Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
familie Doevendans

Description

Informatie van de nazaten van Jan en Jantje Doevendans -Bruintjes


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends
My Photo Album

Familie reunie 24 mei 2008 te Vollenhove


Voor verdere foto's van de familie reunie   . Kijk  even op het volgende  adres     http://picasaweb.google.nl/familie.doevendans          (gewoon over kopieren)
  , zo zou je  foto's van de familie die je wilt online kunnen zetten. Ik heb nu ook de neven en nichten bij hun ouders geplaatst  Kun je goed zien wie op wie gaat lijken , en dat er bepaalde kenmerken naar voren komen. Neven en nichten ,het zou leuk zijn als jullie ook foto's  digitaal aanleveren van jullie kinderen of zelfs al kleinkinderen

 
 
Bovenstaande foto heeft een lage resolutie . Als je wilt kan ik de hoge resolutie opsturen.is wat scherper

jan souwman


Posted: 22:48, 2/3/2008
Comments (6) | Add Comment | Link

Herinneringen aan Opa en Opoe Doevendans

 


 


 


De bovenste foto van opoe en opa hebben we gekregen van Jan en Betsy Wind .Hoe oud ze daar zijn kan ik niet achterhalen.
Het is leuk om te kijken of je ergens iets herkenbaar ziet van je zelf en je voorouders.

De kleuren foto van opa is gemaakt op 5 juni 1981,hij is dan 84 jaar .

De bedoeling is dat degene die herinneringen heeft aan opa en opoe,ze opschrijft .B.v. het verhaal van het  varken ten tijde van de 1 e wereldoorlog. Ik weet het niet  precies meer.  


Opoe en Opa de fiets


 Opoe

 Posted: 22:59, 10/8/2007
Comments (8) | Add Comment | Link

Welkom

Welkom op deze proef weblog  van de familie Doevendans. Het leek me leuk om ervaringen en belevenissen uit te wisselen. We zijn allemaal uitgevlogen uit onze  "nesten " ,familie in Canada,Nieuw Zeeland en natuurlijk in Nederland. Soms heb je gedachten hoe zou het met die gaan, nu deze weblog kan daar invulling aangeven.
Hieronder  de foto die gemaakt is tijdens het 50 jarige huwelijksfeest van opa en oma (opoe)  Doevendans. Bijna iedereen van de familie was. Het is leuk of iedereen de ander kan herkennen vooral de jongste rij zal moeilijk zijn. Als je  "de comments link " activeert kun je zien wie er commentaar gegeven heeft .Als je zelf commentaar wilt geven activeer je de " add link " De rest gaat vanzelf, je moet een code overtypen als je het bericht geplaatst wilt hebben. Nu ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en of het gaat werken.In een later stadia kan de weblog uitbreidt worden met bijvoorbeeld herinneringen,leven in den  vreemden etct.
Jan SouwmanPosted: 21:20, 17/3/2007
Comments (23) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer