Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Erasmus Elke Kenneth Jens & Steff

18 september

16:05, 18/9/2011 .. 0 comments .. Link
Hallo!! We zijn ondertussen weer een weekje gevorderd in ons erasmus avontuur. Er is wel heel wat gebeurd ondertussen. Zo hebben we afgelopen maandag drie vrienden van ons ontvangen in onze flat, die ons een bezoekje kwamen brengen. We hebben ook de uitgaansbuurt leren kennen in Dijon, al is dit niet echt te vergelijken met Gent. Je kan hier enkel op donderdag, vrijdag en zaterdag uitgaan en meestal sluiten de bars dan om 2uur. We hebben donderdag wel een leuke bar gevonden (Lounge bar), waar we wel eens vaker naartoe zullen gaan! Daarnaast zijn we zaterdag ook op stap geweest met andere erasmusstudenten. We hebben er een hele fijne avond mee beleefd! En vandaag zijn we naar een wijn feest geweest in Chen˘ve, waar je alles kon zien en beleven over hoe men wijn maakt. Vanaf morgen beginnen we met onze eerste lessen. We hebben deze week ongeveer 11uur les, dus ruime tijd om andere dingen te doen! Tot de volgende!

10 september bis !

12:57, 10/9/2011 .. 0 comments .. Link

Jullie kunnen ons ook volgen via facebook met foto's enzo ;) !

Klik hieronder voor ze te zien ! 

 FOTO's

 

 10 september

12:34, 10/9/2011 .. 0 comments .. Link

Hallo,

Vandaag is het zaterdag en dus hoeven we vandaag niet naar school te gaan. Het lijkt hier wel op spanje voor de moment, het is hier namelijk 28°!!!

Vanmiddag trekken we naar Lac Kir, wat vergelijkbaar is met de Donk in Berlare bij ons, voor wat ontspanning! En vanavond gaan we op stap naar Le Chat Noir!

Warme en Zonnige groetjes!9 september

18:10, 9/9/2011 .. 0 comments .. Link

Dag beste bloggertjes,

we zijn hier weer , der dijonnies Steff en Jens en ons marina Elke !
Deze morgen hadden we het allemaal een beetje lastig van de voorbij nacht en in elke haar geval , haar nare dromen. We moesten om 9 uur op school zijn voor wat voordrachten van enkele leerkrachten en de big boss ( de directeur ) . Die benadrukte ons dat stiptheid zeer belangerijk is en BLABLABLABLA ... (niet interessant) !
Deze middag zijn we dan onze test voor Frans gaan maken. Deze was nodig om ons huidig niveau te bepalen.
Na school zijn gaan shoppen en daarna hebben we lekker gegeten.

nu genieten van een gezellig avondje en het weekend dat voor de deur staat ! :)

Groetjes Jens, Steff & Elke8 september 2011

20:49, 8/9/2011 .. 0 comments .. Link
Hallo, We (Elke, Jens & Steff) zijn sinds 5 september gearriveerd in ons appartement in Dijon. Het is een zeer ruime flat, waar we nog voldoende beweegruimte hebben. Onze vierde man is nog steeds in België aangezien hij nog enkele herexamens had. We zijn al enkele keren op school langs geweest om de administratie inorde te brengen. Onze eerste lessen starten pas op 19september, dus we hebben nog wat tijd om de buurt te leren kennen. Vanavond zetten we alvast goed in, we gaan naar La Bar Noché voor ons eerste feestje in Dijon!! Over het verloop van het feestje en andere gebeurtenissen hoor je meer de komende dagen! Groetjesss

eerste avond Dijon

20:42, 8/9/2011 .. 0 comments .. Link

Vanavond ons eerste feestje in Dijon in Bar La noché !

we are ready for the night ! C'mon !

(jens)About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

18 september
10 september bis !
10 september
9 september
8 september 2011

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer