Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Een onrustige periode...

25/9/2009 - Onderbroken cijfers

"Een charmante jongedame neemt me mee... naar een grote tuin waarin vanalles te zien is... rode rozen die stralen en mijn hart verwarmen zoals menig mens nooit bij mij voor elkaar kan krijgen... Soms denk ik dat ik een diamand gevonden heb die groter is dan de grootste ter wereld... mensen kijken van afstand om te zien hoe ik geniet... heerlijk groen gras zoals ik nooit gezien heb... jaja... ik moet toegeven, zij heeft mijn hart gestolen... maar stiekem blijft er een vraag of ik dit alles niet droom... jij moest een weten wat je met me doet...als het aan mij ligt raken wij elkaar nooit meer kwijt"

Met een kop thee en een sigaret draai ik mij om om te kijken hoelaat ik eigenlijk leef... 7:34... tijd om naar mijn werk te gaan.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/9/2009 - Gedesorienteerde overdruk

Een korte terugblik op "zwevend door de nacht" deed mij op een ander spoor brengen dan ikzelf had verwacht. Het spoor waar het die nacht over ging was een frustratie en opkropping van gevoelens die (tot zover ikzelf kan waarnemen) niet helemaal juist waren, bleek later. Veel onbeantwoorde vragen liepen mij in de weg, om dit alles een plek te geven zat er maar 1 ding op.... hetgeen ik mee zat vragen aan diegene die mij kon beantwoorden, dit klinkt simpel alleen zat hier een grote "maar" aan vast. Deze "maar" hield in dat ik dingen had gedaan waardoor ikzelf al aan kon geven dat dit het einde kon betekenen van iets (in mijn ogen) moois!!!

Om er niet al teveel opin te gaan zal ik hierbij mededelen dat het allemaal goed is gegaan en goed heeft uitgepakt.

Hierbij zal ik afsluiten... een verder vervolg zal dit nog hebben.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

12/9/2009 - Zwevend door de nacht zal het volgende (korte) thema zijn

Zwevend de nacht doorbrengen zal me goeddoen, misschien kunnen mijn gedachten een ander pad bereiken zodat bepaalde vragen die mij al meerdere tijd bezig houden een mogelijke oplossing creeren en het leven iets gemakkelijker maken...

Door een vervolg proberen te maken op mijn vorige verhaal zal ik op dit moment weinig duidelijkheid scheppen over de dingen die me bezig houden. Ik kan namelijk de dingen die me dwars zitten niet duidelijk definieren en uitleggen.

Denkend over hetgeen hier boven geschreven is... zal mijn weg niet verder komen dan dit.

Toch zal het "zweven door de nacht" mij bezighouden en binnenkort uitgevoerd gaan worden.

 

Ik kan er nu echt niets beters van maken dan gewoon lekker naar bed te gaan en proberen iets te rusten en hopen dat het morgen beter gaat... dit is namelijk ook niet alles!!!! Woede/teleurstelling (steeds weer) deze combinatie werkt niet helemaal samen is me opgevallen :)

 

Bye

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

12/9/2009 - De nacht...

Daar zit je dan.. kwart voor 3 'snachts in een dorpje ten westen van het tropische Nederland :)

Ja, het was wel weer even wennen afgelopen week. Na 1 week vakantie gehad te hebben. Deze week is zoals in de eerdere berichten goed bevallen maar had toch zo zijn ups en downs, maar ja, dan zal er wel bijhoren.

De berichten rond mijn broertje zijn positief, hij heeft weekendverlof gekregen en zal op dit moment wel thuis zijn, laten we hopen dat hij het zelf een beetje gaat snappen allemaal, want als hij zich goed gedraagd zal dit vaker en langer voorkomen... "de toekomst zal ons raad geven"

 

En nog steeds zit je daar.. na enig sigaret gerookt te hebben... niet wetende wat het weekend je weer zal brengen. Morgen op pad met de fam. van mijn vriendin. Mijn vriendin is echt een schat alleen kan ik met een paar dingen nog niet helemaal uit de voeten (zoals ik dit ook al eerder in mijn verhaal heb uitgelegd) Ja, wat is dat dan blijft de vraag!!!  hierover laat ik mij nog niet helemaal uit, het zit me aardig hoog en zelfs al kan ik er hier nog over praten dan blijkt dat dus maar weer.

 

Vrienden mis ik hier, mensen met wie ik lekker ff kan ouwehoeren, ff de stad in, ff biertje kan drinken... wederom zal de toekomst hier meer over vertellen en hopende dat er een mogelijke verandering in komt zodat dat alles dichter bij elkaar komt.

 

Werk, van mijn collega's, leidinggevende krijg ik alleen maar positieve berichten en zelf hier loop ik niet warm voor... het is natuurlijk geweldig om dat te horen maar mijn toekomst kan ik hier niet mee invullen en wil dan ook (zo snel mogelijk, als het aan mij ligt) iets anders gaan doen. andere werkzaamheden, meer verantwoordelijkheden... maakt niet uit, ontwikkeling heet dat in de volksmond. En ik zal er alles voor doen  om e.e.a. mogelijk te maken. Hierin zal mijn energie en tijd een grote rol gaan spelen maar dat alles heb ik er voor over.

 

En al uitkijkende over een verlichte nacht die mij zeker geen warmte biedt denk ik "wat zal de toekomst allemaal brengen" zoveel dingen zijn nog mogelijk.. welke kant gaan we op.. waar verblijven we over een half jaar? Amsterdam heeft bij mij ook altijd een grote rol gespeeld en hier zal ik ook zeker (hoelang het nog zal duren) gaan wonen.. al is het maar voor 3 maand, dat is de volgende stap. Waarschijnlijk zal dat net zoals hier een hele verandering aanbrengen in mijn leven, maar dat is de moeite waard houdt ik mij vol.

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

6/9/2009 - De tijd en zijn rotsachtige reis...

Zo... en daar was ik weer, de tijd heeft mijn laatste paar maanden echt zeer snel voorbij laten gaan. Vannacht lag ik in bed te denken en er kwam ineens in me om weer een stukje te gaan schrijven op het net.

 

Op dit moment ben ik niet in de mood om het nodige eruit te trekken, maar ik zal mijn best doen om e.e.a. te vertellen.

 

"Wat heeft mij de laatste tijd beziggehouden?" Een nieuwe liefde....ja, die is er weer, maar wat kan ik ervan zeggen, ik vind het op dit moment erg moeilijk om hierover te praten, het "probleem" is namelijk mijn gedachtengang! "Hou ik wel echt van haar?" er spelen namelijk een aantal factoren die mij niet helemaal aanstaan, je zou zeggen "leer er mee leven, of maak er een eind aan" maar de vraagteken die op dit moment boven mij hangt kan mijn hersendeel niet verklaren....

 

Een volgende keer zal ik het proberen af te maken maar deze "brainstorm in een glas water" kan het op dit moment nog moeilijk verwerken...

 

Bye

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

5/4/2009 - Een traan met een lach

Zondag 22:50 uur,

 

Vanmiddag mijn broertje bezocht in Amsterdam. met hem ging alles goed en ik was blij dat ik hem dus ook in deze toestand aantrof, we hebben immers dagen gehad dat het toch een stuk slechter ging. Om van het moment gebruik te maken heb ik dus ook geprobeerd om alles eruit te halen wat mogelijk was.. en reken maar dat ik er weer een hoop van geleerd heb. Hij heeft mij verhalen verteld van zijn afgelopen maanden in de isoleercel. Dit waren zeker geen romantische verhalen en dus heb ik ook een traantje laten lopen toen ik op mijn terugreis was. Ook moet ik erbij zeggen dat we samen heerlijk gelachen hebben.. zoals vanouds. Vandaar dus ook de titel "Een traan met een lach"

 

Afgelopen dagen ben ik druk geweest met vanalles en nog wat.. veel feestjes gehad en vaak ff de stad in met collega's of vrienden. De sms relatie waar ik het vorige keer overhad is aan het minderen, ik moet toegeven dat de dame waar ik het overhad toch een klein beetje mijn hart steelt en misschien moet ik hiervoor maar oppassen dat dat niet gebeurt. ik begin haar steeds beter te leren kennen en ik mag haar eigenlijk wel.. ondanks de rare trekjes die ze heeft, maar ja, dat heeft iedereen :)

 

"Heb je dan helemaal geen gevoel meer voor je oude vriendinnetje?" dat durf ik eigenlijk niet te zeggen, misschien mis ik haar wel een beetje, maar ik vind het ook eigenlijk allemaal best zo.

 

De toekomstige week.. ja niemand kan ik de toekomst kijken maar ik heb me voor vrijdag samen met een paar collega's ingeschreven om te gaan "Speeddaten".... dit zal in Den-Haag gaan plaatsvinden en ik moet eerlijk zeggen dat het niet bepaald mijn leeftijdscategorie is, ikzelf ben 25 en het is bedoeld voor mensen van 30-40 en ja, dat zijn mijn collega's maar ik niet :), Ook ga ik er oo zeker niet naartoe met de gedachte "hier zal een leuke date uit voor komen" maar wie weet.

 

Ik zal voor vanavond gaan afsluiten.

 

Gr.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

29/3/2009 - Uitgaan en mogelijke vlinders

Zondagmorgen, 6:24 uur. Zojuist  teruggekomen van het uigaan (naar een discotheek), dit is al een tijdje geleden en ik ken mezelf weer als ik zeg "ja, ik snap best dat dat een tijd  geleden is, alleen maar drukte, agressie, dronken en vervelende mensen, niet voor mij weggelegd dus" het was dus wederom geen succes. Maar goed, we hebben er een gezellige avond van proberen te maken en dit is volgens mij ook redelijk gelukt.

 

Om van de hak op de tak te springen zal ik ook de "mogelijke vlinders" uitleggen.

 

Als men het over vlinders heeft, dan gaat dit meestal over de liefde. Liefde is echt geweldig en heb ik de afgelopen jaren ook genoeg gehad (in de vorm van een relatie), zoals u een stukje terug kunt lezen is mijn relatie sinds (op dit moment) 4 weken voorbij. Ik ben dus weer vrijgezellig, en dat na een duur van 9 jaar. Het is wel even wennen maar tot op de dag van vandaag bevalt het me goed, "of toch niet?" ik mis toch wel iets, een stukje liefde die  je de afgelopen 9 jaar naast je had staan als je het moeilijk had, of gewoon lekker tegen elkaar aankruipen vlak voordat je ging slapen. Ja dat zijn dingen die blijf je missen. Toch moet ik zeggen, op dit moment heb ik een sms/mail relatie (ik weet, het klinkt idioot, maar geloof me, ik vind het echt geweldig :)) Dit meisje leerde ik 2 weken geleden kennen via een vriend van me. We zijn die avond uitgeweest en tel.nummers uitgewisseld en sindsdien hebben we via deze weg contact met elkaar. "is dat niet wat snel, en zoek je niet gewoon iets voor vervanging van het oude?" nee, zo zie ik het helemaal niet, het is een vriendschap die op dit moment heel fijn voor me is en misschien kan hier een andere "vriendschap" uitbloeien als de tijd er rijp voor is.

 

Voor vandaag laat ik het hierbij. Weltrusten.

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

25/3/2009 - Een gesloten boek met open eind

Woensdagavond.. 20:19 uur

Wat heeft de afgelopen dagen mij gebracht.

(ondertussen een sigaretje en wat muziek van James Blunt op de achtergrond)

Treinverkeer zat niet bepaald mee afgelopen dagen, viavia reizen schiet echt niet op. Wel ben ik afgelopen week Amsterdam even ingegaan op een middag/avond, dat beviel me wel, niemand die je kent en andersom. Heerlijk.

Hoe verloopt het met je leven? nou op dit moment voel ik me aardig leeg van binnen, heb eigenlijk nergens zin in maar probeer er toch maar het beste van te maken.. hoe moeilijk dat soms ook is. Het leven gaat immers door en moeilijke periodes hebben we allemaal weleens..

De titel zegt wederom precies wie ik ben.. "een gesloten boek", vorige week nog een gesprek hierover gehad met een ex-schoonmoeder van me, ze zei "je moet vaker over je gevoelens praten" ja.. alsof dat zo makkelijk is.

ze zeggen weleens "een mens kun je niet veranderen" daar geloof ik stellig in, en denk ook zeker niet dat ik op dat opzicht zal/kan veranderen, hoeveel ik me best ook zal doen. Wie weet denk ik daar ooit anders over.

Morgen een verjaardag van me broertje, jammer dat we er niet een vrolijk feest van kunnen maken zoals menig mens het gewend is.

(ondertussen wordt me duidelijk dat ik van de hak op de tak spring, maar op dit moment kan ik er weinig aan doen.. me gedachten zijn onrustig op dit moment)

Ook probeer ik een msn gesprek te volgen maar dat zit er ook niet in.

De muzieksmaak is aangepast en Maria Mena  (I am on tour site) komt uit de speakers.. als ik haar stem hoor wordt ik altijd iets te emotioneel en heb op dit moment ook zin om ff lekker te janken.. maar goed, beetje sterk blijven.

Volgende keer zal ik proberen een beetje op 1 lijn te blijven.. mijn excuses :)

Slapen kan een mogelijke oplossing zijn dus dat ga ik ook zo proberen te doen.

Bij deze wilde ik graag weer afsluiten... een vervolg komt.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

22/3/2009 - 3 weken nadat...

Bezoeker,

Ik zal u in het kort uitleggen waarom ik op zondag 22 maart 2009 om 11.22 uur mezelf heb aangemeld voor deze Weblog.

Omgang met emotionele momenten zijn voor mij een slechte eigenschap.

Ik kan moeilijk praten over deze dingen terwijl het soms de alledaagse orde van de dag is en je er niet altijd omheen kan.

Om mijn hoofd zo af en toe toch te "legen" zal ik zo mijn emoties letterlijk "op tafel" gooien en hopen dat dat een beetje opknapt.

"Zie je het leven dan helemaal niet meer zitten?" nou, zo is het helemaal niet, ik sta altijd zeer positief in het leven en probeer van alles dus ook het positieve in te zien, hoewel dat niet altijd mogelijk is.

"een onrustige periode".... het is vandaag precies 3 weken geleden dat de relatie uitging met mijn ex-vriendin, deze momenten kunnen een bepaalde inbreuk hebben op je leven, ik heb er wel zelf voor gekozen maar soms is het beter dat je zo'n keuze maakt. Ook is het 3 weken geleden dat ik bij een andere werkgever begon in het westen van ons land. Je zou dus ook kunnen zeggen "een nieuw begin" ja.. dat zou kunnen, maar persoonlijk noem ik het liever een onrustige periode.

Ja, de thuissituatie liegt er ook niet om.. "overal is wel wat" en zo is het dus ook bij ons, ik heb een familielid die een mogelijke psychische stoornis heeft in zijn hoofd.. dit is min of meer bevestigd door meerdere psychiaters, "borderline, schizofrenie, zwakbegaafd, enz.." het is jammer dat hiervoor nooit de juiste pil is uitgevonden zodat deze jongeman weer gezellig in ons midden kon zijn en leuke dingen kon doen.. zoals deze "vroeger"  werden gedaan.

Nog even terugkomend op "in ons midden zijn", "is hij dan dood?" nee, dat niet, maar hij heeft de afgelopen maanden maar 1 kamer gezien en zoiets noemt men een Isoleercel/separeercel... ik kan u 1 ding vertellen "daar houdt de gemiddelde nederlander het geen dag vol"

Hiermee wilde ik afsluiten voor vandaag en zal deze blog vervolgen indien ik daar zin in heb...

Het is trouwens heerlijk weer voor de 2e dag in de lente van 2009.

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer