Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Verslag Exploratieweek 1

28/11/2006 - De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst !

Dinsdag, 28 november, 9u.

 

Afgesproken in het EMI, om de laatste aanpassingen te doen aan de taken en om het moodboard te maken.

Nathan nam om 10.30u het interview af van Chris Goossens, om het dan om 12u in de school uit te typen zodat alles perfect volgens de deadline binnen was. Om exact 14u waren we in de Agora (als allerlaatste dus)  Daar hjingen we het moodboard uit zodat iedereen ons prachtig kunstwerk zou kunnen bewonderen. De vakopdracht van Spaans en onze verpletterende slogan "Why be Polite whe you can be Nasty? -> What's your Excuse?!" werden gedeponeerd in de 'vogelkooi' en de het voorziene bakje. Dan was het wachten tot 15u zodat we ook de taak van Engels konden afgeven aan onze lector.

 

Nu nog even de laatste hand leggen aan de weblogn en dus zetten we hiermee officieel een punt achter onze leerijke 1ste Exploratieweek.

 

Tot Binnekort !

 

POSEER FUERZA !!

Agree With Dope Free...

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

28/11/2006 - Meeting n2 !

Maandag, 27 november 11u

 

Om 11u hadden we onze 2de meeting met onze begeleider die ons nog enkele nuttige gaf. Hierna gingen we meteen terug aan de slag om al onze opdrachten tot een geod einde te brengen. Michael en wouter hielden zich bezig met Vakopdracht Engels. Als leken begonnen we aan het ontwerpen van affiches met fotoshop. Achteraf konden we ons experts in het 'fotoshoppen' noemen.

 

Alle andere opdrachten werden vandaag afgewerkt, enkel het interview moet nog gebeuren en het moodboard.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

28/11/2006 - Meeting at eleven !

Vrijdag, 24 november, 11u.

 

Meeting met onze begeleider Dhr. Stephaan Poppe in het lerarenlandschap. Alle groepsleden hadden wel wat vertraging opgelopen maar toen we eenmaal volledig waren, waren we klaar om te starten aan een minstens even productieve dag als donderdag.

 

Na de meeting werd de groep gesplitst: Barbara, Sibel, Nathan en Olivier gingen de straat op om het interview af te nemen, Wouter en Michael gingen naar het EMI om nog wat taken af te werken en een persoon te pakken te krijgen die ons te woord zou willen staan.

 

Dit gaf meer problemen dan verwacht: we vonden de perfecte personen, zoals Chris Goossens (oa ploegdokter van GBA), medewerkers van het Departement Sport, Cultuur en Media, mederwerkers van het kabinet van minister van Sport Bert Anciaux. Maar ofwam kregen we geen exacte bevestiging dat we iemand zouden kunnen interviewen, of anders konden zich in het weekend of maandag zich vrijmaken.

 

We waren er toch niet meer zo gerust in toen !

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/11/2006 - Werken geblazen !

Donderdag, 23 november, 11u.

We hebben afgesproken in de Agora. Als we compleet zijn, trekken we meteen richting het EMI. Geen enkele computer beschikbaar dus! Dat wordt reserveren voor de volgende dagen!

We zijn dan maar in de refter gaan zitten om toch onze tijd nuttig te gebruiken. Daar hebben we onze taakverdeling opgesteld, het wordt al snel duidelijk dat iedereen zijn steentje wil bijdragen tijdens deze exploratieweek. We hebben alle opdrachten aandachtig bestudeerd en ze in kleine deeltjes opgesplitst. De meeste opdrachten werden verdeeld over groepjes van 2 personen.

Nathan en Olivier namen vandaag de opdrachten voor Sociologie en Spaans voor hun rekening, Barbara en Sibel de opdrachten voor Nederlands en Engels, en Wouter en Michael die voor Economie en Frans.

Op het einde van de dag merkten we toch dat onze taakverdeling zijn vruchten had afgeworpen en konden we tevreden naar huis gaan.

We'll be in touch !

Groeten,

het PRV7-team

POSEER FUERZA !
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/11/2006 - Het startshot is gegeven !

Woensdag, 22 november, 8.45u.

 

Nadat iedereen op campus St. Jacob was gearriveerd en de groepjes compleet waren, werd er een korte impressie gegeven over wat we allemaal konden verwachten de komende week.

 

We konden meteen al de handen uit de mouwen steken met de eerste opdracht.

Een groepsblad ontwerpen met de groepsnaam en onze slogan. Met veel 'gebrainstorm' tot gevolg. Uiteindelijk kwamen we uit de bus met een oogverblindende en verpletterende affiche:

 

POSEER FUERZA

 

'Agree With Drug Free' 

 

 

Van middagpauze was niet veel sprake, want de 2de opdracht was in zicht.

 

Om de teamgeest een beetje op te krikken, moesten we met de ganse groep een traject afleggen, beginnend in het EMI dat ons langst de mooiste plekjes van 't Stad bracht: de Boerentoren, de Grote Markt, de wijk van de Stadsbibliotheek, Linkeroever, om tenslotte terug te eindigen in de Meistraat om deel te nemen aan een grensverleggende fysieke proeven.


Jammer genoeg kwamen we niet in aanmerking voor de bioscoop tickets. maar na zo'n mooie dag, is da toch een futiliteit, niet? 

 

Kortom, de spirit zit erin !

 

en vergeet niet, 'Agree With Drug Free !'

 

Groeten,

 

het PRV7-team aka POSEER FUERZA

 

 

 

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

22/11/2006 - Welkom !

Welkom op onze weblog over Dopingpreventie.

 

Hier kan je de komende week meer te weten komen over onze dagelijkse belevenissen, activiteiten, opdrachten, ...

 

Neem gerust een kijkje, je bent altijd welkom !

 

Vriendelijke groeten, het PRV7-team.

 

 

 

 

Comments (2) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Dit is het weblog van Michael Gastmans, Wouter Van Dyck, Barbara Toremans, Nathan Steveniers, Olivier Maandag, Sibel Yorulmaz.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer