Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
verslag exploratieweek 1 Home | Profiel | Archief | Vrienden
Dit is het weblog van Robin Lemmens, Hans Hense, Bob Daelemans, Nele Onsea, Karolien Tambuyser en Elise Bernaert

Dag 5: dinsdag 28 november28/11/2006

Eindelijk, de laatse dag en het einde van de opdrachten komt in zicht. Alles wordt zorgvuldig afgewerkt en de weblog wordt aangepast. De dag verloopt nog rustig tot 13.30u want dan worden we allen in de agora verwacht voor de presentatie van het moodboard wat nogal wat tijd in beslag nam.

Uiteindelijk nog 1 keer naar het EMI en vanaf dan konden we een succesvolle exploratieweek afsluiten en allemaal tesamen nog een pintje te pakken en te hopen op een goede afloop!

 

Salut, de digi boxers  

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Dag 4: maandag 27 november28/11/2006

Na in het weekend nog wat kleine aanpassingen gedaan te hebben aan de opdrachten begonnen we maandag aan de laatste werkjes.

Nele had zaterdag het interview afgenomen van de marketingadviseur van VLAM en dit moest dus nog in een tekst gegoten worden. 

Elise en Nele trokken naar de meir om de overige enquêtes af te nemen, Karolien zette zich achter de opdracht voor frans. Dit bleek echter niet zo simpel als gedacht!

Robin en Hans werkten de reclamecampagnes voor engels verder uit terwijl Bob zich in de vakliteratuur verdiepte.

Druk druk druk druk druk dus..

Omdat we in de late namiddag uit het EMI werden gezet besloot Elise om de enquêtes thuis te verwerken! 

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Teambuilding28/11/2006
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

dag 328/11/2006
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

dag 128/11/2006
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Dag 3: vrijdag 24 november27/11/2006

Na een gezellig avondje stappen in Antwerpen donderdagavond spraken we vandaag iets later af dan gewoonlijk. Om 11u werd iedereen in het EMI verwacht. Met zen zessen, jawel.. want ook karolien was herboren (lees: genezen). Veel handen maken weinig werk, dus die 2 extra konden we zeker gebruiken! Het interview van nederlands wat tevens onze hoofdopdracht was werd uitgewerkt en zou de volgende dag afgenomen worden.

Later op de dag volgende nog een groepsgesprek met onze begeleider die ons enkele nuttige tips gaf aangaande het verbeteren van onze aanpak voor de enquêtes en ons in de goede richting probeerde te sturen voor de resterende opdrachten. Na de bespreking was het toch wel tijd om huiswaarts te keren om dan maandag met nieuwe moed er opnieuw aan te beginnen.

 

Tot binnenkort,

de Digi Boxers

 

 

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

teambuilding dag 125/11/2006

 

Robin waagde zich als eerste op de klimmuur

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Dag 1: woensdag 22 november, de activiteiten24/11/2006

De eerste dag van de exploratieweek begon vrij rustig. We werden pas om 10.00u 's morgens in de Jacob campus verwacht voor een inleiding en uitleg over onze activiteiten voor de komende week. Wanneer iedereen elkaar wat had leren kennen, vertrok de ganse groep richting campus Meistraat om daar enkele opdrachten te volbrengen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk wanneer er duidelijk meer groepjes zijn dan dat er computers beschikbaar waren. Het maken van deze weblog werd dan maar even uitgesteld en zo begonnen we aan onze andere opdracht, namelijk het maken van een presentatieblad met daarop de groepsnaam, de slogan en de uitbeelding van het onderwerp dat onze groep is toegewezen. Het blad werd verder afgemaakt en ondertussen was er ook al een deel van de groep begonnen met het aanmaken van deze weblog. Tegen 13.30u moest alles af zijn en moesten we ons naar de agora begeven om daar de fysieke proeven te laten beginnen. Eerst waren er de klimmuur, de kaasbollen, een ouderwets wielenspel en een concentratiespel. Wanneer we deze opdrachten volbracht hadden, werden we op pad gestuurd in 'het stad'. We passeerden langs de Boerentoren, het IPV, de bibliotheek en de Hill Diar. Moe als we waren zochten we al snel de toog op om wat uit te rusten en iets te drinken, wat doe je anders in een café? Een klein uurtje later hoorden we dat we nog naar het Van Eeden plein moesten op linkeroever om daar de laatste opdracht te vervullen. Eens we deze opdracht vervuld hadden passeerden we nog snel even langs Plantijn en daarna weer naar het café om deze toch wel vermoeiende dag op een plezante en gezellige manier te eindigen.

 

Tot morgeuuh,

de Digi Boxers

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Dag 2: donderdag 23 november24/11/2006

We zijn de dag begonnen in het overvolle EMI. De opdracht leek aanvankelijk moeilijker dan gedacht, maar om 10 uur stipt gingen we van start met goede moed. We verdeelden onze opdrachtjes, en stuurden 2 van onze werkers naar de bib van de UA om engelse tijdschriften te zoeken, daar we ze hier niet vonden.

 

Om half één was het tijd voor een kleine pauze, maar daarna schoten we meteen terug in gang.

 

Tegen twee uur werd het harde werken eindelijk beloond en kon het werk van economie en medialeer als klaar worden beschouwd.

Het werk van economie en frans stond toen al in z'n kinderschoenen

 

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Dag 1: woensdag 22 november22/11/2006

Welkom iedereen!

 

In ons 1ste jaar Communicatiemanagement nemen wij deel aan de exploratieweek. Ons onderwerp: "Welke invloed kan digitale televisie hebben op de klassieke reclamestrategie?". De opdracht bestaat er in om verschillende opdrachten te maken in verband met de verschillende vakken. Hier kunnen juillie dagelijks een klein verslagje lezen aangaande onze opdracht en zullen we jullie zo op de hoogte houden van onze dagelijkse activiteiten.

Alvast veel lees- en kijkplezier!

0 Reacties | Reageren | Permanente Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer