Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Doorlopend Nieuws

Alle verandering is moeilijk

Ik ben nog aan het worstelen met deze nieuwe weblog. Zo probeer ik nieuwe berichten te maken met mijn mobieltje door het verzenden van een email aan een speciaal adres dat er voor zorgt dat het bericht op de weblog verschijnt. Dat lijkt me nu eenmaal een mooie eenvoudige manier om onderweg iets toe te voegen.
Helaas ben ik er tot nu toe niet in geslaagd om dat voor elkaar te krijgen. We blijven proberen.
Inmiddels is onze aannemer verschenen om het huis nog even te repareren en in de verf te zetten voor we vertrekken. Het is nu mooi weer.

10:16 - 23/4/2009 - comments {0} - post comment

Het waarom der dingen

In 2004 hebben wij - mijn vrouw Rudie en ik, Rene - de GR5 van Maastricht naar Nice gelopen. Deze tocht was een dusdanig fraaie ervaring dat we hebben besloten dit vaker te doen en niet te wachten tot we 65 zijn, want wie weet komen we dan geen berg meer op. Dus hebben we bekeken hoe we een en ander kunnen realiseren. Dat betekende veel sparen, huis verkopen en genoegen nemen met een lager pensioen. Gelukkig was de werkgever bereid om me 3 jaar lang van april tot okotber onbetaald verlof te verlenen en me 's winters in een andere functie in dienst te houden, half-time en tegen een lager salaris. Daarna zal ik  met vervroegd pensioen gaan op mijn 62ste.

In de tweede helft van mei zullen we vertrekken voor onze eerste tocht, die naar verwachting zal lopen van Aken naar de Pyreneeen. In deze weblog zullen we verslag doen van deze tocht. Het zullen korte berichten zijn over de voortgang en de hoogtepunten, want langere berichten vragen teveel energie van het mobieltje en ernergie zal schaars zijn.
Na afloop zal ik mijn uitgebreidere verslagen en verhalen op internet zetten voor de liefhebbers.

We zijn momenteel 59 jaar oud en lopen met rugzak, slapen hoofdzakelijk in een tent en koken onze eigen pot. Primitief zullen velen zeggen, maar voor ons biedt dit het ultieme vrijheidsgevoel.

08:56 - 22/4/2009 - comments {0} - post comment

Description
Verslag van onze lange afstand wandeltochten door Europa.

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Alle verandering is moeilijk
- Het waarom der dingen

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer