Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Doorlopende Lening Aanvragen


Ben u op zoek naar informatie over de Doorlopende Lening? Kijk dan snel verder!

Home | Profile | Archives | Friends


Verzekering bij een tussenpersoon?

Posted at 10:19, 11/5/2009

Wilt u weten hoeveel u kunt lenen? Dan kan de intermediair u adviseren. Deelt de tussenpersoon mede dat hij niet verbonden is met de tussenpersoon? Dat is meestal niet het geval aangezien intermediairs, de naam zegt het al, voor de kredietverstrekkers werken en een commissie ontvangen voor het sluiten van de overeenkomst. Dit betekent dat ze geld krijgen van de leningaanbieder, als ze nieuwe klanten regelen. Om een lening af te sluiten kan de intermediair u een aantal leensoorten voorstellen. Deze worden voor u vergeleken zodat het voorstel overblijft die het meest voor u geschikt is.

Door bijvoorbeeld werkloosheid kan het zich voordoen dat u niet meer kunt voldoen aan de terugbetaling maar hier kunt u een verzekering voor afsluiten. Bij sommige leningaanbieders moet u zich verplicht verzekeren. Als de leningaanbieder u verplicht om een verzekering af te sluiten, dan mag u zelf bepalen waar u dat doet. U kunt ook geld lenen zonder deze verzekering. Kunt u niet geld lenen zonder verzekering? Dan kunt u beter op zoek gaan naar een andere kredietverstrekker.

Hosting door HQ ICT Systeembeheer