Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Djenco's Dagboek

Hier kun je alles over mij lezen. Vanaf dat ik in mijn mama's buik zat tot nu.
Dagboek 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
 

Zondag, vierde dag in Engeland. - 19:00, 17/6/2007

Vandaag zijn we met Lars en Nadine naar Legoland geweest.
We waren bij binnenkomst al een beetje stout want mama had via ebay coupons gekocht waarmee we gratis naar binnen konden.
Alleen voor Djenco moesten we dan wel betalen tenzij Djenco nog geen drie jaar oud was.
Ik vertelde daarom tegen de mevrouw van de kassa in zeer slecht engels  dat Djenco aan het einde van deze maand pas drie jaar zou worden.
In Djenco zijn klas zit een jongetje die net zou oud is als hem en hij is een kop groter, dus met de gedachte dat hij groot is voor zijn leeftijd, hield ik vol dat hij pas twee is en we mochten dus gratis naar binnen.
Daarna wilde we een soort buggyauto huren voor 6 pond maar toen ik al betaald had was papa al zonder te registreren, met een buggy en Djenco erin er vandoor.
Nadine kwam dat vertellen en ik ging dus snel terug naar de kassa en vertelde hun dat mijn zoon toch niet in een buggy wou en ik kreeg mijn geld terug.
Wat een oplichters zijn wij hé?

Het park was echt erg groot en mooi. We zijn eerst naar twee 3D films gegaan waarbij je zo;n bril op moet. De eerste ging over een Legoleger dat door een soort skelettenleger (onderleiding van een tovernaar) werd verslagen maar dankzij een hoefijzer smit werd de tovenaar verslagen. Eind goed al goed dus. De tweede film ging over legoracers die door allerlei terreinen moesten racen en dat vond Djenco toch wel de spannendste film van de twee.

Daarna heeft Djenco nog in een legorace auto gezeten en we zijn in een achtbaan geweest.
Djenco vond dat helemaal te gek. Hij wou nog een keer, dus ben ik nog een keer met hem gegaan en we hebben toen keihard "We are the champions" gezongen.
Djenco is ook nog met papa op safari in een safari legoauto geweest. Onderweg zagen ze allemaal wilde dieren.

Het was allemaal zo gaaf gebouwd. We voelde ons allemaal even als kind .

Zaterdag, derde dag in Engeland. - 21:38, 16/6/2007

Vandaag waren we lekker vroeg op. Djenco natuurlijk als eerste en hij begon zijn dag door lekker tegen Lars aan te kletsen toen die naar beneden kwam.
Lars had voor ons een heerlijk engels onbijt gemaakt, met bacon, sausages and a baked egg.
Dat ging er bij ons natuurlijk wel in .

Daarna gingen we met de trein naar Londen.
In Londen zelf reisde we verder met de metro en hebben we Hamley's bezocht (een grote speelgoedwinkel van vijf verdiepingen hoog) daar heeft Djenco zijn ogen uitgekeken. 
Er was een verdieping met Lego en gadgets, een verdieping met allemaal soorten auto's en racebanen, een verdieping met poppen van tekenfilms zoals Ninja turtels en transformers, een verdieping met van alles en nog wat, een verdieping speciaal alleen voor jongens en een verdieping speciaal alleen voor meisjes. Djenco kreeg van ons een engelse metro. Die had hij bij binnenkomst al gezien en hij was er gelijk helemaal weg van.
Daarna liepen we door Regentstreet en kwamen we uit op Picadilly circus. Daar begon het ineens hard te regenen en terwijl wij schuilde voor de regen, vlogen er een paar keer een fornatie van straaljagers voorbij. De laatste formatie lieten een rookspoor in kleuren achter, dat was echt erg stoer en mooi.
Vervolgens gingen we naar Leicestersquare en daar hebben we gegeten in de pizzahut. 
Daarna gingen we naar Denmarkstreet (een straat met allemaal gitaar/muziek winkels).
Nadine en ik gingen in Denmarkstreet in een cafeetje wachten op Lars en Ed.
Zij gingen alle winkeltjes af,  terwijl wij genoten van een lekker glas cider.
Djenco was zo erg moe dat hij op een stoel kroop om te kunnen slapen. We konden natuurlijk niet direct naar huis dus ik besloot hem op twee stoelen neer te leggen zodat hij even een tukkie kon doen.
Helaas was hij zo ver weg en had hij dus ook even geen controle over zijn blaas. Je snapt het al, Djenco plaste in zijn slaap zo in broek en dat kwam gelukkig precies tussen de twee stoelen op de grond terecht. Ik vond het zo zielig voor Djenco want die schaamde zich rot maar we waren ook bang dat de cafe eigenaar boos zou worden maar hij was gelukkig erg begripvol.
Ik ging snel met Nadine naar een winkel in de buurt om een nieuwe broek en ondergoed te kopen. Nadat Djenco verschoont was, besloten we maar om gelijk weg tegaan.
Ik wou aan de eigenaar mijn verontschuldiging aan bieden en Nadine gaf aan dat ik dat misschien het beste kon doen door een drankje aan te bieden. De eigenaar vond dat niet nodig en was erg begripvol maar ik mocht wel het meisje achter de bar een drankje aanbieden.
Daarna zijn we nog even naar Govent Garden geweest en daar waren allemaal straatartiesten en een kleine markt waar ik nog twee leuke vaderdag kadootjes heb gevonden voor Ed.

We vonden het toen wel genoeg want onze voetjes begonnen ook pijn te doen.
Eigenlijk wilde we met een dubbeldekker terug naar het treinstation maar Djenco wou graag weer met de metro. Hij was helemaal onder de indruk van de metro en de grote hoge roltrappen. Zo'n metro ligt natuurlijk behoorlijk diep onder de grond.

Het was vandaag weer een drukke maar erg leuke dag. We gaan absoluut deze week nog een keer naar Londen want we hebben nog lang niet alles gezien wat we wilde zien .
Eenmaal thuis probeerde we Djenco op tijd naar bedje te brengen want morgen gaan we naar Legoland en het is morgen ook vaderdag.
Hoe onze dag morgen is verlopen kun je misschien (als ik niet gesloopt ben ) morgen lezen. 

Groetjes Mama  

Vrijdagavond, tweede dag in Engeland. - 22:47, 15/6/2007

We zijn vanavond met Lars en Nadine naar de pub hier om de hoek geweest. De Red Lion.
We hebben daar heerlijk gegeten.

Djenco was met mij naar de damens toilet geweest om te plassen en terwijl we zaten na te tafelen ging Djenco een beetje rondlopen en hij liep op een gegeven moment ook weer naar de damenstoilet.
Toen hij terug kwam vertelde hij mij dat er een meneer heerlijk raar zat te kijken naar hem toen hij naar de damens toilet liep.
Ik vertelde hem dat dat waarschijnlijk kwam omdat Djenco eigenlijk naar de heren toilet hoorde tegaan omdat hij een jongetje is maar die meneer kon natuurlijk niet weten dat Djenco altijd met mama samen naar de damens toilet gaat. Ik verteld hem dat als die meneer weer raar keek, dat hij dan maar lekker raar moest terug kijken.
Ik zag toen dat Djenco weer terug liep naar de toilet en een beetje uitdagend naar die meneer zat te kijken. Toen die meneer hem aan keek, keek djenco met een raar scheef getrokken bekkie terug. Ik lag kompleet in een deuk. Wat een clown!  

Vrijdag, tweede dag in Engeland. - 14:00, 15/6/2007

Vanochtend toen we wakker werden waren Lars en Nadine al weg. We zijn ons lekker gaan douchen en hebben op de grond in de woonkamer heerlijk zitten picknicken.

Daarna zijn we naar High Wycombe gegaan een stadje hier in de buurt.
We twijfelde even of we misschien niet liever naar Londen wilde gaan maar dat leek ons toch leuker om met Lars en Nadine te doen.
Gelukkig maar want de hele tijd was het mooi weer maar toen we weer terug bij het huisje aankwamen begon het te regenen en dat doet het nu nog steeds.
We hadden trouwens vanochtend ook geluk met de bus want die bleek s' ochtend alleen om 10:25 richting High Wycombe tegaan en we kwamen net rond 10:00 richting de bus aangelopen. Daarna kan je alleen rond 13:00 en 15:00 weer terug. Geen HTM dus .

Ik ben nu dus lekker ff aan het bloggen. Djenco zit lekker voor de tv naar Tom en Jerry te kijken, engels gesproken  en Ed is zeil in het gangetje en in de douche aan het leggen. Dat hoefde niet van Lars maar Ed verveelde zich dus waarom niet, ja toch?

Ik ga nu nog even een email proberen te versturen naar Oma pop en daarna ga ik nog een heerlijk bakkie thee drinken.
Lars en Nadine komen rond etenstijd thuis en dan gaan we lekker uit eten bij een pub hier om de hoek.
De Red Lion. Morgen horen jullie dus wel hoe dat was en of het eten ook echt lekker was.

Groetjes Mama

Naar Engeland op vakantie! - 15:00, 14/6/2007

Vandaag zijn we op vakantie gegaan naar Engeland. Overdag moesten we nog wat boodschapjes doen en daar was Djenco niet echt blij mee want hij was zo erg nerveus. Hij vroeg constant: " waarneer gaan we nou naar Engeland?".

Rond een uur of vier werden we door opa en oma Tengnagel naar schiphol gebracht. Ons vliegtuig zou om zes uur vertrekken.
Op schiphol moesten we eerst inchecken bij de inckeckbalie. We legde aan Djenco uit dat je dan aangeeft dat je er bent en voor welke vlucht en daar pakken ze ook je koffers aan, zodat die naar het juiste vliegtuig gebracht kunnen worden. Vervolgens gingen we langs de paspoortcontrole. Daarna konden we lekker op ons gemak wat gaan eten bij de Mcdonalds.
Een half uur voordat ons vliegtuig zou vertrekken moesten we naar de Gate. De Gate is waar het vliegtuig naast komt te staan en waar je dus kunt instappen. Maar voordat dat gebeurt, moesten wij en onze handbagage eerst nog door een scanner. Ik (mama) moest zelfs mijn schoenen (kisten) uit doen en we werden uiteraard gefoullieerd. Djenco moest ook zijn knuffelhondje Flaffie door de scanner laten gaan maar dat was omdat hij dan op onze spullen kon letten zei de meneer die alles controleerde .

Eénmaal in het vliegtuig bleek dat we vertraging hadden omdat het weer een beetje slecht was.
Het vliegtuig was op tijd vertrokken vanaf Luton maar kwam al 20 minuten te laat aan op schiphol en vervolgens moesten wij ook nog ruim een half uur in het vliegtuig op ons vertrek wachten.
Gelukkig was Lars zelf ook aan de late kant door de file dus hoefde niemand te wachten en konden we gelijk naar het huisje van Nadine en Lars.

Hun huisje is zo ontzettend knus en de omgeving is echt onwijs mooi en heerlijk rustig.
We hebben eerst de spullen boven in de slaapkamer gezet en daarna hebben we lekker tv zitten kijken en gekletst over van alles en nog wat met uiteraard een lekker wijntje en biertje erbij. Voor Djenco was het door alle vertraging een beetje erg laat geworden, dus die ging na een kwartiertje spelen en een beker melk lekker onder de wol.
Het was de bedoeling dat we hem beneden op de bank zouden leggen zodra wij zelf naar bed gingen maar omdat hij al zo laat naar bed ging en de hele dag super hectisch was besloten papa en ik, dat papa op de bank ging liggen en ik naast jou in bed.

Weltrusten.

Weer een bezoek aan de EHBO! - 12:30, 11/6/2007

Djenco was vandaag op school hard op zijn hoofd gevallen.

Om een uur of half twee werd ik door juffrouw Gisella opgebeld en zei vertelde dat Djenco buiten was gevallen op zijn hoofd en of ik hem op wou halen en even voor de zekerheid naar de dokter met hem wou gaan.
Ik ben toen als een speer naar school toe gereden en trof daar een snikkende djenco aan in de armen van twee juffrouws.
Er werd verteld dat hij al rennend gebotst was tegen een jongetje die op een fiets reed en hard met zijn hoofd op de grond was gevallen. Daarna was hij nogal wankelig en hij wou zijn ogen niet open doen.
Boven zijn bovenlip was zijn huid blauw van kleur.

Ik (mama) ben toen direct met hem naar het Reinier de Graaf ziekenhuis gereden. Onderweg had ik snel Opa Tengnagel opgebeld of hij mee wou rijden om Djenco op de achterbank in de gaten te houden.
Opa bleek samen met Oma in de buurt van de Huis te Landelaan te zijn. (ik dacht dat oma nog aan het werk was) Ze zijn dus samen mee gegaan.
Djenco was in de auto een beetje misselijk en erg suf.
Ik was daarom (ook een beetje door het verhaal van de juffrouw) een beetje van slag en ik was dus blij dat hun mee gingen want op zo'n moment ben je bang, dat als er onderweg iets gebeurt, je misschien in paniek raakt.

Eenmaal aangekomen bij de EHBO werd Djenco al een stuk vrolijker en uit eindelijk zaten we in de wachtkamer te wachten met een Djenco die helemaal de oude leek en Opa constant eten uit de speelkeuken kwam brengen.
Toch besloot ik dat we bleven omdat hij toch goed nagekeken moest worden. Het kon een opleving zijn en als er iets mis was dan kan hij natuurlijk altijd een terugval krijgen.
Gelukkig bleek na controle door een arts en een neuroloog dat ze tevreden waren over Djenco zijn reactie en ze gingen er niet van uit dat hij buiten bewustzijn was geweest.
Ze vroegen namelijk beide of hij na het vallen even was gaan slapen of de hele tijd wakker was.
Ook vroegen ze of hij wist wie hij als eerste zag na het vallen en hem had geholpen op te staan.
Djenco zei toen juffrouw Gisella.
Zijn prikkels werden ook getest en de reactie van zijn pupillen.
Djenco bleek alleen een lichte hersenschudding te hebben
Nadat ik het advies had gekregen om Djenco om het uur wakker te maken, mochten we naar huis.
Al met al zijn we bijna drie uur in het ziekenhuis geweest.

S'avonds belde juffrouw Gisella bezorgd op om te vragen hoe het met Djenco was.
Ze verteld mij dat Djenco nadat hij was gevallen op de grond bleef liggen en dat ze eerst probeerde hem zelf op te laten staan.
Toen dat niet lukte hebben ze hem opgetild en hij voelde toen erg slap aan.
Ik kan dus begrijpen dat ze daardoor erg bezorgd waren, mede ook doordat hij dus zijn ogen niet open wilde doen en hij blauw was boven zijn lip.

Gelukkig gaat alles nu goed.
Hij kreeg alleen rond een uur of zeven heel erg hoofdpijn, dus heb ik hem een zetpilletje gegeven.
Ik heb djenco net nog even wakker gemaakt en hij reageerde goed.
Het is nu precies twaalf uur dus ik heb nog een lange nacht te gaan  maar dat heb je over voor je kind, toch?
Ik ga dus nu even mijn wekker zetten voor 1 uur en dan moeten we Djenco weer even uit zijn slaap halen.
Ik vind dat zo zielig maar ja het is belangrijk!
Morgen blijft hij lekker thuis want a.s. donderdag gaan we naar Lars in Engeland en hij heeft dus zijn rust hard nodig om goed te herstellen.


Danoontje Powerrrr - 19:00, 5/2/2007

S'avonds na het eten was Djenco met zijn auto's op de vensterbank aan het spelen.
Vervolgens kwam er een reclame van Danoontje op tv. Daarin werdt verteld dat je allemaal magneetjes voor op de koelkast kon sparen.
Vervolgens zei een jongetjes in die reclame: "Ik wil ze allemaal!".

Djenco keek over zijn schouder naar de tv en zei geirriteerd: "Hebbert !".  

Karnivalmelk ! - 15:00, 5/2/2007

Djenco kreeg smiddags na school wat te eten en te drinken.
Mama vroeg vervolgens of hij op school ook zijn melk had gehad en of die lekker was.

Djenco zei toen met een hoog stemmetje: "Rosan had eerst ook witte melk net als ik maar nu ineens karnivalmelk, die rode!"

Slaapkoppie - 07:30, 2/2/2007

Mama riep s'ochtends naar Djenco of hij wakker wilde worden.
Djenco zei toen vervolgens: "Mama, ga jij maar uitslapen, dan blijf ik ook nog even liggen want ik ben moe".

Djenco boos op mama - 08:00, 27/1/2007

Papa en mama wilden s'ochtends nog even blijven liggen in bed maar jij bleef maar papa roepen en je bleef tegen hem kletsen.
Op een gegeven moment was mama dat een beetje zat en ze zei toen tegen jou: 'Djenco, laat papa slapen en ga nog even in je kamer spelen. Als de muziek speelt (de wekker afgaat), gaan we naar beneden".

Vervolgens zei jij boos:" Mama ik vind het niet leuk als je zo regigeert".

Op mij kun je rekenen! - 12:00, 21/1/2007

Djenco moest van mij (papa) zijn speelgoed opruimen en toen hij klaar was

zei hij:" Zie je, op mij kun je rekenen".

Eerste kerstdag - 12:00, 25/12/2006

Vandaag zijn we op eerste kerstdag naar een kerstfilm gegaan.

In eerste instantie dachten wij dat we geen kaarten meer konden krijgen omdat we online niks konden bestellen maar toen we daar aankwamen mochten we gewoon naar binnen en bleken er maar een stuk of zes mensen in de zaal te zitten.

We zijn naar de film “Prettige Kerst, Mr. Moose” geweest.

Een leuke film over een Eland die, doordat hij tijdens een testvlucht met de arreslee van de Kerstman uit de bocht vliegt, bij een jongetje door het dak van zijn huis naar binnen valt.

Djenco heeft de hele film uitgekeken en thuis wou hij direct zijn hertenkop hebben omdat dat Mr Moose was en daar wou hij natuurlijk mee spelen.

Opa en Oma Tengnagel kwamen later die middag langs en Djenco kreeg nog een cadootje.

Een klok in de vorm van een autoband voor zijn kamertje.

Even toonde hij er geen interesse in maar toen ik zei dat ik de klok wel mooi vond en in mijn kamertje wou hangen zei Djenco snel: “Ik denk dat hij voor mij is, ik denk dat ik em wil”.

Stickers was kwijt dus maar een nieuwe gekocht. - 12:00, 24/12/2006

24-12-06:

Vandaag heeft Djenco met de Verjaardagscentjes die hij van Ome Renaldo heeft gehad, een nieuwe Stickers gekocht (Lightning McQueen van de film Cars).

Later die dag had papa zijn snor en sik er af geschoren en toen jij dat door had zei je: “Papa je wordt jonger”. Papa zei: ”en vindt je het mooi?”. Jij zei toen:”nee ik vind er niks aan”.

Jouw eerste schooldag op de peuterspeelzaal. - 08:30, 10/1/2005

Jouw eerste schooldag op de peuterspeelzaal de Carrousel.

Je zit in de groep "de Vlinders" bij juffrouw Sabine en Juffrouw Ineke.

Mama had gisteren op de darlingmarket een rugzakje van dick bruna met een vliegtuigje met een propeller voor jou gekocht en daarin zitten twee luiers, doekjes en reserve kleertjes. Mama had ook voor jou een beker met melk meegenomen omdat jij nog niet net als de andere kindertjes water of siroop wilt drinken. Maakt mij niks uit hoor, van melk wordt je ook een grote jongen.

Eigenlijk ging het gelijk heel goed. Toen je binnen kwam ging je gelijk spelen en het werd al gelijk duidelijk, dat jij je echt op je gemak voelde. Toen papa en mama weg gingen gaf je ons een dikke zoen en je zwaaide samen met de juffrouw door het raam naar buiten maar je wrong je al snel los want je wou verder spelen, hihi.

Ik belde een uurtje later nog even op om te vragen hoe het ging en de juffrouw zei dat het heel goed ging en dat je ons niet misde en lief aan het spelen was met de andere kinderen.

Om elf uur zijn we je gaan halen en toen stonden we stiekem door het hek te kijken. Een jongetje wou op de loopauto waar jij op zat en duwde jou er zo vanaf maar jij stond weer op en reageerde helemaal niet. Je liep weg en ging verder je eigen gang. De juffrouw vertelde dat je lief samen met de andere kinderen twee crackers met smeerkaas had gegeten en dat je heel lief en makkelijk was en speeltjes samen deelt. Je was wel even om gevallen met je jas aan doen omdat je omver werd geduwd. Je bleef op de grond liggen en huilde een beetje. De juffrouw troostte jou en zei “oh djenco ben je geschrokken?”en jij antwoordde al snikkend “djenco sjokken” hihi.

Thuis was je er vol van. Je sprak nog niet met veel woordjes er over maar de woordjes “pelen, tatu tatu, meisje, jongen”maakte wel duidelijk dat je het naar je zin had. De volgende dag stond je s'avonds met je schooltas in je handen en zei je tegen papa “djenco school?”hihi. Need I say more.

Een klein ongelukje - 10:30, 6/1/2005

Djenco heeft vandaag sóchtends rond een uur of half elf een beetje Robijn (fleur en fijn) in zijn mond gedaan. Ja kan ook niet anders met zo’n moeder hihi.

Papa was wel heel erg geschrokken hoor. Papa was een tekening aan het maken in de badkamer en jij was vanaf je kamertje naar het washok gelopen. Daar stond nog één fles robijn op de grond met een heel klein laagje erin. Er lag ook een doseerbakje en je bent toen daarmee gaan spelen en je dacht dat het melk was want papa hoorde je jou zeggen “zo melk”. Toen goot je waarschijnlijk de robijn in het bakje. Toen hoorde papa jou zeggen “bah vies”en hij hoorde jou hoesten en proesten en toen riep je heel hard “PAPA” Toen papa snel ging kijken, liep de robijn langs je gezicht. Papa wist alleen niet hoeveel je naar binnen had gekregen en belde dus mama in paniek op. Mama heeft toen de dokter gebeld en die weer de giflijn maar het bleek, dat als je maar een heel klein slokje binnen had gekregen het voldoende was om je vette dingen te laten eten en alleen alarm te slaan als je ging braken of raar gedrag ging vertonen. Gelukkig ging alles verder goed met jou, alleen papa was de hele dag een beetje van slag.

Oud en nieuw - 20:00, 31/12/2004

Oud en Nieuw!!! Wat een avond was dat zeg. Je had het zo naar je zin. We waren naar Marco en Sassie gegaan. Daar ben je eerst nog even gaan slapen en toen hebben we je iets voor twaalf uur wakker gemaakt. Je keek je ogen uit. Ze hadden in de straat een vuur gemaakt en precies op die hoek ging ook iedereen vuurwerk afsteken dus je hebt volop van de sensatie kunnen genieten. Je zat lekker met je neusje tegen het raam aan gedrukt en je zei de hele tijd “ ohhhhhh warm vuur (het vuur was erg hoog dus het werd op drie hoog wel erg warm achter het raam) ooohhhh vuurwerk mooi boemboem pang” Je bent nog vrij lang opgebleven maar dat mocht wel voor een keer.

Eerste kerstdag - 18:00, 25/12/2004

Vandaag is het eerste kerstdag.

We zijn bij Opa en Oma Tengnagel wezen gourmetten maar je wou eigenlijk alleen nasi en soms een stukje vlees.

Djenco is twee jaar geworden. - 12:00, 21/12/2004

Vanavond hebben we je verjaardag nog een keertje gevierd maar nu met de beide opa’s en oma’s erbij en Arjen. Van Arjen kreeg je een ambulance en als je die nu beet hebt dan zeg je nog steeds “Arjen had dootje”. Van Opa en Oma Tengnagel kreeg je een reistas van bob de bouwer voor als je weer eens komt logeren. Van Opa en Oma Haan kreeg je allemaal mooie puzzels.

Naar de tandarts - 12:00, 20/12/2004

Vandaag ben je weer een keer mee geweest naar de tandarts. Je mocht ook een paar keer op de stoel zitten maar je vond het allemaal nog een beetje eng. Je wou wel telkens mee kijken met wat de tandarts bij papa of mama aan het doen was.

Djenco viert zijn tweede verjaardag - 19:00, 18/12/2004

Vandaag vierde wij jouw tweede verjaardag.

S’middags kwam Sassie met Mike, Nikky, Naomi  en nog meer visite en je kreeg weer heel veel mooi speelgoed. We hadden de taart voor jou met kleine vrachtauto’s met kaarsjes erin versierd en natuurlijk weer een ijsfontein. De kaarsjes heb je samen met mama’s hulp uit geblazen. Het was een gezellige maar drukke dag en je was weer helemaal vol van alle cadeautjes. Alle foto’s en filmpjes zeggen wel genoeg denk ik.

« Last Page Next Page »
Hosting door HQ ICT Systeembeheer