Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Peņiscola 2011

Home - Profile - Archives - Friends

hotel Peņiscola plaza

Posted on 5/6/2011 at 19:19 - 0 Comments - Post Comment - Link

Peñiscola Plaza is een mooi hotel, erg groot, erg luxe met een spa, waar je massages en schoonheidsbehandelingen kunt krijgen enz.

We hebben een luxe dubbele suite geboekt en dat is zeer prettig.

Enige minpunten zijn dat het 4,5km van het centrum af is, te ver om te lopen vandaar dat we fietsen hebben gehuurd voor een aantal dagen totdat we hoorden dat de bus bij het hotel stopt elke 20 minuten en slechts 1,30 euro kost. Heel makkelijk! Een ander minpunt is dat het eten altijd lauw is nooit echt war en flauw van smaak, dus niet echt spaans. Ik mistte de knoflook en dat ben ik wel gewend in Spanje!! Alleen de rijstschotel en Paëlla waren smaakvol. Maar ik heb deze vakantie wel calamaris leren eten, en vond het toch lekker. Had ik het nou maar eerder geprobeerd. En ik heb nog iets van inktvis gegeten dat heet baras, moet ik nog even in het woordenboek opzoeken wat het nou precies was. smaakte als calemaris.

 

 


Peņiscola 23 mei-1 juni 2011

Posted on 5/6/2011 at 19:10 - 0 Comments - Post Comment - Link

Na een lange busreis met gelukkig wel de nodige stops, aangekomen in warm Peniscola. Het is er maar liefst 30 graden, een goed begin nietwaar?

Maar wel 23 mei om 9 uur s'ochtends ingestapt in Amersfoort en om 8.30 uur de volgende morgen weer uitgestapt in Peniscola. Met de nodige dikke enkels van de lange busreis. En dat is niet prettig, geloof me!

Ook echt geen pretje: niet gelijk je hotel in kunnen, maar pas om 12 uur je kamer krijgen. In je warme kleren met je hele hebben en houwe op het strand in slaap vallen in de brandende zon!

Zie hier hotel Peñiscola Plaza


Hosting door HQ ICT Systeembeheer