Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

veerboot

Top Europese Reizen De Beste Familie Vakantie

06:18, 28/12/2012 .. 0 comments .. Link
Europa heeft enkele erg pittoreske bestemmingen die bekend staan als enkele van de beste vakantie bestemmingen in de wereld. Op deze locaties zullen vakantiegangers genieten van de verscheidenheid aan voorzieningen, faciliteiten en natuur locaties en landschappen die hier te vinden zijn. Veel landen werken hard om aantrekkelijke steden te ontwikkelen met historische, culturele en natuurlijke attracties. Als je van plan bent een speciale vakantie of een klein uitje te plannen met de familie dan is het reizen met Veerboten naar Engeland de perfecte keuze, dit zal je het land doen verlaten met mooie herinneringen.

Buiten dat nemen mensen die elke andere Europese trip doen normaal ook de Veerboten naar Engeland op een winkeluitje omdat zij hiermee simpelweg zoveel bagage als zij willen kunnen meenemen zonder enige restricties.


Kunt & Cultuur


Als je opzoek bent naar een cultuur en kunst vakantie is Europa een goede keuze. Europa ’s architectuur stijl, beginnend met de klassieke periode een invloed op de hele wereld. Het continent heeft een indrukwekkend reeks aan galerijen, musea en tentoonstellingen wat betekend dat je vrijwel altijd iets kunt vinden wat je interesseert in bijna elke grote stad die je bezoekt. Met zoveel keuze komt er een nieuw probleem, hoe kun je een Europese kunst stad uitzoeken die jouw prioriteiten heeft. Gelukkig zou deze top 6 Europese kunst steden je kunnen helpen met het beslissen op welke plaats jij je kunsthistorie vakantie start.

 1.     Florence
 2.     Cambridge
 3.     The Danube Valley
 4.     Rome
 5.     Paris
 6.     Barcelona

Hot Spots

Bij de planning van een Europese vakantie, vele visioenen komen voor de geest van de indrukwekkende bezienswaardigheden en attracties. Bijna elke grote stad in Europa kan een claim leggen op één wonder of een andere maar er zijn zekere hot spots die de tijd hebben doorstaan en dat zullen blijven doen de komende generaties. Het zijn de steden die het reizen naar Europa tot een spannende en tijdloze ervaring maken. Bekijk de top hot spots van het Verenigd Koninkrijk hieronder voor de beste, spannendste en ongewone plaatsen om naar toe te gaan op je uitstapje.

 1.     Iceland
 2.     Dublin
 3.     Provence
 4.     Edinburgh
 5.     Berlin
 6.     Vienna

Winkelen

Of je nu opzoek bent naar bekende voedselmarkten, haute couture, kleding boetieks of klassiek antiek winkels, Europa ‘s beste winkel bestemmingen hebben iets voor zowel ontdekkers als shopaholics – Van een perfect souvenir tot een grote aankoop om je reis voor eeuwig te herinneren. Scherp je koopjes vaardigheden aan voor de Europese straatmarkten en je zult terugkeren met meer interessante souvenirs (en kleurrijke verhalen) dan de toeristen die blijven hangen in de veel te dure tchotchke winkels. De beste winkelbestemmingen voor reizigers variëren binnen grote steden als.

 1.     Milaan
 2.     Antwerpen
 3.     Parijs
 4.     Brussel

Buiten activiteiten

Van de bekende Alpen die het bergachtige hart van het Europese continent vormen tot de altijd populaire kustbestemming zoals de Italiaanse Cinque, Terre. Reizigers bevelen deze bestemmingen aan om de het beste van de Europese outdoor ervaringen te beleven. Of je nou denkt aan zomer-wandel vakanties of winter-skivakanties, deze lijst zal je helpen met het vinden van de beste plaatsen voor jouw favoriete smaak en activiteiten het hele jaar door.

 1.     Oostelijke Alpen
 2.     De Dolomieten
 3.     Toscane
 4.     Cinque Terre
 5.     De Barbaarse Alpen
 6.     Kreta

Seizoen- Uitstapjes

Winter, lente, zomer of herfst. Welke seizoen het ook is waarin u van plan bent te gaan reizen, het boeken van een sensationele in een bepaald seizoen wordt het makkelijkst om te reizen met de veerboten over het kanaal. De veerboten zijn de ideale manier om te kunnen ervaren wat de Europese en Britse eilanden te bieden hebben. Ontdek de echte charmes, atmosfeer en cultuur van het Verenigd Koninkrijk en Europa ’s meest genoemde plaatsen.

 1.     Frankrijk
 2.     Engeland
 3.     Nederland
 4.     Duitsland
 5.     Ierland
 6.     België
 7.     Schotland
 8.     Denemarken


De overtocht over het Kanaal, mijn trotse prestatie

10:23, 18/10/2012 .. 0 comments .. Link

Terwijl je het Kanaal overging met Norrfolkline, heb je toen wel eens gedacht aan het zwemmen door het kanaal? Ik hoop dat je dat deed? Ik dacht eraan, ik droomde er zelfs van. Uiteindelijk bedacht ik me dat ik het Kanaal over wilde zwemmen. En ik slaagde er mijn dromen waar te maken.

Hier zijn mijn ervaringen over het zwemmend oversteken van het Kanaal.
 
De dag van mijn zwemtocht door het kanaal startte om 03:15 in de ochtend. Ali liet een berichtje waarop stond dat we elkaar zouden ontmoeten bij de jachthaven om 04:30 in de ochtend. We hadden de wekker om 03:15 gezet. Ik stond op, scheerde mijn gezicht twee keer, zo glad mogelijk. Merce smeerde me daarna in met zonnebrand om het een paar uur te geven om in te trekken voordat ik het water in ging. Nog snel een kommetje met granen en we vertrokken naar de jachthaven. De ochtend daarvoor had ik geprobeerd Ali’s boot te vinden, ROCO, maar ik heb hem niet kunnen vinden. Deze keer had ze hem aangemeerd recht voor de opening. Toen we uiteindelijk klaar waren met de voorbereidingen kwam mijn waarnemer tevoorschijn en dat is Kevin Murphy, de regerende konin van het Kanaal, met de meeste oversteken van het kanaal onder de mannen. Bij puur toeval had ik zowel de Koning van het Kanaal (Kevin) en de Koningin van het Kanaal (Ali) op de boot samen met mijn team Merce en George.
 
Kort nadat Kevin aan boord kwam vertrokken wij naar Shakespeare Beach. Voordat ik het wist gaf Kevin aan dat we 5 minuten van het strand verwijderd waren en dat ik me in moest gaan vetten. Ik liet Merce me met Zink Oxide insmeren op de plekken die boven water zouden komen (achterkant van de benen, achterkant van de borst, etc.) Daarna bracht ze een royale hoeveelheid Vaseline aan op mijn lastige plaatsen ( oksels, binnenkant van de dijen en schouder/kin regione). Ali gaf me het sein om het water in te plonsen, ik was in het water en zwom naar de kust. Toen ik er klaar voor was begon Kevin met het aftellen tot aan de start van het zwemmen. Op nul ging ik terug het water in, mijn zwemtocht door het Kanaal was nu begonnen.
 
Ik startte om 05:08 en het was licht bewolkt, de zon kwam net op en er stond nauwelijks wind. De temperatuur op Shakespeare Beach was 61(15C). Ik voelde de kou maar ik voelde me niet oncomfortabel. Ik gleed in een vast ritme van 60 spm (slagen per minuut). Verder vanaf de kust was de watertemperatuur gedaald tot 58F (14C) maar ik merkte het niet. Mijn hartslag streek neer naar 57-58 som. Op het 2 uur punt had ik mijn 2e eetpauze. Bij het 3 uur punt had ik ongeveer 8,7 mijl gezwommen. Ik was neergestreken tot mijn alledaagse hartslag van ongeveer 54 spm. De water temperatuur was gedaald tot 57-58F (14C) maar weer leek ik niet te merken van de kou.
 
Bij het 5 uur punt had ik tegen George gezegd dat mijn benen krampachtig begonnen te voelen. Op dat moment zou mijn hartslag gedaald zijn tot 52 spm. Op de hartslag en de bijkomende vertraging leek de kramp geen serieus effect meer op mij te hebben voor enkele uren. Bij het 10,5 uur punt waren mijn benen verkrampt tot het punt dat ik even in een halve foetushouding zwom (de benen waren opgetrokken tot in de foetuspositie). Ik strekte ze out en ging verder maar mijn hartslag was gedaald naar 47-48 spm. Het goede nieuws was dat we dichter bij Frankrijk kwamen en het water warmer werd. Het water was nu rond de 62-624F (16-17C). Bij het 11 uur punt, was het tij zo slap dat we de Franse vaargeul verlaatte en direct richting Frankrijk gingen.
 
De  volgende 2 uur waren een waas. Ik was aan worstelen om mijn snelheid hoog te houden zonder té veel kracht te gebruiken waardoor ik de zware krampen weer zou krijgen. Het water voelde bijna zacht aan met een temperatuur van ongeveer 63-63F (17C). Maar één keer in de zoveel tijd kwam er thermiek die de temperatuur liet dalen, wat voelde als 5F (2-3C). Bij het 13.5 punt kwam het tij weer op en keerden weer om richting het noord oosten langs de Franse kust. Toen we binnen 400m van de kust kwamen vroeg Kevin aan Merce of ze met mij naar de kant zou willen zwemmen. Merce grinnikte maar zei nee. Tot onze verassing trok Kevin zijn kleren uit totdat hij in een zwembroek stond hierna pakte hij een duikbril. Voor dat ik wist wat er gebeurde had ik de Koning van het Kanaal begeleidend naast me voor de laatste 400m naar de kust. We kwamen aan op een kust met stenen ter grootte van een vuist. Ik worstelde me het strand op wat een aantal minuten duurden vanwege mijn verkrampte spieren. 
 
Ik probeerde over mijn billen te glijden, het werkte niet. Ik probeerde te gaan staan, het werkte niet. Uiteindelijk vond ik een manier om het strand op komen, ik kroop op alle vier mijn ledematen op een ongelukkige manier maar ik kwam voorbij de waterlijn en ik had nu officieel het Kanaal overgestoken in 15 uur en 8 minuten. Ik had een afstand van 33 mijl afgelegd, hoewel de directe lijn van oversteken korter was met 21 mijl.
 
Ik probeerde mijn op de Rocky overwinningsstijl omhoog te krijgen maar ik was te slap en alle vier mijn ledematen zakte in. Eindelijk had ik gedaan waarvan ik had gedroomd. Ik ben dood moe en mijn lichaam was koud bij aankomst maar ik herstelde genoeg voor de twee uur durende tocht terug naar Dover, om vervolgens op te staan en te kijken naar de schijnende lichten op Dover Castle in de nacht. Het was een waanzinnig uitzicht en ik zal het voor altijd onthouden.


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Top Europese Reizen De Beste Familie Vakantie
De overtocht over het Kanaal, mijn trotse prestatie

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer