Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Diabetes en dan verder

Home - Profile - Archives - Friends

Een paar woorden vooraf!

Posted on 11/5/2012 at 12:06 - Link

Diabetes T2 een van de meest gevreeste volksziekten op dit moment. Over het ontstaan kun je hele discussies voeren; de een zegt overgewicht, de ander zegt het zit in de genen en zo kunnen we natuurlijk nog een hele waslijst toe gaan voegen om nog maar te zwijgen over de massahysterie in de media want je mag geen suiker, je kunt niet meer mee doen met bepaalde activiteiten, oh de hypers en de hypos en zo zou ik nog wel even door kunnen gaan maar helaas ..... van dit soort "zin en onzin" heb ik me nog nooit iets aangetrokken.

Vanaf het moment dat ik hoorde dat ik Diabetes had, heb ik altijd geroepen: "Daar kom ik ook weer vanaf!"  Iemand die weet hoe de reguliere wetenschap over Diabetes denkt, zou dus ook gelijk denken dat ik GEK ben, want van Diabetes kom je nooit meer af.  Helaas..... ik heb mijn eigen plan getrokken en wil door middel van deze Blog ook anderen stimuleren om NOOIT de moed op te geven!

 

 

* Het gebuiken van tips in deze Blog is op eigen verantwoording! Doe altijd alles in overleg met de behandelend arts!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer