Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Goedkoopste Doorlopend Krediet

Goedkoopste doorlopend krediet afsluiten met goedkoopste rente

Auto Financieren

Een financiering van een auto is over het algemeen niet goedkoop. Maar als je een beetje een behoorlijke auto wilt kopen dan is het bijna onmogelijk omdat zelf te betalen en zul je wel geld moeten lenen. Een auto aanschaffen op afbetaling is voor de meeste mensen nog de enige mogelijkheid als je een leuke auto wilt rijden.

Een standaard middenklasser auto kost al snel een jaarsalaris. Het is niet eenvoudig om even een jaar salaris opzij te zetten, omdat je vaak nog andere vaste lasten hebt. Om in een eigen auto te kunnen rijden is dan de enige mogelijkheid om een financiering af te sluiten. Veel mensen vinden het echter vervelend om een lening af te sluiten. Maar hebben weinig keus als ze graag een nieuwe auto willen kopen, dan zullen ze toch echt een autofinanciering moeten afsluiten.

Er zijn verschillende vormen mogelijk om een auto te kunnen financieren.
Je kunt een auto aanschaffen door middel van een lease constructie of een auto kopen op afbetaling of het is mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten. Vaak kan een persoonlijke lening ook weer bestaan uit verschillende varianten. Niet zo heel lang geleden was het nog mogelijk om je hypotheek op je huis te verhogen en daar een auto van te kopen.

Gelukkig hebben ze daar een stokje voor gestoken, omdat het niet echt verantwoord is om zo een auto te kunnen kopen door je hypotheek te verhogen, omdat een auto al in waarde is gedaald op het moment dat je de dealer verlaat. Een auto daalt namelijk heel snel in waarde.

Als je besluit een auto aan te schaffen op afbetaling dan is dat niet goedkoop. Je zult meestal ook een vastbedrag moeten betalen voordat ze een financiering willen verstrekken. En stel dat dit niet het geval is dan heb je meestal hogere maandlasten terwijl de auto nog geen eigendom van jou is.

Maar als je de auto nodig hebt als vervoermiddel en er is geen ander alternatief dan wordt het een ander verhaal. Je kunt dan wel blijven jammeren, maar je zult dan de knoop moeten doorhakken. Je zult moeten beslissen om een auto financiering af te sluiten. Maar het is belangrijk om er bij stil te staan dat dit wel eens de optie voor jou zou kunnen zijn. Welke auto financiering het gunstige is zal afhangen van verschillende factoren.


<- Last Page :: Next Page ->
Hosting door HQ ICT Systeembeheer