Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Direct Geld Lenen

Verantwoord lenen

Posted on 22/6/2009 at 18:16 in Direct geld lenen
Het kan voorkomen dat u extra geld nodig heeft. U kunt gaan sparen, uw reeds bestaande spaargeld opnemen of een lening of krediet afsluiten. Kiest u voor het laatste, dan zijn er een aantal zaken waar u goed bij stil moet staan. Een lening is vaak snel geregeld. Als u snel geld in handen wilt en direct geld wilt lenen kunt u bij talloze aanbieders voor een lening terecht.

Hou er echter goed rekening mee dat de aflossing van een geldlening vaak vele jaren duurt. U zit dus voor (zeer) langere tijd aan de lening vast. Het is daarom belangrijk om te weten waar u aan begint. Van het allergrootste belang is dat u goed uitrekent hoeveel u in de maand kunt missen om de aflossing van de lening mee te betalen. Maak voor uzelf eens rustig een overzicht van uw maandelijkse inkomsten en al uw vaste lasten en overige uitgaven. Op deze manier krijgt u een goed beeld van hoeveel u daadwerkelijk aan het einde van de maand overhoudt. Zorg er altijd voor dat u een lening afsluit waarvan u van te voren voor 100% weet dat u uw aflossingsplicht kan nakomen. Dit voorkomt eventueel een hoop problemen in de toekomst. Geld lenen is prima, ga echter wel verantwoord te werk.

Snel, goedkoop en direct geld lenen

Posted on 19/6/2009 at 18:57 in Direct geld lenen
Wilt u net als zoveel mensen goedkoop en direct geld lenen, pas dan op! Geld lenen is niet verkeerd, zolang je maar weet waar je aan begint. Laten we eerlijk zijn, 99% van alle huiseigenaren heeft een hypotheek. Een hypotheek is ook niets anders dan een lening! Wat gewoon heel erg belangrijk is, is dat je weet waar je aan begint. Een lening of krediet afsluiten is vaak zo geregeld. Wees er wel bewust van dat je wel jaren aan die lening vast zit.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer