Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Niet goed genoeg

I don't tell people I have an eating disorder, because they'll say: 'Then why aren't you skinny?'

Heb net een aflevering gekeken van dr. Phil waar een 26jarige vrouw te gast was. Ze woog nog maar 32 kilogram. Huilen moest ik, denkend: Ze is net als ik begonnen. Waar zal mijn verhaal eindigen? De vrouw maakte een goed punt en eigenlijk ook de reden waarom ik er niets aan mijn eetstoornis doe; Ik ben niet ver genoeg met mijn stoornis om geholpen te worden.
Een paar dagen nadat mijn stiefmoeder aan mijn vader had verteld dat ik een stoornis ontwikkel, zei mijn vader tegen mij. 'Je vindt jezelf dik, maar sporten doe je niet.' En hij heeft gelijk! Maar zo hoort hij niet te reageren. Hij hoort mij niet te vertellen hoe ik moet afvallen, hij hoort een vader te zijn en hoort mij liefde te tonen. Het is een vreemde gedachte dat mijn vader mij helpt met mijn anorexia. Helpen in de zin van helpen dunner te worden. Ik heb nu nog een gezond gewicht maar hoe zal dat over twee jaar zijn?
Bij dr. Phil op de bank zaten drie doktoren, een psycholoog en familie. Allemaal klaar om het meisje op te vangen. Jammer genoeg zit er niemand op mijn bank.

22:32 - 14/5/2011 - comments {1} - post comment

My first scares


The scares on my writs are looking so pretty.

20:34 - 14/5/2011 - comments {0} - post comment

Vrijheid


In de regen kan niemand je tranen zien.

21:54 - 13/5/2011 - comments {0} - post comment

Dikkertje

 

In mijn gezin ben ik de enige die 'aanleg' (zoals mn pa noemt) heeft om dik te worden. Mijn zus was altijd zo dun. Geen gram vet aan haar lichaam. De jongens zaten achter haar aan en ze had de jongens voor het uitkiezen. En dan had je mij. Dik, niemand die naar mij omkeek. Mijn pa zei altijd je kan het niet allemaal hebben of je moet het hebben van je uiterlijk of je moet het hebben van je hersenen. Nou ik heb dus het tweede. En toen was er eindelijk een jongen die mij leuk vond. Hij wou het geheimhouden, ben er nog steeds van overtuigd dat het vanwege mij uiterlijk kwam. Dus ik ging afvallen. Het ging niet bewust ofzo, maar gewoon minder eten. In maand was ik 5 kilo afgevallen en het voelde goed. Het voelde heerlijk en eindelijk kregen we wat. Eindelijk had ik een vriendje, dus ik ging door. Ik bedoel het kan alleen maar beter worden. Dus ik begon mijn buik in de houden, want zou wil ik eruit zien. Na een maand maakte hij het uit. Hij schaamde zich voor mij op school en wou niet steeds die opmerkingen krijgen over mij. Nu zie ik hem kijken naar iemand die dun is. Geen grammetje vet! Zo wil ik ook zijn.
Was ik haar maar..
Ik voelde me niet goed, kreeg hoofdpijn misselijkheid en was duizelig. Ik ging naar de dokter is nu denk ik 4 week geleden. En ze zei dat als het niet binnen 2 weken over was ik weer terug moest komen. Dus ik vorige week daarheen. Zegt ze: Je ontwikkelt anorexia. Nu moet ik naar een psycholoog, maar no way dat ik daarheen ga. Ben niet gek.. Nu moet ik over 2 weken(10 mei) er weer heen. Weet nog niet hoe ik daar onder uit ga komen. Denk dat ik ga zeggen dat ik alleen heen wil zonder mn stiefmoeder en dan gewoon afbellen. Dan weten ze toch ook nooit dat ik niet ben geweest toch?
xx

21:44 - 13/5/2011 - comments {0} - post comment

Description
Mijn persoonlijke internet dagboek. Niemand laat ik toe in mijn leven, tijd dat daar verandering in komt.

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- I don't tell people I have an eating disorder, because they'll say: 'Then why aren't you skinny?'
- My first scares
- Vrijheid
- Dikkertje

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer