Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Dizzlife

Slapeloosheid

15:35, 26/3/2014 .. 0 comments .. Link

‘s Avonds wil ik m’n ogen niet sluiten om te gaan slapen, terwijl ik overdag niets liever zou willen doen. Het is alleen apart, dat na een nachtje Awkward kijken, lees: tot half zeven in de ochtend, en na slechts 5 uurtjes geslapen te hebben, ik niet moe ben. Terwijl ik normaal met twee keer zo veel slaap mij als een zombie voel. Ik heb het idee dat ik me op laat slokken door Awkward. Het is zo fijn om naar het leven van iemand anders te kijken. Als een soort escape uit mijn eigen leven. Hoe noemen ze dat.. Als je je related voelt tot een personage? In ieder geval, dat gevoel heb ik. Al hoef ik dan niet te kiezen tussen twee jongens waar ik allebei van hou, in a certain way, ik heb wel mijn eigen liefdesproblemen. Problemen misschien niet zozeer, maar wat het ook is, het is voor mij niet duidelijk. M’n lovelife is zelfs maar een klein deel van m’n concern. Ik weet niet meer goed wat ik wil. Qua liefde, studie, als wat ik überhaupt wil in het leven. Eigenlijk wil ik er ook niet te veel over nadenken, maar ik wil ook niet doorgaan met deze sleur. Ik weet niet hoe ik hier uit kan komen.

Het is niet dat ik depressief ben. Als ik buiten ben en fiets of loop, dan kan ik genieten van de dingen om me heen. Ik vind het heerlijk om naar de fluitende vogels te luisteren, de ronddollende honden, de mensen te begroeten die ik onderweg tegenkom. 

Soms vraag ik me af.. Wat er zou gebeuren 'als'. Gisteren fietste ik door het park, genietend van die fluitende vogels en de zonnestralen en een hond die achter een bal aan rende. Er was een man die die bal gooide en hij leek mij te zien. Zoals in de avatar film 'I see you'. Ik had graag met hem willen praten, maar ik kon niet afstappen van mijn fiets. Ik was onderweg naar de stad, niet dat ik haast had, on the contrary, maar het is raar om af te stappen om met hem een praatje te gaan maken. Waarom eigenlijk? Zelfs nog, als het niet normaal is, waarom zou het mij tegen moeten houden? In plaats daarvan fietste ik door, keek later nog een keer zijn kant op en hij zag mij nog steeds. Ik glimlachte naar hem en fietste door. Ik heb er spijt van dat ik niet ben afgestapt, maar bij een volgende kans zou ik het weer niet doen. It's sad. 

Wat houdt ons tegen? Waarom maken we ons te druk om 'normaal' zijn? Of ben ik dat gewoon? Nee, dat kan ik mij niet voorstellen. Eigenlijk is het 'niets meer dan' te stoppen met denken, maar gewoon te doen. 'Just follow your instincts'. Al hebben ze het gezegde 'makkelijker gezegd dan gedaan' niet voor niets. Al is dat wel erg makkelijk, je achter zulke woorden verschuilen. Een vorm van selfprotection. Een muur, of dat niet zozeer. Zolang je maar voldoende afstand houd, kan je niks gebeuren. Maar hoe kan je weten wat geluk is, als je nooit een dal hebt meegemaakt? Het is de truc om daar weer uit te komen. Succes.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Slapeloosheid

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer