Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

5 must see series voor soggers

5 must see series voor soggers

14:02, 20/6/2016 .. 0 comments .. Link

 

5 ‘must see’ series voor soggers

 

Soggers, studie ontwijkend gedrag, leren hebben we toch geen zin in. Helemaal niet in de week voor je tentamens. Het is saai, veel of de motivatie mist. Het is herkenbaar en geloof mij je bent niet alleen! Erover denken geeft mij altijd een rotgevoel, dus ik heb het medicijn: series! Na dat vervelende hoofdstuk is mijn gedachte al ergens halverwege de planeet, dus tijd voor een serie. Hieronder heb ik vijf series die je echt niet mag missen. Het is vermaak, maar ook inspiratie dus lees snel verder en kom erachter welke series je ‘verder’ helpen.

 

De studievertrager

Suits:

Het reilen en zeilen binnen de advocaten wereld. Hoe iemand met een fotografisch geheugen in aanraking komt met. Recht, macht, geld, vrouwen en achterkamerpolitiek en zich ontwikkelt van geniale nietsnut tot briljant liegende superster.
Binnenkort begint seizoen 6! Dus ga je voor studievertraging? Begin dan meteen!

 

De educatieve studieontwijker

Tyrant:

Een dictator en twee zonen, de een een duivelskind en de ander een godenzoon. Wie van de twee volgt zijn vader op? Wie redt hun familienaam en wie redt volk en vaderland van de afgrond? Dicteren of regeren? Na het zien van deze serie ben je misschien geen steek verder met je studie, maar je bent wel een expert over Midden-Oosterse betrekkingen. Stel je moeder teleur omdat je studieresultaten tegenvallen en stel je vader tevreden omdat je eindelijk mee kan praten over wereldpolitiek.

 

De ongeconcentreerde dromer

Friday Night Lights:

Football is een way of life, tenminste dat vinden ze in Dillon, een Texaans dorpje. Deze serie neemt je terug naar je middelbar schooltijd en alle puber hoogte- en dieptepunten die je waarschijnlijk zelf ook hebt meegemaakt. Tienerdrama’s, dorpsleven in combinatie met een flinke dosis American football. Je aandacht houden bij je studieboeken was toch al lastig, dus wegdromen bij deze absolute hit serie is een logisch gevolg.

 

De donkere denker

The Blacklist:

Een mysterieuze topcrimineel, een startende FBI-analist, een ingewikkelde vader-dochterachtige relatie en de ultieme kans voor de FBI om alle topcriminelen wereldwijd in te rekenen. Welke prijs moeten ze betalen, wat verbindt de crimineel en de FBI-agent en waarom geeft hij zich juist nu aan? Bezit jij ook het talent om te manipuleren? Leer dan van de beste hoe dit talent te gebruiken om onder je studieverplichtingen uit te komen!

 

De rebellerende student

Scandal:

Het witte huis is je podium, de president je speeltje en Washington is het decor waar in deze vrouw de lakens uit deelt. Deze geniale rechtenstudente gebruikt haar talent om schandalen en problemen op te lossen en haar voordeel er mee te doen. Haar grootste vijand? Dat is de man die de wereld eigenlijk bestuurd en de president manipuleert, saillant detail: De twee zijn familie van elkaar. Heb jij ruzie met je ouders over het verloop van je studie? Laat je dan inspireren hoe je dit gevecht kan winnen! Na aflevering 1 ben je ‘gepoped’…..

 

Heel veel kijk plezier en laat weten wat je ervan vond! Heb jij zelf ook must see serie laat het mij weten!


Leave a Comment

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

5 must see series voor soggers

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer