Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Geniet nu van een onvergetelijke treinreis naar de ultieme vakantiebestemming!

14:49, 16/3/2011 .. 5 comments .. Link

 

Bent u slechthorend, maar wilt u toch genieten van een mooie reis samen met andere slechthorende? Dan zit u op de goede site. Onze organisatie organiseert treinreizen naar Europese bestemmingen. De reis zal volledig georganiseerd zijn inclusief begeleiding tijdens de reis. Wanneer er problemen mogen opdoen kunt u hier altijd terecht.

 

De reis

U zal met de trein vertrekken naar de vakantiebestemming. Dit is een veilige manier van reizen en u zal genieten van het mooie uitzicht vanuit de trein. De treinreis zal er voor zorgen dat de gezellige vakantiesfeer er alvast in komt te zitten door kennis te maken met uw medevakantiegangers. De persoonlijke steward zal u tijdens de reis op de hoogte brengen van interessante informatie en handige tips. Dit zal in handgebaren vertaald worden.

 

Het verblijf

De accommodatie zal plaats vinden in een groot, maar gezellig vakantiehuis. Tijdens de reis heeft u al kennis kunnen maken met de andere groepsgenoten waarmee u uw vakantie zal doorbrengen. Naast de onvergetelijke reis die u met ons zal beleven zult u ook uw sociale contacten uitbreiden.

 

De activiteiten

Tijdens voorgaande reizen bent u misschien al wel eens ergens tegenaan gelopen vanwege het feit dat u niet alles kunt horen. Met deze reis zal u hier geen last van hebben. Het programma is zo samengesteld dat u overal van gaat genieten. Er zal een tolk aanwezig zijn die u met handgebaren zal informeren over de omgeving of de betreffende excursie. Er zullen verschillende uitdagende workshops plaatsvinden en ’s avonds zullen er leuke activiteiten plaatsvinden zoals shows. Hier kunt u actief aan meedoen, maar natuurlijk ook gewoon kijken naar de shows waarbij uw ogen het niet zullen geloven.

 

Ook al werkt 1 van de 5 zintuigen niet, tijdens de reis zult u dit niet merken. Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke reis beleeft waarbij u volop zult genieten.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Untitled

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer