de laatste dag. De samenwerking tussen de verschillende groepsleden begint nu echt op peil te komen, buiten één dronkaard die zichzelf van de voormiddag heeft vrijgesteld. Tot maandag voor een nieuw dagverslag.

Cheers!


1 Comments | Post Comment

dagverslag2 - 16:46, 22/11/2007

Hey,

Hier zijn we weer voor een volgend dagverslag. Vandaag (donderdag) zijn we om 10u begonnen in het emi met de structuur die we zullen volgen tijdens deze exploratieweek. Na een half uurtje bespreking gingen we allemaal een andere weg op omdat de school voor geen enkel van ons een echte bron van inspiratie is. Tristan en Dennis gingen de enqûete op straat afnemen en de rest ging werken aan zijn individuele opdrachten. Als ge het mij vraagt...zit groep 3 op de juiste koers!


0 Comments | Post Comment

dagverslag1 - 12:21, 22/11/2007

Hey,

welkom op de blog van groep 3! Dit is ons verslag van de eerste dag van de exploratieweek op Plantijn.

Het begon al een klein beetje in mineur. Smorgens waren 2 van de groepsleden te laat op school (omwille van ons geweldig openbaar stadsvervoer). Gelukkig waren de andere 4 leden van de groep al zeer ijverig gestart aan de stadsverkenningsopdracht, zodat we weinig achterstand moesten inhalen. Aan het einde van de voormiddag waren we klaar met onze vragenlijst en konden we starten met onze groepsnaam en slogan, niet lang daarna ontstond de naam "Digitalism" en de slogan "nieuwe technologieën...nieuwe ideeën. Om 14u was het tijd voor de briefing in de Aula Kockx en na een klein half uurtje uitleg was het aan ons. We startten meteen met onze webblog, dit bleek niet zo evident te zijn als we dachten. Na lang proberen en zoeken naar een oplossing voor ons blogprobleem wendden we ons naar Rit De Greef die ons gelukkig donderdag uit de nood heeft kunnen helpen. Voor de rest hebben we de taken verdeeld en is ieder met zijn individuele opdrachten begonnen. Een eerder bewogen start van een ongetwijfeld bewogen week.


0 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer